Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В началото ще е смешно, но скоро ще стане досадна с тези глупости.

# 61
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пффф, само те двете са великолепни и неразбрани....  Joy

# 62
Богини, този епизод ме втрещи. Crazy Божидара не само е куха лейка, ами и пълна кукувица. И най-малко тя има право да изисква смирение.  Stop Не зная как ще го изтраят това чудо цяла седмица горките хора.

Казаха, че изборът и за ратаи ще шокира всички. Предполагам, че ще избере Владо Николов и понеже сме в "божествената седмица", и жените са богини, той ще е на дуел. Преди няколко дни ми излезнаха негови снимки във фейса, как е на Рилските езера със семейството си. Вероятно ще излезе, за съжаление Sad
Хайде да те помоля спойлерите да ги слагаш в скрит текст. Не всички искаме да знаем предварително какво ще се случи.

Извинавам се, не се съобразих.

# 63
Да, със сигурност много бързо ще им омръзне това театро - и на богините, и на рицарите. На нас - също.
Много се смях, като Божидара изпрати Франческа два или три пъти да провери как е енергията в къщата на фермера, докато Гечо чистеше. 😂

# 64
Ще бъде интересна седмица. Дано да няма изнервени богини и хора!

Мир и разбирателство! О, и нека мирише на РОЗИ!  Praynig Praynig Praynig

# 65
В началото ще е смешно, но скоро ще стане досадна с тези глупости.

Сега ми се изясни защо тая кукувица е във фермата. Само, че й правят кофти услуга!!

# 66
Представям си Мышо ми многа га абичам, как се кефи сега пред телевизора какви ги е надробил.  Twisted Evil "Ши видят те сига кон боб яде ли!"  Mr. Green За богините е ясно, че ще са доволни тази седмица, но мъжете точно сега май биха предпочели да търпят Мишо пред тази кукувица. Ще е интересна седмицата, но не им завиждам на фермерите. Божидара ако сложи Владо Н. за ратай ще я призная за най-тъпото парче. От жените ще е Дарина, то е ясно.
Благодаря и аз за темата!  bouquet  Предполагам, че ще я изпишем за рекордно кратко време.
Много ми хареса разговора между Владо и Калоянчо накрая.  Heart Eyes

# 67
  • София
Ако ратаите са Дарина и Владо, не мисля, че ще се справят. Владо няма опит със селската работа, Дарина докато издои едната крава, денят ще е преполовил.

# 68
  • гр.София
И моята прогноза е ратаи Владо Николов и Дарина и мъжки дуел. Очертава се много интересна седмица и очаквам сериозни изригвания от мъжката страна и най- вече в лицето на Иван Гинчев.
А по повод разговора между Владо и Калоян за Матей Казийски мога да кажа, че това е само едната гледна точка. И мен сърцето ме болеше, че Матей отказа да играе за България, но го подкрепям за решението му. Така, както подкрепих отказването на Бербатов да играе за националния отбор. Рождено право на всеки е да бъде свободен, а правото на избор е свобода.

# 69
  • Разпиляна във въображението
Не може да му се отрече на Мишо, че си спази думата и направи Богиня Божидара фермер. Simple Smile

# 70
Добрутро, богини и рицари. Викам си никой не пише, а то междувременно сте извибрирали на следващо духовно ниво нова тема. Не знам за вас, но мен от снощи ме болят коремните мускули от смях. Нека денят ви е дзен и ооомммм.❤️😁 Забравих, идвах да ви покажа статус на пресвета богиня Ирина за богиня фермер:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 20:14 от Билян@

# 71
  • Вестерос
Втората кукувица

# 72
  • София
Нали знаете за краставите кучета 🤔

# 73
  • Варна
И моята прогноза е ратаи Владо Николов и Дарина и мъжки дуел.
Мдааааа... и повечето май сме единодушни. Не тъжете за Владко. Като го праща на дуел и евентуално вкъщи (щото той никога не би си избрал слаб противник) да не би да го пращя в измисления си свят, а!? ?Бъдете над нещата. Гледайте отвъд материалното. Grinning Даже ни го връща сред нормалните хора, където му е мястото. Grinning

# 74
Значи няма да са Владо и Дарина  Mr. Green, нали изборът ще бъде неочакван  Wink
Не искам да си ходи Владо, харесва ми неговото присъствие, умни неща казва и споделя.
Харесват ми Алек и Валерия като двойка /тройка де, с ремаркето, как без него/

Общи условия

Активация на акаунт