Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Тра-ла-ла
Какъв натегач е Владо ooooh! Яни не прилича на 29 годишен, а на чичак. И адски дразни с мрънкането и с това, че предварително се предава.

Как хитро изиграха напускането на Владо Whistling

# 571
  • София
Яни  ме ядосва с това- няма шанс.
Наистина е с много, много ниско самочувствие.
Сега Владо ще си тръгне и ще даде шанс на Яни.
Ох ще ревна с Яни.
Че кой може да се мери по самочувствие с Владо... разбира се, в повечето случаи съвсем заслужено... newsm78

# 572
  • София
Оххх просто уникална емоция тази вечер. ❤Дано това вдъхне на Яни самочувствие, заслужава!

# 573
Уаау, изненадах се, че Яни загуби. Но Владо много тънкоо оправда излизането си. И все пак се радвам, че Яни остава😵😱😱

# 574
  • Бургас
Много свестен човек е Яни, въпреки ниското самочувствие. Дано се навият да остане Яни.

# 575
Абе дори и да е постановка, важен е жеста, важно е че даде шанс на човек който наистина има нужда от тези пари.
Голям е Владо Николов.

# 576
  • София
Много свестен човек е Яни, въпреки ниското самочувствие. Дано се навият да остане Яни.
То обикновено най-свестните са с най-ниско самочувствие... Sad

# 577
Абсолютно съм съгласна. Яни изглежда като добър и скромен човек и заслужава да спечели такъв тип формат - вписва се в представата ми за фермер.

# 578
  • Бургас
То обикновено най-свестните са с най-ниско самочувствие... Sad
За съжаление сте права Sad

# 579
Тия от продукцията що така ще го пържат Яни до сутринта.
Дано го оставят.
Ох доста се натъжих.Яни и Владо ме разплакаха.

# 580
Хах, какво стана Stuck Out Tongue Winking Eye
Така се бях нагласила, че Владо губи и победата му ме изненада много.
Постановка, но по-добре изиграна от някои други и с по-смислен резултат - да даде шанс на едно обикновено момче.
Аз бях за Яни, мил ми е, макар че не обичам хора с така ниско самочувствие (дори да имаш съмнения в себе си, слагаш си желязната маска, мълчиш и се бориш ).

Иначе честно казано аз ако съм на Яни не бих останала, въпрос на чест.

# 581
Страхотен човек е В. Николов, много джентълменска постъпка, добре прецени, че парите са необходими повече на Яни😱😱😱

# 582
Нагласено или не, страшно достойна постъпка.
Един е Владо Николов!

# 583
  • Буркина Фасо
Абе дори и да е постановка, важен е жеста, важно е че даде шанс на човек който наистина има нужда от тези пари.
Голям е Владо Николов.

можеше да даде шанс и като загуби.
тогава всичко си  идваше на място и нямаше да се налага да се правят изключения.

# 584
  • София
Явно Владо има работа и го чака отборът, обаче се радвам, че даде всичко от себе си, а не се направи, че е по-слаб и да падне нарочно. Иначе стисках палци Яни да победи, но и така стана добре.

7002, много жалко щеше да е да го играе паднал, той е спортист и би било под достойнството му, това е същото като продадените мачове.

Общи условия

Активация на акаунт