Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тъкмо тръгнах да пиша, но Niya- е споделила и моите мисли 1:1.

# 586
Яни не му трябва ферма, а серия от сеанси при психолог за повдигане на самочувствието, то жена нямаше да реве толкова.
Естествено, че всичко е нагласено и опосумите се правят на ударени, затова и тоя цирк с изчакването до утре.

# 587
Резултати от анкетата:

Гласували - 101

Владо - 49
Яни - 52

Ее, Яни ме разочарова, че не знае автора на Приказка за стълбата. Може ли...  Но исках да спечели Яни, де.
Спечели тежките игри, а се изложи на Алманаха. Сигурно ще го оставят.

# 588

можеше да даде шанс и като загуби.
тогава всичко си  идваше на място и нямаше да се налага да се правят изключения.

е пусто его...  Wink

това с прекалените факти на въпроси по литература и по география нещо ми намирисва.

# 589
  • Тра-ла-ла
Само аз ли не се разчувствах на постъпката на Владо Николов?! Разбирам да му е дошло отвътре, ама то заучена сценка. Дано Яни се възползва подобаващо от този шанс.

# 590
  • Буркина Фасо

7002, много жалко щеше да е да го играе паднал, той е спортист и би било под достойнството му, това е същото като продадените мачове.
неговият мач в момента е фермата. той го продаде като се отказа.

# 591
Големите спортисти не могат да падат ей така... Много хубав епизод! Все такива да гледаме. Blush

# 592

можеше да даде шанс и като загуби.
тогава всичко си  идваше на място и нямаше да се налага да се правят изключения.

е пусто его...  Wink

това с прекалените факти на въпроси по литература и по география нещо ми намирисва.

Всичко е по сценарии според мен. Владо си е подписал договор кога ще си излезе и опосумите ни спретнаха шоу за да е запомнящо се излизането му.

# 593
Може да е сценарий, но епизодът беше емоционален и трогателен. Благодаря и здраве за Владо, семейството му и Яни!

# 594
  • София
Това е ясно и си се знаеше, но просто хубаво се получи - имаше спортсментсво, Владо си се раздаде, Яни се разчувства и оцени, като цяло оставиха положително  усещане. Аз толкова готин дуел за 3 сезона на Фермата не съм гледала, при все че е има сценарий. Simple Smile

# 595
Да, знаеше се, верно. Но пък беше интересно.
Дано Владо избере мъж за фермер на седмицата, че не ща Ивона, не ми е симпатична.

# 596
Е, много сценарен ми дойде този двубой. Яни сложил 5 точки на алманах, пък гледаше като мишок на повечето въпроси. Владо - висок и силен, а с толкова вода не можа да събори мишените. Трябваше да блесне като зубрач на алманаси. Живи и здрави да са, това бяха двама от най-приятните за мен участници и единият твърдо си отива. Предостатъчен повод, за да съм тъжна. Яни ще остане, никакъв съспенс не виждам тук. А Владо ще си тръгне доста по-елегантно от Преслава във ВИП Брадър.

# 597
Постановка, театър, скалъпено...нищо няма значение.
Цялото представяне на Владо беше достойно.От никаква работа не се скъта, с нищо  не показа че е звезда , с никой не влезе в пререкание, винаги позитивен , деен и на място.
С участието си Владо даде урок по достойнство и човещина и мъжко поведение.

# 598
Ето за това съм твърдо против известните в такива формати.Колкото и свестен да е Владо, един мотивиран човек никога няма да се откаже от мястото си във предаването.Сега ли реши, че му липсва семейството и работата ? Защо не се замисли върху това преди да вземе хонорара ?! Все пак, поздравления за Владо Николов.Представи се страхотно и за разлика от 95% от популярните личности,участвали в предавания, остави зрителите с добри впечатления и не си развали имиджа.

# 599
  • Буркина Фасо
Владо от самото начало е наясно с правилата на фермата , с факта , че ще липсва на семейството и отбора си. знае и каква е продължителността на формата.  да не се беше захващал с участие.
никой нямаше да го обвини ако не беше отговарял правилно на въпросите. пак щеше да си остане велик спортист и достоен човек. а с тази си постъпка той падна ниско в очите ми.  ако беше това финала на предаването и той беше победител, и тогава да се откажеше от наградата в полза на Яни тогава щеше да спечели на негова страна и противниците му.
нищо чудно да избере за фермер Яни. тогава продуцентите ще имат още един повод да го оставят. иначе ще трябва да вкарват нов участник за да си запълнят времетраенето на формата.

Общи условия

Активация на акаунт