Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Аз за първи път гледам Фермата. Споменавате, че първият отпаднал, или някой от другите, се връщал, та да питам, кога се очаква това и как точно става?

# 496
миналите два сезона това се беше случило до втория двубой. (или макс до третия) Тук май няма да има

# 497
Не съм гледал тийзъра, но заглавието му, е че 3ти човек идва? Или нищо подобно, да не би пък Диана да се завръща?

Виолета - много злоба, много нещо. Не млъкна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 498
Аа, Виолета може да е простакеса с махленски речник, но от простотията и наглостта на Божидара всеки може да изтрещи, напълно я разбирам в случая. Това нещо, възвишеното, му е време да си ходи от фермата.

# 499
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледал тийзъра, но заглавието му, е че 3ти човек идва? Или нищо подобно, да не би пък Диана да се завръща?

И трети човек се намесва,тоест Андрей ще помага на Яни в едно от изпитанията.
Според вас кой ще бъде новият фермер,отпределен от Влади?

Аз казвам Яни или Ивона.Няма да избере Станислав,защото той пък ще прати Ивона на дуел(поради взаимното нехаресване),а уж Владо е близък с нея.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 07:18 от Beautyholicа

# 500
Владо е трудно да предвидим кого ще избере. Изглежда близък с всички. Но е твърде вероятно да е жена фермер, според мен. Или Гечо.

# 501
  • Варна
Аа, Виолета може да е простакеса с махленски речник, но от простотията и наглостта на Божидара всеки може да изтрещи, напълно я разбирам в случая. Това нещо, възвишеното, му е време да си ходи от фермата.

Ензим, съгласна съм, че О-БОЖИ-ДАР-ата трябва да си ходи, но... нещо дори тази реакция на Виолета не успя да промени някак мнението ми за нея. Дори още повече ми падна в очите. Използваше я като шейничка по заледен стръмен склон. Нищо градивно не каза, нито успя достойнството на Алек да защити, даже го постави в ролята на малко нашамаросано момченце, което да се крие зад вдовичите и фусти. Като латерна повтаряше едно и също... кво ли си е мислила "Ей ся шА блЯсна и пред съфермери, и пред камери, и пред зрители, като я насмета тая дразнителка. Гаааааз!" Направо ми накърти как на нейн гръб блесна изведнъж в предаването, играейки ролята на великата Темида. Нищо подобно. Абсолютно неискрено театро, с което невръстните си деца може и да успее да впечатли, но не и нормален човек. За сравнение ще ви дам реакцията на Гечо, когато набързо, стегнато и с твърд, но не груб тон и обясни какви са възприятията му за Богиня, насмете я много по-качествено, че и трайни спомени остави в божествената и главичка, аз съм сигурна, че още и кънтят в главата тези думи. Докато Виолета само повишаваше тон и сякаш се разпяваше, колко по-силно може да изкрещи една и съща фраза "Ти кой ще наричаш смешко, уе ейййййй!?" Категорично вече нямам друг лидер сред гнусните участници. Виолетка спечели, не виждам как може дори Божидара да я засенчи.

# 502
  • Варна
И друго нещо съм сигурна, че ви е направило впечатление при Вила. Винаги дебне подходящия момент, винаги се намесва, все гледа да вземе ако не правилната, то със сигурност по-силната страна. На няколко пъти се обажда като кокошка, когато някой заговори нещо умно с реплики от рода "Айде, мълчете малко! В момента той/тя говори!", "Много правилно казано!", "Страхотно измислено! Браво", а реално грам с нищичко не е допринесла нито към започване на разговор, нито към казване на тежка дума или излагане на градивна идея. Просто на момента, в който и се стори, че е добре да се метне и тя в манджата като една мерудия и рипа като първолак "И аз! И АЗ! И аз така мисля, чакайте само да поема дъх в рахитичните си дробове и ще ви го крещя и натяквам тук до края на живота ви, докато разберете, че съм на ваша страна." Абсолютен... паразит. Отвратителна е и ще ми остане такава.

# 503
И на мен Вила ми е отвратителна.Чуди се как и за кого да се закачи за да продължи напред.Абсолютен паразит и простакеса.Ако е такава и в живота/ а вероятно е/ жалко за дечицата и.[video][/video]
Все още/ пред камерите / се заканва на Ивона, но съм сигурна че ако тя е дуелист няма да я избере.

# 504
На мен Виолета ми стана крайно неприятна, когато каза на Яни да я избере за вечерята от Андре Токев, защото по принцип повече нямало да има шанс да излезе  с мацка като нея. Забрави как се заканваше да му счупи очилата при дуела между Ивона и Диана.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 11:27 от Паганне

# 505
  • Вестерос
Анкетата е 50 на 50 Grinning

Първия отпаднал го връщаха след 1-ви месец, а не между 2 и 3 дуел

# 506
А на мен ми направи оргомно впечатление, когато Иван и Андрей коментираха, че дори и на кастинга не е проличало, че Виолета е скандалджийка. Не са го усетили нито те, нито психолога, нито другите от екипа. Предполагам, че кастингът не е само един и не продължава само час. Не знам какво е, лицемерие ли, самообладание ли, да си "скриеш" характера при такъв кръстосан разпит.

# 507
Анкетата е 50 на 50 Grinning

Първия отпаднал го връщаха след 1-ви месец, а не между 2 и 3 дуел
Да не вземат да върнат Дианчето да си доизпълни великата мисия? newsm78 #Crazy

# 508
По-добре да не връщат отпаднали участници. Нали е Ново начало, може да ни спестят тази досада.

# 509
  • София
Ще ни я спестят, ако така им изнася на опосумите 😄Нищо чудно да искат да върнат Диана, реално не стоя много време и не успя особено да разгърне "мисията си". Иначе и аз съм против връщане на отпаднали участници.

А Виолета са я вкарали главно заради историята й според мен, да видим кога ще я зачекнат...

Общи условия

Активация на акаунт