Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 171
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Къде гледате промото онлайн?

# 481
  • Другата България
На страницата на "Фермата".
http://fermata.btv.bg/

# 482
  • Буркина Фасо
  Много са подли Иван и Андрей. Защо разкриват на показ живота на хората? По такъв начин ги унижават.  
не съм чул участниците да са задължени да отговарят на подобни въпроси.
тя можеше да не отговаря нищо, но избра да отговори - нейно си право. а пък и подобни неща се разбират без да го казват Иван и Андрей, стига човек да го потърси.
и защо да се смята , че те я унижават , а не че самата тя се унижава като е правила това. предтекста "правя го заради децата" хваща окото. колко от вас биха го правили сега ? да , това са пари изкарани сравнително лесно. не бих се учудил ако половината от фермерките са си докарали някой лев, дрешки или екскурзийка по подобен начин.
ако извършеното от тази е добро , значи Иван и Андрей са разкрили нещо добро.

# 483
  • Вестерос
Meрси!

# 484
Аз пък смятам, че е нейно право да повдигне темата. А не Андрей да ѝ обяснява, че дължи обяснения, които всъщност не дължи на никого, освен на себе си и на семейството си. Очевидно е нещо, с което не се гордее, щом не е споделила със синовете си. Ами ако децата ѝ бяха осиновени, пак ли трябваше от продукцията да я питат защо се е решила на едно такова добро дело?

Вярно е, че клипчето е публикувано в някакъв жълт парцал. Както е вярно, че много повече хора гледат телевизия, отколкото четат клюкарски издания. И&А не само са го изровили, ами и го обявиха на всеослушание в национален ефир пред несравнимо по-голяма аудитория. Иска-не иска, те просто я заставиха да говори по темата. Докато се правеха на много загрижени за нейната репутация. Това за мен е отвратителното, а не че някога някъде си Марина се е събличала за пари.

# 485
   Много ми паднаха в очите Иван и Андрей, че заставиха Марина да си признае всичко и да обяснява! Много долна постъпка. Така ли се търси сезнацията и рейтинг на предаването, като разкриват тайните на съучастниците?!

# 486
Аз не мисля, че е добра идея да се гори трона. Все пак ерруда на Станислав. А той отново много се постара. Бих махнала тапицерията, но не и да горя нещо , сътворено с толкова труд!

# 487
  • София
Според мен Марина се е съгласила предварително. Искала е да изясни ситуацията, но Иван и Андрей или друг от екипа са я обработили предварително, казали са ѝ най-вероятно, че е станало огромен скандал в медиите, тя е решила, че вече и без това всички знаят, по-добре да даде обяснение. На Марина ѝ беше неудобно, но искаше да изкаже тези неща.

# 488
Аз ли съм единственият, който се дразни на мазненето на Станислав към Божидара. Този човек с цялостното си поведение показва, че е много голям селяндур, и чак съм учуден, че си има толкова много фенове. Шегите му са страшно тъпи: "Мога да правя всичко, от деца до подводници.", "Знаеш ли какво е общото между жените и банкоматите? Че и двете пускат на този, който има." Само прочетете тази статия: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … YrgnYGFBDarACyb6i
Колкото до Божидара, тя само посрамва Дънов с изцепките си. Тя нито е одухотворена, нито е спокойна. Според мен изпрати Владо на дуел просто за да си отмъсти за Мишо. Надявам се скоро да отпадне. Само да не направи Станислав фермер на седмицата.

# 489
Прочетете и тази статия за Станислав: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … -rZpEEtRs9PdZVxFx

# 490
Е то не е тайна че Станислав е осъждан.
Важното е че във фермата се счупи от работа и няма нещо което да му се опъне.Сръчен и работлив е.

# 491
  • Другата България
И на мен не ми допада Станислав.
Аз пък стигнах до извода, че Валерия много добре си играе играта и добре си плете кошницата.
Натиска се постоянно с Алек, играе го влюбена ама не съвсем, държи го на къса каишка , а всъщност го ползва за ракета носител.Де факто той я извежда все по напред в играта.Не сте ли забелязали че когато фермерите коментират помежду си кои ще са ратаи или дуелисти нейното име изобщо не се споменава, сакън да не разделят влюбените.
Валерия се е закачила за Алек, Виолета уж за Валерия и Алек и той горкия ги дърпа яко и двете напред
Напълно споделям мнението ти. Мисля, че докато Алек е във формата и тя ще е там, нито един мъж няма да смее заради него да я прати ратай, жена също надали ще я предизвика на дуел. Интересно ще е какво ще стане когато Алек излезе, ако не останат и двамата до края.
На мен от мъжете са ми фаворити Гечо и Яни. И Гинчев донякъде. Разбира се след Владо Н., но той явно няма да се заседи. И предвид победителите в първите сезони на предаването ако останат до края един от двамата може и да победи. Много е рано за такива прогнози обаче, но някак така ги виждам нещата.

# 492
Калоян ми е много интересен ама тая седмица го няма никакъв Sad

# 493
Харесах поведението на Алек , помърмори, каза на Богинята за каква я мисли, но отиде да дои , въпреки, че беше работил цял ден. Това момче е работливо , добър организатор и умее да се сдържа.Hands Metal Кифлата ще сгреши ако го изтърве заради Външния.  
Виолета насмете Богинята с възможно най-махленски речник , цяла седмица кукуто им говори за светлина, божественост и т.н. и накрая получи висока доза реалност право в носа. Yum Оказа се, че доста са и набрали всички  нормални хора вътре, не са се хванали на приказките и.
За Марина ...... ако опосумите не можеха да пропуснат споменаването на палавата и младост ( освен в сайта, ще излезе във всички шокове и уикенди ), можеха да не показват снимка на сина и. Не знаем дали имат уговорка с нея да разгърнат сагата , ако не, показването на снимката е гадно. Марина може и да плаче , че се срамува , но защо влиза в реалити формат, където всичко ще лъсне? Май не е много по мисленето , но пък се ориентира бързо към лесни пари.
На много хора им беше трудно в годините на прехода , не всяка жена стана "актриса без пипане". Сега си обясних кифленските муцки, които прави, то било 9 годишно професионално изкривяване Yum Подразни ме друго - заиграването на струната "на циганите дават , на българите -не". Социалната ни система е калпава и корумпирана, но и там има правила до колко доход, до колко кв.м. обитаема площ....как ще и дадат пари на ръка за болно дете, ако не е самотна майка по документи или ако има жилище? Не знам цялата ситуация и отказвам да се подведа по приказки на едро. Но ако организират сълзлив епизод "Синове прощават на блудната си майка " , няма да го гледам.
Дуела ще си го гледам , ще им стискам палци да не се наранят и каквото стане.

# 494
Калоян ми е много интересен ама тая седмица го няма никакъв Sad
Аз също много харесвам Калоян. До момента е добър пример едновременно за модерен млад човек и в същото време работлив, добре възпитан, честен и не на последно място забавен.

Общи условия

Активация на акаунт