Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Имаше ли спортни въпроси? Аз запомних въпроса за гара Аврамово, за Приказка за стълбата... , Иван Вазов - Пейчин... За гара Аврамово аз знам случайно, но лесно може да се обърка човек, защото теснолинейката минава между Рила, Пирин и Родопи. Какви бяха другите въпроси? Някой запомни ли?😀
А Яни що не се е подготвил, като знае от кои области ще са въпросите, това не можах да разбера... Или така са решили от продукцията - Владо да го победи с малко, ей така, за чест и слава.😂 Яд ме хвана, Яни победи в най-тежките игри, накрая се изложи.

# 646
  • Бургас
трябваше да го направят него старейшина
Твърде е деструктивен за старейшина, не се връзва с "новото начало"  Laughing
На мен не ми липсва Ласкин, освен простотии на макс, не знам с какво толкова щеше да допринесе. Много правилно заключи, че не му е мястото там, където пиячката и храната са ограничени, а и очакват и нещо да се върши. Мисля сам разбра, че ще се изложи повече от обикновено, ако остане Laughing

# 647

На мен не ми липсва Ласкин, освен простотии на макс, не знам с какво толкова щеше да допринесе. Много правилно заключи, че не му е мястото там, където пиячката и храната са ограничени, а и очакват и нещо да се върши. Мисля сам разбра, че ще се изложи повече от обикновено, ако остане Laughing
Изключително грозно изказване! Ако докторите не му бяха наложили строга диета, която както се видя от снимките от първия учебен ден, той спазва Ласкин щеше да остане!
Иначе мога да ти кажа, че изобщо не  му пука на Иван дали се е изложил или какво е мнението на роси, на  боси, или на който и да е.......

Всъщност влязох в темата друго да споделя и най - вече да произнесат медици ако има в темата. Мислите ли, че след това падане на Яни няма поне пукнато ребро? Все си мисля, че и болката оказа влияние да не може да се "стегне" на алманаха. Адреналинът го държа на игрите, но след това няма начин да не го боли. Сигурна съм, че ще го оставят, но поне семица според няма да може да работи както преди това..

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 12:04 от Билян@

# 648
  • София
Имаше ли спортни въпроси? Аз запомних въпроса за гара Аврамово, за Приказка за стълбата... , Иван Вазов - Пейчин... За гара Аврамово аз знам случайно, но лесно може да се обърка човек, защото теснолинейката минава между Рила, Пирин и Родопи. Какви бяха другите въпроси? Някой запомни ли?😀
Кой византийски император в битка с нас бил възкликнал, че дори да имали криле, нямало да могат да се спасят и къде в България била измерена най-ниската температура.  Peace

# 649
Биляна, не е задължително да има тежки травми при това падане, може да е имал късмет Яни и да е получил само натъртвания. Дано. А че му беше трудно да мисли на Яни, се видя на играта с каруците още.
Рейна, благодаря!

# 650
Всъщност влязох в темата друго да споделя и най - вече да произнесат медици ако има в темата. Мислите ли, че след това падане на Яни няма поне пукнато ребро? Все си мисля, че и болката оказа влияние да не може да се "стегне" на алманаха. Адреналинът го държа на игрите, но след това няма начин да не го боли. Сигурна съм, че ще го оставят, но поне семица според няма да може да работи както преди това..

Самоцитирам се от събота:
Скрит текст:
Сериозно падане на Яни. Гредата е висока, а и това са големи, тежки мъже. Дано не си е счупил някое ребро. Дълго време ще го боли, дори и да не е счупил нищо, а и при цялота работа във фермата, ще му е много трудно да се възстанови. Добре поне, че е последна игра, а после е алманаха. Ако се е наранил сериозно и не може да завърши играта, допускам, че Владо може спортменски да отстъпи, т.е. както се писа, наистина да остави победата на Яни.

Като зрител обичам силни, зрелищни дуели, но не и за сметка на нечие здраве. Много от игрите са направо опасни и могат да доведат до сериозни наранявания. И тази с гредата, и с ходенето по гредата, където палят букви, и горящата каруца, и прехвърлянето по висящи трупи, и с рязането на гредите, където падат от не малка височина с трион в ръка. По никакъв начин не са обезопасени, по никакъв, не ми се мисли, ако не дай си боже, участник залитне или стъпи накриво, или внезапно му прилошее, каква беля може да стане.

Смятам, че Яни най-малкото сериозно се е натъртил и ще го боли. Дано да бъркам.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 22:36 от Дидичка

# 651
  • постоянно
Биляна, не е задължително да има тежки травми при това падане, може да е имал късмет Яни и да е получил само натъртвания. Дано. А че му беше трудно да мисли на Яни, се видя на играта с каруците още.
Рейна, благодаря!

Ауч, като гледах пак падането , голям късметлия ще излезе ако не си е поне натъртил ребро . Много лошо падна  Sick

На Яни наистина му липсва самочувствие и самоувереност , а това определено има значение като си сред токова егоцентрични индивиди.
 Hug

# 652
Аз съм падала подобно на лед. И помня как болеше. Много! Е, нямах счупено, но толкова синини и натъртено, че дълго ме държа извън терена.

# 653
her_76, нали и аз това съм написала.... Медицинско лице съм, макар да не съм лекар, и сестра не съм дори, но знам, че костите на хората не са чак толкова крехки, особено на младите. Но е въпрос на късмет, не е нужно да си медицинско лице, та да го прецениш. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 12:55 от Ензим

# 654
И аз съм медициско лице, но дали има пукнато или счупено може да се докаже с рентгенова снимка.Сега ако има травма на реброто то ще си пролучи защото болката е доооста серозна,ако е счупено ще го боли даже при дишане
Той падна доста лошо  и дано няма проблеми.

# 655
  • постоянно
Ензим , аз просто споделях твоето мнение  Hug

# 656
Извинявай! Hug Явно не разбрах Embarassed
 Hug

Много ми е интересно кого ще избере Владо за баш фермер. Някак си ми се ще да е примерно Иван Гинчев. Мисля, че ще успее да организира фермерите. Не знам на Ивона дали ще ѝ се чува думата, ако е тя.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 13:17 от Ензим

# 657
   Яни много тежко падна. Според мен има натъртени ребра. Това боли много. Баща ми си натърти ребрата преди 2 години и помня колко много боли. Не знам как ще върши работата във фермата.

# 658
Аз искам Владо да избере или Гинчев или Гечо.
Време е и Гечо да стане фермер не само да го юркат и да бачка като за последно.

# 659
  • Бургас

Изключително грозно изказване! Ако докторите не му бяха наложили строга диета, която както се видя от снимките от първия учебен ден, той спазва Ласкин щеше да остане!
Иначе мога да ти кажа, че изобщо не  му пука на Иван дали се е изложил или какво е мнението на роси, на  боси, или на който и да е.......
Ласкин си има изграден  медиен образ и е сигурно е съвсем наясно какъв е той. Моят коментар на зрител отразява именно това. Слабо ме интересува и кой е съгласен с него или какви фенове има. Аз не съм му фен и имам право на това. Не съм се интересувала нито от него, нито какво е заболяването, нито колко е инсинуирано. Такова впечатление е оставил у мен и толкоз - на деструктивна и себеразрушителна личност, предполагам заради алкохолната си зависимост../не се ли самоафишира преди време?!/

Общи условия

Активация на акаунт