Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 157
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Голям майтап беше първата игра.
Джоли, Владо победи в първи рунд, естествено. Избута Яни и Андрей, голяма веселба.
Благдаря ти.
А светна, ох дано не гасне повече.

# 541
  • София
Виолета в отбора на Яни? Изобщо не ми се вярва сама да е взела това решение.
Надписът на тениската на Владо Николов, когато даваха подготовката за дуела, ме умили много.

На всички дадоха обосновката защо подкрепят Владо или Яни, но не и на Виолета, Калоян и Гечо (подкрепящи Яни), което ми беше малко странно, но да не търся навсякъде конспирация. 😄

# 542
Виолета в отбора на Яни? Изобщо не ми се вярва сама да е взела това решение.
Надписът на тениската на Владо Николов, когато даваха подготовката за дуела, ме умили много.

На всички дадоха обосновката защо подкрепят Владо или Яни, но не и на Виолета, Калоян и Гечо (подкрепящи Яни), което ми беше малко странно, но да не търся навсякъде конспирация. 😄

Парасиемпре, май се очертаваме като най-големите фенки на Яни.

# 543
  • Тра-ла-ла
Аз съм ЗА Яни. Много неравностойни са силовите битки Crossing Arms

# 544
Тази игра е брутална! Искам да видя опосумите как правят 7 обиколки с каручката.

# 545
Аз пък ще се радвам който и от двамата да победи.И двамата са достойни .

# 546
  • Тра-ла-ла
Яни бързо се предава. Това много му пречи

# 547
  • София
По принцип и аз, но малко повече съм за Яни, симпатично ми е това момче и искам да стигне далече във формата, защо не и финал. Simple Smile На втората игра накрая просто вече много се беше уморил, иначе по трасето мина добре.

# 548
Браво! Хареса ми Яни! Бори се достойно!

# 549
Прав е Владо.Явно недостигът на кислород блокира Яни.Владо все пак е спортист и умее да контролира дишането си.
Но браво на Яни че се бори наравно с Владо.
Браво и на двамата.

# 550
  • Пловдив
Много тежки игри. Направо...

# 551
  • София
Надявам се да почистят гредата преди Яни да се качи, сега е мокра и с кал. На тази игра ли падаше в промото, че не помня?

# 552
Изключително тежки битки, умората надделява, личи си, че са на предела на силите си.

# 553
Браво на Яни! Много достойно се бори, направо не очаквах да ви призная, въпреки че ми е фаворит почти от началото.

# 554
  • Буркина Фасо
за Яни има допълнително препятствие - хлъзгавата греда.
а и играта свършваше при сваляне на 2-те мишени. защо я променят в движение?
той може да ги свали, а ако не ги свали и двете тогава да зачитат времето до свалянето на първата мишена.

Общи условия

Активация на акаунт