Как без да знаеш фактите може да правиш анализи? Той какво иска, учителите да пристигат на файтон като Чардафон за нагледност? Намирам за неуместно, егоцентрично и непремислено поведението му , точно на урока за Съединението "да се прави на интересен" .Съединението и Независимостта дълго не бяха изучавани заради негативната роля на Русия към единствените най-български действия, изплуваха от небитието на историята през 1998год. !!! И хоп, имаме си Оригинал, който пренебрегва усилията, стремежите ,енергията на един народ за да шета на егото си да се покаже. И аз като Дарина почуствах обида от неглижирането на темата , а Иван С. е от Пловдив.
Е, такива като него неразбрани ги има цял куп, но повече ме дразнят хората които ги приемат като носители на "друга гледна точка", както го нарече Каролев като му даде имунитет.
Напълно съм съгласна, че подбора на жените е нарочно сведен до типа "кифла" или скандалжийка . Около нас има толкова примери на дейни, умни жени ,ръководят си бизнеса и даже предпочитат да заковат пирон, вместо да ушият пола. Май продуцентите ги е страх да покажат такъв типаж, да не отнесе Иванчовчи и Янета като куцо пиле домат.

Още ли Ви е фаворит Пръдлето ? След типично селското, пресметливо предложение да скрият яйца ? Браво на Калоян , младите били такива-онакива , ама не се поддаде.
Два дни не е при тях Владо да налага авторитет и благородство и се почнАха - дрязги, ядене скришно на храна, броене на лъжички шоколад....
Валерия как мисли, че ще поправи връзката си навън след това мачкане с Алек? Кой мъж ще я покаже гордо до себе си след излъченото? Аре стига вече кадри на двамата на кълбо, че почва да влияе на имиджа на Алек . Пък може това да му е маниера при свалките, кой знае

Залагам на втори дуелист Алек или Яни (щом даваха, че Владо чу предложението му и казаха,че ще има продължение). Тъй и тъй си тръгва , поне да е от професионален спортист , ама ще видим....

Не мога да схвана и обърканите разсъждения на Валерия. Уж приключила връзката навън, пък иска да я заздравява, пък в същото време вече е готова да се мести в София и да заживее с някого (Алек) 

Но щом толкова му се стачкуваше, да беше се изправил на масата, още след като го избраха в отбора, за да изложи доводите си и да обоснове отказа си от игра. Разправията му с Дарина я оставям без коментар, само ще кажа, че вече не му симпатизирам. На Яни също.