Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 162
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
А! не, първият изгонен не е Дианчето, а Айляка. забравихмуимето

# 511
А, да, по-добре да върнат Папи, ако ще връщат някого, поне да лови риба. 😍

# 512
  • София
А! не, първият изгонен не е Дианчето, а Айляка. забравихмуимето

Е да де, ама първи сезон имаше игра между първите напуснали и така се върна онзи с червените гащи 😄(А се надяваха да е затворника). Втори сезон пък с "гласуване" директно върнаха Михо. Въртят си го както им е угодно.

# 513
Изпуснах два епизода тази седмица и не съм много в час, но началото на петъчния нарочно си го спестих. Не искам да знам какви са били мотивите на Марина да се снима дибидюс в компанията на други "женички". Когато трябва да се оправдаваш за някакви не съвсем похвални моменти от живота си, винаги може да се намери подходящо обяснение. Бях сигурна, че ще извади картата "деца" и още когато започна, превключих на друг канал. Може да са ѝ трябвали пари, а може пък да ѝ е било приятно, сега няма как да повярвам безрезервно на удобната версия. А и тези публични разголвания хич не са по вкуса ми и затова ги пропускам.

Божидара не беше толкова интересен фермер, колкото очаквах. След първия ден, когато пусна  на свобода всички (колорадски)бръмбари в главата си, после май само се е опитвала да намали щетите от техните поразии. Laughing Хубаво, че накрая си получи трона с копчетата. Laughing Той за друго не става, но поне може да го използва за масаж на гърба и главата, току-виж така се наместили чакрите ѝ и се оправил енергийния ѝ баланс. hahaha
От останалите участници не съм особено изненадана. Поведението на всички ми изглежда в границите на нормалното, отчитайки факта, че всеки един участник има някакви слабости в характера си. Единствено избухването на Виолета ми се стори доста преиграно. А нещо не мога да повярвам и в силните чувства на Алек. Човекът си гони физическата развръзка толкова методично, че няма как да ме убеди в голямата любоФФ, запърхала в гърдите му. На страната на Валерия съм още от самото начало.

# 514
  • Вестерос
Не се сещам да е имало игра. Директно върнаха Алехандрото с жълтите гащи Grinning

# 515
  • София
Имаше, имаше, с някакви трупи в една река, помня, че Варсамов беше тотал щета 😄

# 516
Имаше игра, да, Варсамов се контузи, Алехандро го победи. А реката беше Малки Искър, познах я, щото съм било там на риба.😀

# 517
Тъкмо бяха направили Варсамов фермер на седмицата и условието беше, ако той спечели, остава фермер на седмицата, а Алехандро отпада окончателно. Ако Алехандро спечели, се връща като фермер на седмицата, а Варсамов май отиваше ратай.

# 518
Не искам да връщат никой, така са си добре...всъщност не са - има хора за гонене.
Виолета и според мен донякъде са я вкарали заради история ѝ. Единствено хубаво впечатление ми направи, че защити Алекс, когато Божидара го нарече смешко. Ама как не си пое дух тази жена? Яко набира..Но е факт, че май не са ѝ надушили характера и сега всички са учудени. А аз не бих предположила по представянето ѝ до тук, че има такава история зад гърба си.
Валерия е много инфантилна, може би има действително някакво привличане към Алекс, но може и да го използва като трамплин, за да стигне по-напред в предаването.
Искам Владо да направи Яни фермер или Ивона и да видим на къде ще тръгне играта.

# 519
  • Вестерос
О боже съвсем съм забравила вярно ххахах

# 520
Движението Дънов и православната вяра съвместими ли са ?

# 521
  • Другата България
А аз искам вече да започнат да изкарват жените една по една.
Затруднявам се обаче коя да е първа. Simple Smile
Движението Дънов и православната вяра съвместими ли са ?
Май не са, затова щеше да е интересно ако Каролев беше останал, как щеше да приеме фермерството на Божидара. Интересно ми е и дали наистина ще дойде на дуела, нали така каза - че ще идва на всички дуели?

# 522
Значи и Божидара не е наясно в каква посока е с наредените икони и камъни и книжки на дънов

# 523
Тя с главата си не е наясно...

# 524
  • Вестерос
Божидара, Анита, Виолета, Валерия, Елена, Дарина в този ред моля да изхвърчат. После Франческа , Марина, Ивона Grinning

Общи условия

Активация на акаунт