Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Значи и Божидара не е наясно в каква посока е с наредените икони и камъни и книжки на дънов
Ако не пречи на околните с обърканата си "духовност" , изобщо не ми влиза в работата да обсъждам в какво вярва, проблемът си е неин.  
Но тя пожела в нейната седмица да ѝ се прави трон и да бъде завършен параклисът. Задачи, явно свързани с въпросната ѝ "духовност", които постави тя, а не наставниците, мисля. Работата е достатъчно, та да товари хората с още. И накрая, останала без ратаи, се почуди кого и как да накара да дои животните, защото тя не можела, нещо животните не харесаха вибрациите ѝ, енергията...😂 Та тя не знаеше къде е оборът, докато на стана баш фермер. Имам съмнения, че има и други жени там, които не са стъпвали при животните. Ратайството трае два дни, в другото време всички се грижат за градината и животните. Виолета, Валерия, Ивона, Анита - тези в обора сигурно не са ходили досега, в градината - също... Може и да бъркам, но май не съм ги виждала там. Smirk

# 526
  • Буркина Фасо
Та тя не знаеше къде е оборът, докато на стана баш фермер. Имам съмнения, че има и други жени там, които не са стъпвали при животните. Ратайството трае два дни, в другото време всички се грижат за градината и животните. Виолета, Валерия, Ивона, Анита - тези в обора сигурно не са ходили досега, в градината - също... Може и да бъркам, но май не съм ги виждала там. Smirk
там трябва да се работи. а от работа се гърбавее. а за някои и религията не им го позволява - да работят там  hahaha
ако бях фермер  тия моми щяха да са по график в обора. а ако не съм - тогава щях да ги нося на ръце до там , да ги пусна в лайната  и да ги оставя на воля да се гримират.  Laughing    ... ама не съм  #Cussing out

# 527
  • Другата България
Валерия и Виолета със сигурност не са ги давали нито в обора, нито в градината. Останалите чат-пат.
Но както вече казахме те са привилегировани, поне докато Алек е там.

# 528
Валерия и Виолета със сигурност не са ги давали нито в обора, нито в градината. Останалите чат-пат.
Но както вече казахме те са привилегировани, поне докато Алек е там.
Анита също не съм я виждала нито в обора нито в градината.
Дарина май също не е била в обора
Абе то от жените май само Марина бачка както трябва.

# 529
Мери, аз и другите две, които съм изброила, не съм ги виждала в "морето от лайна" , както го нарече Владо. 😂
Бонго, това заслужават.😂

# 530
  • София
Анита и Елена май веднъж водиха животните на паша ?  newsm78

# 531
  • Другата България
Анита и Елена май веднъж водиха животните на паша ?  newsm78
Да, аз затова я изключих Анита.
Дарина просто я забравих. Embarassed

# 532
А дали им е позволено да водят кравите до язовира, да ги поизмият. Как може - досами тях е язовирът, а кравите са толкова омазани с лайна, че ме е гнус да ги гледам. Ама не са виновни животинките. Дали някой от фермерите изобщо се е сетил... Thinking

# 533
  • Варна
Може и да ги е страх. Те са кротки добичета, но размерът респектира бая, а нещо се обърка как ще го вкараш в пътя това огромно животно. Grinning Пък и Ники може да ги е посъветвал да не го правят ако не са сигурни какво вършат. Както ги посъветва да внимават много с прасенцата, че са си дяволи големи.

# 534
Анита е била в градината , когато и предложи нейният тя беше там.

# 535
  • София
Ахахах Андрей е много смешен 😂 "Аз съм с боти" 😄

# 536
Ох, тоя Владо много готин бе!  Grinning

# 537
Току що угасна тока.Ужас.Някой да ми разказва какво става, много моля.

# 538
Виолета в отбора на Яни? Изобщо не ми се вярва сама да е взела това решение.
Надписът на тениската на Владо Николов, когато даваха подготовката за дуела, ме умили много.

# 539
Голям майтап беше първата игра.
Джоли, Владо победи в първи рунд, естествено. Избута Яни и Андрей, голяма веселба.

Общи условия

Активация на акаунт