Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 255
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Ооо да. Тая много му се подмаза..

# 346
За мен Яни е работлива будала, дано му служи за обица това, Владо го съветва като приятел,  дано го оцени и да приложи съветите. Аз не разбирам защо младоженеца е толкова влюбен, пропуснала ли съм качествата на булката?

# 347
  • Пловдив
За мен Яни е работлива будала, дано му служи за обица това, Владо го съветва като приятел,  дано го оцени и да приложи съветите. Аз не разбирам защо младоженеца е толкова влюбен, пропуснала ли съм качествата на булката?
Секси тяло, хубаво дупе и свенлива физиономия, това, в комплект с дълговременна сухота в леглото на момчето. Воала Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Абе сладки са и булката кандиса, нека са живи и здрави младите.

# 348
Това ясно, ама се зачудих за офертата за генерална репетиция д момата за сватба, за мен е едно глуповато момиче, спор няма с хубаво тяло

# 349
Може да ви прозвучи малко налудничаво, но имам чувството, че Владо Николов ще падне от Яни, и че го избра, хем за да излезе, защото вероятно се налага, хем по някакъв начин да му вдъхне малко кураж.
Идеята със сватбата ми дойде в повече, да, беше интересно да видя някои традиции, но някак си Валерия имам чувството, че насила се вкара в роля с   користна цел.

# 350
  • Буркина Фасо
Къде сте разпитвали Михо?
на един уличен пазар (селскостопански). не си спомням точно какво продаваше тогава. тази година продава мед.
в интерес на истината аз лично не съм му задавал въпроси , но слушах другите.

# 351
  • гр.София
И аз с мнение по темата- ако бях един Владо Николов, щях да си избера силен съперник, защото съм спортист. Няма значение какъв ми е договорът- аз съм световна звезда, не мога да направя мач с всеки. Ще избера момчето от Козлец- сам каза, че ще е национален празник в Козлец, ако е на дуел с Владо Николов. Ще му сбъдна мечтата и няма да ме е срам да отпадна от него- момчето е младо и има умения.
Надеждата ми е Владо да направи Ивона за фермер и да почне чистка на девойките- много ме е срам от тях.
Не ме разбирайте погрешно(аз по принцип ще съм свекърва един ден, ама нищо лошо не храня към жените), но продължавам да мисля, че има сбъркан кастинг за жени. Не разбирам защо се подхожда сексистки- свестни и работливи мъже и откачени и непредставителни жени. Ако това е целта на формата,ОК, но аз все си мисля, че си говорим за нещо друго.
Може пък да съм сбъркана аз...

# 352
Мдаа, и аз се надявам Ивона да е фермер на седмицата.Тя,Иван Г. и Яни имат най-големи шансове да бъдат избрани от Владо.Гледам жените, и в частност Виолета и Божидара, ще се изпокарат утре и ми се струва, че ако Ивона е фермер, Виолета е 100% ратай и дуелист.

# 353
ама как се пени Виолета на Божи-то, че ще прати ратай, а  Mr. Green все едно тя е станала фермер
Дожаля ми  за Яни, не биваше така да го злепоставя Владо с това покриване. Почти всички, жените на 100% си лентяйстваха по цял ден.

# 354
  • София
Разчувства ме днешният епизод и Яни и сватбата. Владо наистина не трябваше да изтъква това за скатаването, не го прецени, но пък с това изпъкна Яни. Иначе и аз мисля, че избра Яни, защото и той го искаше, това за него наистина би било събитие и ще го издигне сред съселяните му.

Ивона напоследък ми е много красива. Като махна онази ужасна черна шапка.

# 355
  • ВАРНА
То и "Бентлито" е не по-малко красива със секи тяло и дупе и 4-5 години по-голяма. 
  Ама избра по-малката....по-наивната  Rolling Eyes 

Аз бих избрал по-голямата.  Макар и по-злобничка.

# 356
  • София
Бентлито не е ли Валерия? Или аз съм живяла в заблуда 😄

Май това идва от песен на Криско .😒

# 357
  • ВАРНА
ок - другата руса.

# 358
И на мен ми домъчня за Яни. Владо обаче не каза нищо за яйцата, само за скатаването. Не виня Яни, че е решил да си почива малко, за т.нар. скатаване, на фона на лежащите и скучаещи жени... просто е смешно да се споменава. Браво на Гинчев, издигна ми се в очите!
Мисля, че Яни е достоен съперник, със селските дейности е на Ти, а на Алманаха - най-добър от всички там, не вярвам някой във Фермата да знае повече от историк. Та има шансове да победи всеки от мъжете.

Сватбата беше забавна. Mr. Green Шегувам се, разбира се, досадно ми беше. tooth На кума много му отиваше носията, а кумата с 20-сантиметровите токове ме разби - учудена съм, че си носи такива обувки във фермата. Mr. Green hahaha
Трябваше и на Владо и Яни да им занесат малко месо поне, аааа. Crossing Arms

Да пускам ли анкета за дуела?  Mr. Green Да няма сърдити заради бъга на мобилната версия?  Mr. Green

# 359
  • София
Пущай, пущай, ще гадаем цитатите от първия пост на страницата. 😄

Общи условия

Активация на акаунт