Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Много са тежки игрите в този дуел, направо ми е мъчно за дуелистите...
Да много са тежки, но пък който и да отпадне утре/ кой ли ще е хаха/ ще е отпаднал в много сериозен двубой.

# 466
Тия двамата лигльовци много ме дразнят. 10 Мин гледаме как мадам кифла не иска да целуне напористия си жених, върху който предната вечер скачаше да го мляска като обезумяла. Ай сиктир вече от тоя пълнеж.. за жалост ще избутат далеч в предаването...

# 467
Много са тежки игрите в този дуел, направо ми е мъчно за дуелистите...
Да много са тежки, но пък който и да отпадне утре/ кой ли ще е хаха/ ще е отпаднал в много сериозен двубой.
Да.

Владо говорѝ на Яни да вдигне глава, да си повярва повече. Не вярвам да му подарява победа, къде ще отиде така самочувствието на Яни, което не е никак високо и без това...

# 468
   Много са подли Иван и Андрей. Защо разкриват на показ живота на хората? По такъв начин ги унижават.

Стана ми много жал за Марина, че трябваше да разкрие истината за себе си пред цяла България. Някои неща трябва да си останат тайна. Разбирам Марина отлично защо е вършила подобна работа. В България е много трудно да се намери работа, дори да имаш 5 дипломи за висше образование и да знаеш 5 езика. В България се намира работа с връзки. Предимство са циганите. За българите няма социални помощи. Затова българите бягат от България и я намразват. Българите са отритнати от България.  Трудно е да се оцелее тука. Особено ако имаш дете и си самотна майка, тогава става невъзможно оцеляването. А да не казвам, че работа не може да си намери и ако човек има външен недостатък. За всички работодатели ти си идиот и олигофрен щом имаш външен недостатък.

Божидара е наистина ненормална. Виолета се изправи срещу Божидара. Това означава, че Виолета не е такава, за каквото я смятах. Щях да напиша друга дума, но всички щяхте да ме нападнете, че пиша обидни думи. Анита седи и си мълчи. Голяма гад е. Алек е свестен, но да бъде надалеч от Валерия. Валерия е едно разглезено момиченце, което не знае какво иска. Дано Божидара стане скоро ратай. Дарина също започна да ми печели симпатии. Съжалявам Гечо, че толкова работи, че не може да си изправи главата. Онази Божидара ще го кара да ходи при кравите да ги издОи.  

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 12:58 от Jennifer_w

# 469
В анкетата гласувах за Яни, ясно е, че Владо напуска. Както Джоли е написала радвахме се на достойно представяне, предполагам ще видим достоен и оспорван дуел. Даже и накрая голямо браво на Владо, че се старае да вдигне самооценката на Яни. Снощи видях и майка му и брат му, само Яни е такъв жалостив, недооценен, предполагам майката е виновна за това... А може би е и характер.

Много грозно в началото това с Марина, типично по опусумовски, някой дори да не бе разбрал, е, сега всички знаят.

А, видяхте ли( на мен ми избоде очите), типично по български Виолета се кара с Божидара и всички се наредили на чердака и гледат сеир. А Бенлито, бентлито беше между тях. Срамота ! И вместо да вземе страна  на "любимия" си, и тя гледа театро, но от първи ред!

# 470
  • София
Видяхме. Но аз лично изобщо не съм изненадана, не очаквам друго от нея. И не защото е малка, на 24 не си никак малък, а просто защото явно толкова си може.

# 471
Е сега изгледах анонса за утре.
Битката ще е сериозна.Дадоха че Яни падна с кобилицата май и доста лошо ми се видя падането.
Дуела ще е култов между МЪЖЕ.

# 472
Е сега изгледах анонса за утре.
Битката ще е сериозна.Дадоха че Яни падна с кобилицата май и доста лошо ми се видя падането.
Дуела ще е култов между МЪЖЕ.
И аз сега видях анонса. Дано Яни да е добре. Ще е запомнящ дуел.

# 473
  • София
Ужас, дано не се е наранил.
Според мен нарочно са избрали най-тежките възможни игри, точно за да бъде силен и запомнящ се дуела.

# 474
Ау има доене.  Shocked Хубавата новина е, че са кози.  Laughing

# 475
   Гледах преди малко промото по телевизията. Дано Яни не се е наранил. Много тежко падна.

# 476
Сериозно падане на Яни. Гредата е висока, а и това са големи, тежки мъже. Дано не си е счупил някое ребро. Дълго време ще го боли, дори и да не е счупил нищо, а и при цялота работа във фермата, ще му е много трудно да се възстанови. Добре поне, че е последна игра, а после е алманаха. Ако се е наранил сериозно и не може да завърши играта, допускам, че Владо може спортменски да отстъпи, т.е. както се писа, наистина да остави победата на Яни.

Като зрител обичам силни, зрелищни дуели, но не и за сметка на нечие здраве. Много от игрите са направо опасни и могат да доведат до сериозни наранявания. И тази с гредата, и с ходенето по гредата, където палят букви, и горящата каруца, и прехвърлянето по висящи трупи, и с рязането на гредите, където падат от не малка височина с трион в ръка. По никакъв начин не са обезопасени, по никакъв, не ми се мисли, ако не дай си боже, участник залитне или стъпи накриво, или внезапно му прилошее, каква беля може да стане.

# 477
  • Бургас
Аз, ако съм на мястото на следващия фермер, първото, което ще направя е да организирам ритуално горене на т.нар. ,,трон,,. То бива изгъзица, ама чак пък такава ...
Алек не се ли усеща, че се излага? Много ми попада иначе и като поведение, и като изказ, но хич не му отива да се натиска и моли за целувка някаква пикла.
Виолета ме изкефи. Постави лудата Божка на място, даже не и даде дума да вземе. Много се забавлявах.

# 478
Аз пък стигнах до извода, че Валерия много добре си играе играта и добре си плете кошницата.
Натиска се постоянно с Алек, играе го влюбена ама не съвсем, държи го на къса каишка , а всъщност го ползва за ракета носител.Де факто той я извежда все по напред в играта.Не сте ли забелязали че когато фермерите коментират помежду си кои ще са ратаи или дуелисти нейното име изобщо не се споменава, сакън да не разделят влюбените.
Валерия се е закачила за Алек, Виолета уж за Валерия и Алек и той горкия ги дърпа яко и двете напред

# 479
И аз на свой ред искам да изкажа възмущението си от оповестяването на историята на Марина. Много долно от страна на опосумите. Разбрах ги, когато показаха мъката на Иван С., но с историята на Марина прекалиха, личи си, че не се гордее с нея. Не трябваше да я огласяват.
Искам дуел между Божидара и Виолета. Онази игра от първия сезон между мурките, дето търсиха нещо в една кал, а около тях пълзяха плъхове (отвратителна съм, знам Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp ). Божидара много изпрека, товареше фермерите с непоискани задачи, държа се като луда. Седмицата на нейното "царуване" беше пълна с излишно напрежение и скандали. Много объркана личност, нуждае се от професионална помощ.
Аз, ако съм на мястото на следващия фермер, първото, което ще направя е да организирам ритуално горене на т.нар. ,,трон,,. То бива изгъзица, ама чак пък такава ...
tanya_79, и аз като теб, но не вярвам да го изгорят, най-малко от уважение към труда на Станислав и Дарина (и който още е бил въвлечен в това безумие). Освен това тя осъзна, че може да го изгорят и извъртя нещата така, че бил за параклиса, трона на св. Архангел Михаил. Кой ще посмее?
За отбоя на Валерия бях сигурна, че така ще стане. Разбирам я (май само аз). Изобщо не я упреквам и ме дразни Алек с безконечните си притискания и атаки. Не виждам поведение на влюбен мъж. За мен това е поведение на самоуверен селски плейбой, който цели да запише поредната бройка. Иначе във всяко друго отношение му се възхищавам.
Много ме досмеша как Франческа си запушваше ушите, когато Дарина започна да спори с Божидара. Grinning
Братът на Яни ми прилича на президента Румен Радев. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт