Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Божидара е чисто луда, пък нека мирише на рози! Няма никаква връзка с кораба- майка и това явно не е от вчера!

Честно, сигурно щях да й отлепя два шамара да я събудя, ако бях наоколо. А на тъпата Елена- 3. На Виолета- най- малко 5. Идиотки, как са ги събирали, те и със свещ да ги търсиш, такива трудно се намират.

# 46
По розите, по розите и ви намерих!

# 47
Подреждам си камъчетата, едно, двеее, трииии, слагам внимателно шишинцето с розова водичка, вече не може да ме хване лошата ви енергия!
Ха сега, здравейте Богини и бели и черни рицари!

Жените са голямо разочарование, даже и богиня Франческа.

# 48
# 49
  • Буркина Фасо
Да.

Коя от жените получи имунитет, че не съм чул.
папагала Simple Smile
както се беше разкрачила като режеше лука и си помислих къде ли аджеба можеше да се търкулне някоя глава тр.лук  hahaha

# 50
пълен кукумицин е новата фермерка. Каква богиня, какви 5 лв, като тя нищо не е направила, че да се издигне някому там в очите. А Елена точно като в детската градина клюкарка - Тоя ми седна на стола..... #Cussing out
Евалла на рицарите просто, че търяпт това. И на Дарина, че и каза мнението си.

Благодаря за духовната тема!  bouquet

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 23:17 от пеп-4o

# 51
  • Mediterraneo
И не им стига на богините крехкия акълец, че утре все една от тях ще ходи да ратайства! Евала на Виолетка- винаги е гъста с първите на деня! Егати лисицата се оказа тая. Франческа- същата!
Мисля, че Дарина ще изпрати ратай. Ще й отмъсти за изказването на масата, колкото и да ми се прави на светица, видяхме, че средният й пръст функционира!

# 52
  • София
видяхме, че средният й пръст функционира!

Но с божествена вибрация.  hahaha

# 53
  • Великобритания
подозирам , че В.Николов ще е ратай от мъжете
ама от жените още не ми е ясно коя кокошка ще избере

# 54
и според мен Дарина. Франческа  и тя ама лицемерка е. В началото ми харесваше.

# 55
Скрит текст:
Казаха, че изборът и за ратаи ще шокира всички. Предполагам, че ще избере Владо Николов и понеже сме в "божествената седмица", и жените са богини, той ще е на дуел. Преди няколко дни ми излезнаха негови снимки във фейса, как е на Рилските езера със семейството си. Вероятно ще излезе, за съжаление Sad

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 00:35 от ivan0ova

# 56
Ох, сега видях, че темата ни била духовна Wink НимоА!!
Тая Франческа е много злобничка. На моменти пуска такива погледи...
А тая Елена ( тя каза на Божидара за стола, нали?) Е голяма интригантка!!

# 57
Безмълвна съм. Богинята на Богините ме остави с объркани вибрации и още не мога да се освестя.
А не ме наричат мъжете вкъщи Богиня, а им взех столовете.
Ама не успя баш Богинята да повлияе на кравите с положителна енергия. Видях, че се опитва. hahaha
Важно беше, че  пердетата не излъчвали положителна енергия.
Владо Николов много духовит днес, ъ, пардон - духовен - в края на седмицата ще се нахранят с духовна храна и готово.

# 58
  • Бургас
Малее пере я сачмата яко Божидара.
Ама поне ще се забавляваме тази седмица.

# 59
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Богини, този епизод ме втрещи. Crazy Божидара не само е куха лейка, ами и пълна кукувица. И най-малко тя има право да изисква смирение.  Stop Не зная как ще го изтраят това чудо цяла седмица горките хора.

Казаха, че изборът и за ратаи ще шокира всички. Предполагам, че ще избере Владо Николов и понеже сме в "божествената седмица", и жените са богини, той ще е на дуел. Преди няколко дни ми излезнаха негови снимки във фейса, как е на Рилските езера със семейството си. Вероятно ще излезе, за съжаление Sad
Хайде да те помоля спойлерите да ги слагаш в скрит текст. Не всички искаме да знаем предварително какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт