Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 113
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Добре де то е ясно че Владо няма как три месеца да дои крави и да чисти лайна при толкова ангажименти.Ясно беше че ще излезе.
Обаче друго ми е интересно.
Явно участниците не са знаели за това което стана снощи.Всички бяха онемели, а тоя плач на Яни не ми изглвждаше никак театрален , а си беше много истински.

# 631
Добре де то е ясно че Владо няма как три месеца да дои крави и да чисти лайна при толкова ангажименти.Ясно беше че ще излезе.
Обаче друго ми е интересно.
Явно участниците не са знаели за това което стана снощи.Всички бяха онемели, а тоя плач на Яни не ми изглвждаше никак театрален , а си беше много истински.

Определено никой освен Иван, Андрей и Владо не знаеше, просто реакциите им бяха твърде естествени на всичките, за да оставят впечатление за манипулация и театралничене, не мога да кажа същото за водещите обаче, то не беше суетене, размисли, страсти... айде няма нужда, сега пък да помислели една нощ да доизтормозят Яни (не знам какво ми се случва, изобщо не съм ревлив тип, но това момче винаги ме трогва с поведението и сълзите си, снощи за пореден път си поплаках с него). Може и да инициират гласуване сред фермерите, дали Яни да остане, не би било лишено от логика, но ще видим.

# 632

За Владо Николов никой не скърби.Това е част от играта.Просто е един много голям човек и шампион.Определено най-стойностния човек в шоуто ! А когато такъв човек си тръгва,остава една огромна празнина......

Тезата ми е ,че досега си отидоха  5 много интересни играча.Останаха 7 безлични жени /без две/  и още 2-3 напълно безинтересни мъже.Ако така продължава ,скоро го спирам.

Аз, аз скърбя!
Много ми се ще да се показват  повече такива достойни мъже. Тайно се надявам да са такива над 50 процента, от останалите тук, в БГ българи. Адмирации, за Владо!

# 633
  • Бургас
Така ги изрецитира наизуст Владо отговорите  и как гордо заяви, че е доволен да победи един учител по история на Алманаха...Ако реално го беше бил Яни, щеше позорно да си тръгне...той-шампиона...биха ли допуснали продуцентите newsm78 или по-добре да му подшушнат предварително кои ще са въпросите Mr. Green Това се чудя?! Но определено предаването загуби, ще стане боза усещам...

# 634
Никой от фермерите не знаеше, абсолютно истински им бяха реакциите. Ясно е, че Владо щеше да излезе рано или късно заради множеството си ангажименти, но определено фермата губи човек, който работи неспирно, държи се достойно и е забавен. Очаквам Ивона фермер, Виолета или Божидара ратай и женски дуел.

# 635
  • Варна
Ако ще е за шоуто и зрелището Ласкин изведнъж започна да ми липсва и да го искам обратно във формата покрай Божидара. Като я гледам последните няколко епизода как безцеремонно развява и срами чрез тениските си името и реномето на Айрън Мейдън и направо си представям къфффф як кютек щеше да има между тях двамата ако го беше накарала да я нарича богиня, да и прави трон или да изпълнява ритуали. Ей там вербалното на*иране от страна на Ласкин върху духовната щеше да е КУЛТ! Хапливо, арогантно, импулсивно, нафукано дар слово не му липсва на тоя, ама ИЧ!!! Щеше да се помни с години, а не с милисекундички, както вяло успя да изпъкне Виолетката с нейните нестойностни, истерични изблици. Направо щяхте да видите с очите си какво са имали предвид дедите ни като са казали "Езикът кокали няма, но кокали троши". Направо в миша дупка щеше да я навре. Дори Каролев щеше да ви се стори мил и изискан. Grinning Grinning

Exxxxxxxxx, Ласкин... Где си, бре? Grinning Що така си тръгна? Върни се и и набий като пирон в главата на тая кой е Брус, кой е Дейв, кой е Нико, кой е Стив, кой е Ейдриън... та да вземе да се светне малко, че въобще не заслужава тия "одежди" да носи. Прекалено недорасла е за такива Богове... да си гледа там куткудяк-богинките, да се опаше в бели чаршафи, цигански колелета да прави ако ще, през сливиците ми е... но повече върху нейните гърди логото на Мейдън да не виждам.

# 636
Много ми хареса дуела. Мисля че ще върнат Яни, защото казаха, че Владо ще определи фермер на седмицата, което реално трябва да го направи загубилия. Не вярвам да изгонят Яни. Всичко е било предварително уговорено и точно за това и избра да се изправи срешу Яни, а не срещу Алек, тогава трябваше наистина да загуби за да си тръгне, защото мотива "на него тези пари повече му трябват" нямаше да важи.

# 637
прекалено много добро ще се изсипе върху Яни,ще го намразят да остане във фермата ,че и фермер да го направят, сценаристите ще кажат условията, а и Яни може да умее да прави много , но не умее да ръководи, той е изпълнител, така мисля аз

# 638
  • Вестерос
Като не са знаели защо тогава Виолета каза така сигурно на Алек, че Владото като излезел ще направи  Ивона фермер..
И бг литература, география и спортисти не са История, че да се бие в гърдите, че победил бг учител по история.

# 639
Като не са знаели защо тогава Виолета каза така сигурно на Алек, че Владото като излезел ще направи  Ивона фермер..
И бг литература, география и спортисти не са История, че да се бие в гърдите, че победил бг учител по история.
Не съм съгласна. за изводите ви за познанията на един учител. Още повече, че конкретно е знаел от кои глави на алманаха да се подготви. Тук не става дума за математика, а за хуманитарни области, в които като родители и общество имаме очаквания даскал Яни да има култура. Но не. Много информация има съвременния човек, но малко се чете. И още по-малко се знае. За съжаление има магистри и доктори на науките, които не познават задълбочено вече дори собствената си област. Как тогава да са стимул и критерий на учениците си? Но Яни е отишъл там да се бори за фермер. И като физическа сила, а и умения във фермата показва качества. Желая му успех!

# 640
   Еее, защо трябваше Владо Николов доброволно да напусне? Това беше единственият свестен участник. Възхищавах му и се радвах, че има все още такива мъже останали като него.

Видяхте ли в едната игра за носенето на менците, не беше справедлива тази игра. Владо стреляше по две мишени, а Яни по една мишена. Победител беше Владо в тази игра. Също така ме възмути, че помагаха на Яни в играта с носенето на пръст с количката. На Владо никой не му помагаше как да направи завоя и ако тръгне да излиза количката от завоя, да му кажат да спре. Виждаше се, че искаха Владо Николов да се махне от "Фермата". Виждаха го като заплаха.

И още нещо - Яни трябваше да знае тези въпроси от Алманаха щом е завършил История. Аз знаех по-голяма част от въпросите, а той не можа да познае отговорите. Вижда се, че е поредният висшист, който е завършил просто така, за да има диплома. Сигурно по време на следването е купонясвал. Това е мое предположение въз основа на играта с Алманаха снощи.

Ще остават Яни във "Фермата". Не знам какво толкова имат да мислят Иван и Андрей.

Владо беше достоен противник за всеки един от участниците във "Фермата". Доказа го снощи.

# 641
  • Вестерос
Даскал по история Яни не е длъжен да знае коя гара и бла бла както и за спортистите. Да, често се учи география и история, но може да се учи само история, или история и друга специалност, която може да е и физкултура. Съгласна съм, че е имал време да чете алманаха, но да ти е чест, че си победил учител по история на теми спортисти не е резонно.

Договорът на Владо е бил да стои 1 месец сигурно. Още преди да влезе имаше статии, че едвам го пуснали от работата му.

Помагаха на Яни, защото гредата беше измокрена и изкаляна. И на двете такива игри беше втори, което е кофти, защото явно не им  почистват трасето.

# 642
  • Тра-ла-ла
Exxxxxxxxx, Ласкин... Где си, бре? Grinning Що така си тръгна?
Е, къде е...лежи някъде като римлянин - яде, пие, такова...к'вото дойде.  Laughing Ако не дойде - тъкмо ще си почине Laughing

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 12:25 от Джулая

# 643
   Ласкин се уплаши.  Joy Joy Joy Видя, че във "Фермата" не може да лежи и да яде на воля.

# 644
  • Вестерос
трябваше да го направят него старейшина

Общи условия

Активация на акаунт