Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 290
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Кой сега е "отвеян №1" ? Неее, не е Богинята, тя да  диша праха на Иван Философ .Докато дрънка окултно и се прави на духовна,   Сапунчето от Волуяк доказа, че няма връзка с реалността. Може ли да използваш урок по история за да обвиниш образователната система,че залагала на зазубряне на факти? newsm78  Как без да знаеш фактите може да правиш анализи? Той какво иска, учителите да пристигат на файтон като Чардафон за нагледност? Намирам за неуместно, егоцентрично и непремислено поведението му , точно на урока за Съединението "да се прави на интересен" .
Съединението и Независимостта дълго не бяха изучавани заради негативната роля на Русия към единствените най-български действия, изплуваха от небитието на историята през 1998год. !!! И хоп, имаме си Оригинал, който пренебрегва усилията, стремежите ,енергията на един народ за да шета на егото си да се покаже. И аз като Дарина почуствах обида от неглижирането на темата , а Иван С. е от Пловдив.
Е, такива като него неразбрани  ги има цял куп, но повече ме дразнят хората които ги приемат като носители на "друга гледна точка", както го нарече Каролев като му даде имунитет.
Напълно съм съгласна, че подбора на жените е нарочно сведен до типа "кифла" или скандалжийка . Около нас има толкова примери на дейни, умни жени ,ръководят си бизнеса и даже предпочитат да заковат пирон, вместо да ушият пола. Май продуцентите ги е страх да покажат такъв типаж, да не отнесе Иванчовчи и Янета като куцо пиле домат. Joy
Още ли Ви е фаворит Пръдлето ? След типично селското, пресметливо предложение да скрият яйца ? Браво на Калоян , младите били такива-онакива , ама не се поддаде.
Два дни не е при тях Владо да налага авторитет и благородство и се почнАха - дрязги, ядене скришно на храна, броене на лъжички шоколад.... 
Валерия как мисли, че ще поправи връзката си навън след това мачкане с Алек? Кой мъж ще я покаже гордо до себе си след излъченото?  Аре стига вече кадри на двамата на кълбо, че почва да влияе на имиджа на Алек . Пък може това да му е маниера при свалките, кой знае  Joy
Залагам на втори дуелист Алек или Яни (щом даваха, че  Владо чу предложението му и казаха,че ще има продължение). Тъй и тъй си тръгва , поне да е от професионален спортист , ама ще видим....

# 256
  • Вестерос
Че те повечето въпроси са от обща култура...
Някои - да - днешните примерно, но не повечето. Не сме учили по история за инж. Иван Иванов или за ген. Иван Колев, поне аз не съм.

аз за вчерашните коментирах.

# 257
  • Вестерос
Според мен и те не са очаквали, че чак толкова ще ги домързява. То на кастинга всички обясняват как ходят постоянно на село и не ги е страх от работа. В днешно време хората нямат опит с фермерската работа, вижда се и при мъжете, че и те не са доили, а и толкова са и копали, но те поне имат опит със строенето. Ако всички имаха опит, обаче нямаше да е интересно поне за мен. Забавни са ми моментите като това с доенето на пръча примерно.

Анита обаче например, със сигурност е взета точно, за да дразни другите, че само се гримира, ама то се оказа, че и другите не правят повече, така че не се откроява и няма как да ѝ се издразнят.

Надявам се, че като намалеят, ще се променят нещата, сега гледат една от друга.
Както по-рано бях писала , имам вътрешна информация , че повечето са с връзки и много малък процент са от кастинг. Анита си мисля, че е с връзки влязла.

# 258
  • София
Тъй лии, това съм го изпуснала, не че ме учудва. Анита просто не разбирам за какво влиза, надали си вярва, че има шанс да спечели? В снощния епизод й беше скучно дори, явно и работата свършила за нея, завалийката.

# 259
  • Вестерос
Не знам кой е , но от показаното това ми навява. Как не ги хвана срам с Фрначеска да говорят така. Като си свършиш задачата се мятай да помогнеш. Иван хубаво им каза , че няма една да предложи сама да държи даже и дъска.
Божидара и тя много зле. Тя ли ще бачка на мястото на Владо Николов? Да бе Grinning
Хич не се и усещат повечето, че опротивяват на зрителите, а зрителите ще гласуват за тях накрая!

# 260
Много грозно впечатление ми направиха снощи Франи и Анита. Мъжете блъскат здраво, тук-там и по някоя жена се включва, а те двечките ми полегнали на диванчетата и чак се оплакват, че им е скучно! Франи ме разочарова все повече и повече. Май Ивона, колкото и да не я харесват, и Марина ще се окажат най-стабилните жени от групата. Елена ме издразни с какъв менторски тон обясняваше на Владо как да се справи с кравата. А той, в присъщия си джентълменски стил, изобщо не й отвърна. Заприлича ми на избиване на комплекси от нейна страна. Един вид-ти може да си шампион, да си известен, ама аз от доене на крави разбирам повече от теб. А Яни Пръдлето вече ми е адски противен. Иска ми се Алек вече да престане с това влачене след Валерия. Може би ако знае, че тя навън има друг /или си мисли, че има/, ще престане. Много го харесвам, но ми се струва, че губи от тази история. След като Владо излезе, Станислав, Алек и Гечо ми остават фаворити като цяло за спечелване на формата.

# 261
Да се изкажа и аз, че отдавна не съм. Grinning
Иван С. много се изложи снощи. Не толкова с разсъжденията си (макар че не съм съгласна с тях), а с поведението си спрямо Дарина. Изобщо имам чувството, че Дарина я възприеха като боксова круша. Кой каквото му тежи, отива и си го изкарва САМО на нея. Тя вярно си е дразнител, но много пъти казва и верни неща, само дето много намила. Хареса ми коментара на Алек, че философът се е приближил до Каролев и Мишо, точно на място беше. И в тази връзка още се чудя как може Алек по всички други въпроси да реагира толкова премерено и интелигентно, а с Валерия да се държи като селския плейбой. Защото не вярвам на глупостите за дълбоките му чувства. За мен поведението му е по-скоро "сваляне на звезди" и си има конкретна цел човека - да се "отъркаля" с Валето. Нищо повече. Както беше казано по-напред, само малко да даде на заден и е негова Wink Не мога да схвана и обърканите разсъждения на Валерия. Уж приключила връзката навън, пък иска да я заздравява, пък в същото време вече е готова да се мести в София и да заживее с някого (Алек) Rolling Eyes
Елена май не беше чувала за Владо Н., защото като се настаняваха в ратайската колиба ми се счу някаква реплика от него от сорта на "е, поне вече знаеш кой съм" или нещо подобно. И много ме досмеша като даваха преди избора на ратаи как викаше на Дарина "готова ли си за ратайството?" Толкова беше убедена, че няма да е тя Grinning Завидях ѝ обаче като посочиха за неин "колега" Владо. Много го харесвам далеч отпреди Фермата и казах на мъжа ми, че ако съм ратайка с него, няма да мигна докато не ми разкаже всичко за любимия ми спорт Heart
За другите не знам какво да кажа. Вие сте изписали всичко. Жените не стават, мъжете са пичове и веселяци и в същото време бачкат здраво. Калоян ме изкефи, че не се върза на глупостите на Яни и ми се очертава като един от фаворитите. Другият е Алек, но да го видим докъде ще стигне с атаките към Валерия, че само заради това е на път да ми опротивее. Гечо също ми е много приятен до момента. Бих се радвала и той да спечели. Да не забравя и Станислав, освен работлив ми е и много забавен. Естествено на 1-во място в сърцето ми е Владо Н., но той скоро ще си замине Sad
От жените Ивона засега я показват като най-адекватна. Дано да е понамаляла дружната омраза към нея вътре, защото навън май е по-скоро харесвана.

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 10:58 от pip4i

# 262
Тъй лии, това съм го изпуснала, не че ме учудва. Анита просто не разбирам за какво влиза, надали си вярва, че има шанс да спечели? В снощния епизод й беше скучно дори, явно и работата свършила за нея, завалийката.
E, за да и предложи приятелят и' годеж и да стане захаросано. Twisted Evil

Аз снощи почти не гледах, че тази сладникава история с В§А ми идва повече. Мноо инфантилно! Разбирам от вас, че Иван е бойкотирал игра... В чуденка съм дали да си го пускам сега епизода? Май ще го пропусна...

# 263
  • София
Нищо не си пропуснала кой знае, освен изблиците на Иван С.

А Алек и аз го харесвам като мисли с горната глава - адекватно реагира почти на всяка ситуация. Ама като заговори долнатаа... 😄 Тая досада ще си я гледаме още бая, а щом ще има и развитие ехее съвсем ще почнат да ни облъчват с тях. 😒

# 264
  • София
Елена май не беше чувала за Владо Н., защото като се настаняваха в ратайската колиба ми се счу някаква реплика от него от сорта на "е, поне вече знаеш кой съм" или нещо подобно.
Така е, не беше чувала. В един от първите епизоди го питаше кой е, добър спортист ли е и дали е много известен. Каза му, че не е чувала за него, а той отговори "Голяма работа".  Laughing

За останалите вече сте казали всичко, но и аз да дам своите пет цента - Иван Сапунджиев се изложи ужасно снощи. И аз не одобрявам образователната ни система, но не беше там мястото, а и не беше времето да покаже неодобрението си. Отделно аз наистина не виждам как може чрез разсъждения, неподплатени със зазубряне, да се стигне до отговор на въпроси с конкретни дати, събития и места.  Thinking Но щом толкова му се стачкуваше, да беше се изправил на масата, още след като го избраха в отбора, за да изложи доводите си и да обоснове отказа си от игра. Разправията му с Дарина я оставям без коментар, само ще кажа, че вече не му симпатизирам. На Яни също.  Confused
Валерия и Алек са ужасно досадни. Странното е, че той изглежда много трезвомислещ и приятен във времето, в което не натиска Валерия. Тя от своя страна е тъпо парче, което не само че не знае какво иска, но и не си дава сметка какво прави.
Чудя се Божидара на кого ми напомня в последните няколко серии и снощи внезапно се сетих - като се ядоса има същия налудничав поглед като на Михо, бррр. Натоварва ме с глупостите си и ми е трудно да я гледам. Ясно е, че трябваше да даде някаква причина защо избира Владо, но беше ли нужно да казва, че го праща на дуел, защото е кавалер? WTF?! Ами тогава да вземат всички мъже да си тръгнат доброволно от формата, защото са кавалери и да подарят победата на Анита, защото тя е крехка дама, неможеща и неискаща да хване нещо по-тежко от четчица за грим.  Crazy

# 265
Алек май не знае, че тя мисли за някого навън. А и от нейните объркани обяснения едва ли е разбрал нещо. Тя пък не излезе от клишето-той ме предаде, нарани ме, объркана съм....Явно наистина има основания човекът да не я показва-може да е женен, може да е някой известен. Но какъвто и да е, като я види как се търкаля с Алек пред очите на всички, сигурно съвсем ще я отсвири. Много интересен начин да заздравяваш връзка с някого-като се натискаш публично с друг....

# 266
Рейна, дали пък Иван. С. не бойкотира играта, защото против волята си трябваше да участва, а не толкова, защото не одобрявал образователната ни система.. Thinking Аз също не одобрявам образователната с-ма, но, казах и по-назад, не знам как се учи с разбиране, без да си научил/назубрил фактите.Thinking

Владо сигурно ще избере Алек за втори дуелист, а? И може и фермер на седмицата да го направи..☺

# 267
  • София
Да и Валерия само му повтаря на Алек "аз съм малка, бебе съм, нищо не разбирам". Ми на 23 съвсем не си малка, да си измисли друго оправдание.

# 268
Да се изкажа и аз, че отдавна не съм. Grinning
Иван С. много се изложи снощи. Не с разсъжденията си (макар че не съм съгласна с тях), а с поведението си спрямо Дарина. Изобщо имам чувството, че Дарина я възприеха като боксова круша. Кой каквото му тежи, отива и си го изкарва САМО на нея.

Не си криви душата Pip4i, Дарина и ти не би я изтърпяла да ти разтяга локуми с безконечна многословност и безсъдържателност. Не случайно тя е "жертва" на всички там. Очевидно има защо.
А относно Иван Сапунджиев - въобще не мисля, че се е изложил:

1. Той не искаше да участва - принудиха го против волята му. Можеха да си изберат друг участник за отбора. Той ги предупреди, че не желае да участва.

2. Превръщането на националните ни симвили и история в състезание за кошница храна е пошло и повърхностно!

3. Той се противеше на целият този фарс с преподаването на дати по история и изпитите по тях и предните пъти, но тогава продукцията замаза нещата и не излъчиха аргументация защо го прави. Едва сега си позволиха да излъчат, защото вече нямаше как да се правят, че не се случва.

4. Аргументите му против концепцията "патриотично преподаване на дати срещу храна под формата на състезание" бяха смислени, стойностни и верни. Наизустяването без разбиране е като списък с хранителни продукти от които не знаеш какво да сготвиш.

А Алек ако беше истински принципен мъж щеше да иде да му каже в очите какво мисли, а не да мишкува и да му се заканва от храстите, от където само камерите да го чуят  Simple Smile

# 269
  • София
Да и Валерия само му повтаря на Алек "аз съм малка, бебе съм, нищо не разбирам". Ми на 23 съвсем не си малка, да си измисли друго оправдание.

Да, не е на 18 г все пак.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт