Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Джоли, съгласна съм, но в този ред на мисли, те ще пращат на дуел мъже пак, за да си разчистват пътя, а толкова много жени трябва да излязат. Належащо е.
Освен  Гечо да  таи обидата си към Божидара и да я махне. А дано. Ама много търпелив тоя мъж!

# 661
  • София
Смятам, че мъжете са наясно, че е абсолютно в техен ущърб да гонят още мъже на този етап. Мисля че когото и да избере Владо за фермер, следващият дуел ще е женски.

# 662
И аз така мисля.

# 663
Щеше да си проличи, ако имаше пукнато ребро.Аз спуках преди месец и боли страшно много.Не можеш да си поемеш въздух като хората и не можеш да се изкашляш даже.Лошо падна Яни, но явно е имал късмет да не пострада сериозно.

# 664
  • София
А Яни що не се е подготвил, като знае от кои области ще са въпросите, това не можах да разбера... Или така са решили от продукцията - Владо да го победи с малко, ей така, за чест и слава.😂 Яд ме хвана, Яни победи в най-тежките игри, накрая се изложи.

Яни беше блокирал, то се виждаше, че тотално не мисли вече. Но според мен и Яни не е чел сега добре алманаха, а се е подготвял за физическите битки, бил е сигурен, че на алманаха има предимство и е решил, че по-добре да се упражнява на хвърлянето на водата и каквото друго им бяха предоставили за упражнение.

# 665
  • Вестерос
И според мен ще е женски дуела след разговора на мъжете като лежаха, че много излишни жени има

# 666

А Яни що не се е подготвил ......
Щото е голямо рижо диване. Помните ли приглушения разговор между Владо и Яни в ратайската къщичка, когато Яни потвърди, че на Алманаха ще даде 5 точки.
А думите на Виолета "Владо кого ще направи фермер" и замазването с ако... ама....
Ще ми се да не е имало тотален сценарий , все нещо да се е случило пред очите ни. Освен зверското падане на Яни.
Ако подложат оставането му на гласуване от останалите фермери и не им набият канчетата, че сценарият го изисква , ще го отхвърлят! Диана насъскваше Владо да извика Яни, за мъжете е конкуренция , другите жени не се радват на попръцкването му, макар, че ако са умни ще го подкрепят - за разлика от тях, той може и дои.
Много се смях на гушкането на разплакания Яни във Владо Yum мине не мине някоя минута и гуш Yum
Който и да стане фермер , време е за женски дуели. както каза Калоян :"Има излишни жени , например Анита". Аз ще добавя Божидара , искам я навън и повече да не я показват в никакъв реалити формат. Нооо, няма да  стане , светлата иринина душа може пак да я урЕди да яде хляба на мъжа и Yum

# 667
  • Разпиляна във въображението
Яни явно не се беше подготвил. Владо му каза да вземе да научи книгата.

# 668
  Еее, защо трябваше Владо Николов доброволно да напусне? Това беше единственият свестен участник. Възхищавах му и се радвах, че има все още такива мъже останали като него.

Видяхте ли в едната игра за носенето на менците, не беше справедлива тази игра. Владо стреляше по две мишени, а Яни по една мишена. Победител беше Владо в тази игра. Също така ме възмути, че помагаха на Яни в играта с носенето на пръст с количката. На Владо никой не му помагаше как да направи завоя и ако тръгне да излиза количката от завоя, да му кажат да спре. Виждаше се, че искаха Владо Николов да се махне от "Фермата". Виждаха го като заплаха.

И още нещо - Яни трябваше да знае тези въпроси от Алманаха щом е завършил История. Аз знаех по-голяма част от въпросите, а той не можа да познае отговорите. Вижда се, че е поредният висшист, който е завършил просто така, за да има диплома. Сигурно по време на следването е купонясвал. Това е мое предположение въз основа на играта с Алманаха снощи.

Ще остават Яни във "Фермата". Не знам какво толкова имат да мислят Иван и Андрей.

Владо беше достоен противник за всеки един от участниците във "Фермата". Доказа го снощи.

Владо събори едната мишена и му свърши водата - нямаше с какво да стреля вече. Още тогава аз разбрах от И&А, че ако Яни събори една мишена, ще му спрат времето.

# 669
Довечера ще е интересно.Моето предположение че Ивона НЯМА да е фермер на седмицата.Мислех, че ще е, докато не видях промото за днес, където и тя, и Божидара мислят че тя(Ивона) щяла да бъде.А когато се набляга твърде много на един човек, обикновено не е той.Според мен Владо ще сложи Иван Гинчев(той или продукцията,все тая).А Елена ще вкара в главата на Валерия бръмбари, че и Виолета има някакви чувства към Алек Grinning В което може да има и някаква истина де.Елена обаче си пада интигантка и и е приятно да има скандали и караници.Първо, като каза на Божидара за стола на Гечо, а сега и на Валерия за Виолета.Може и пък да е някаква нейна стратегия, да прави раздори във Фермата като така тя остава извън светлините на прожекторите, за да не ходи на дуел.Видяхме и разговора с Владо, в който каза че играта е на първо място, което аз много подкрепям.Иначе следващият дуел почти сигурно ще бъде женски и 100% единият от дуелистите ще е Виолета или Божидара, ако не и двете.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 16:10 от Gerrard789

# 670
  • София
Друг момент този сезон е ,че досега си отидоха много интересни личности, който не можаха да се развият,съответно и шоуто загуби много:
-Ласкин
-Оня с корема, Айляка
-Македончето,
-Николов
Ласкин се е развил достатъчно... повече от това е невъзможно...  Joy Joy Joy

# 671
     Видяхте ли в едната игра за носенето на менците, не беше справедлива тази игра. Владо стреляше по две мишени, а Яни по една мишена. Победител беше Владо в тази игра. Също така ме възмути, че помагаха на Яни в играта с носенето на пръст с количката. На Владо никой не му помагаше как да направи завоя и ако тръгне да излиза количката от завоя, да му кажат да спре. Виждаше се, че искаха Владо Николов да се махне от "Фермата". Виждаха го като заплаха.

И още нещо - Яни трябваше да знае тези въпроси от Алманаха щом е завършил История. Аз знаех по-голяма част от въпросите, а той не можа да познае отговорите. Вижда се, че е поредният висшист, който е завършил просто така, за да има диплома.

Двубоя категорично бе спечелен от Яни. КАто махнем уж "случайната" разлика от само 10сек във втората игра и която разлика опусумите не могат да докажат по категоричен начин в полза на кой е, ЯНЕ ПОБЕДИ във всички физически игри и то победи един активен състезател,и то не какъв да е състезател а такъв от СВЕТОВНА величнина,все пак е избиран за най-добро крило в света.И отделно от това не какъв да е състезател от световна величнина а такъв 2 метри и кусур,як с перфектна физика !!!!

И такъв човек да го победиш във всички физически игри /без първата където естветвено 30кг + няма как да се компенсират/ е геройство.А колкото че учител по история бил паднал на аламаха,ами може да се случи на всеки под огромно напрежение и второ те въпросите не бяха по история .....Laughing

На тези двубой историята е доказала че няма фаворити.Даже и най-слабия може да победи при определени обстоятелства.Като сложим и желанието на продуцентите ,двубоя да е як,гладиаторски и до последно да не се знае победителя и  така да се помпи рейтинга ,като за целта откровенно се дават лъжливи данни от хронометрите,"помага се" с  избор на игри , и т.н./ вече става като тото малко.

Аз имам един въпрос към тях,защо просто игрите/кой точно игри/ не се избират с жребии от самите участници??? И после на самите игри да върви хронометър постоянно,като да има орязана версия но да има и версия с пълни времена,която да се гледа само на сайта например. И в повечто игри двата играча да участват заедно ,за да няма никакви манипулации като в Бай Брадър. Едва ли им е проблем да разширят там арената с 10 метра за да може да играят двама човека едновремено.

Все върпоси обаче който ще останат без отговор...  

А също така тея тиквочи помагат ВЕРБАЛНО на един или друг играч.Пример миналия сезон.Те са водещи,но са и СЪДИЙ на тези двубой и по този начин не трябва да взимат страна в двубойте,което видяхме че категорично не е така.Но това е ,хубава работа ама българска

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 16:47 от davidorentol

# 672
Надявам се фермера на седмицата да е мъж! Само не разбрах Виолета как за една нощ започна да харесва Яни

# 673
Само не разбрах Виолета как за една нощ започна да харесва Яни

Не си разбрала понеже това е манипуларано шоу и продуцентите ти "проектират" мнението.Ти да си чула че Яне искал да направи 100 кошера и да си видяла да го дават ,че работи най-много ???
 Напротив, "прожектираха" ни че искал да краде яйца, с което си го подготвяха за отпадане.

Това което гледаме всяка вечер е орязана,нагласена,напудрена версия.Манипулирана версия,с цел  да се спечели повече рейтинг,и не е това което всъщност се е случило реално във тази ферма,или поне в голямата си част.

...........................................

И да си продължа мисълта за манипулациите .Кой избира  въпросите от сорта за "за гара Аврамово, за Приказка за стълбата... , Иван Вазов - Пейчин."   ,когато на двубой е учител по история ??? Mask

И защо този избор на въпроси и теми не е прозрачен,еле пък да говорим за неща като да се теглят с жребии ? Mask

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 17:01 от davidorentol

# 674
  • София

Твърде е деструктивен за старейшина, не се връзва с "новото начало"  Laughing
На мен не ми липсва Ласкин, освен простотии на макс, не знам с какво толкова щеше да допринесе. Много правилно заключи, че не му е мястото там, където пиячката и храната са ограничени, а и очакват и нещо да се върши. Мисля сам разбра, че ще се изложи повече от обикновено, ако остане Laughing
Изключително грозно изказване! Ако докторите не му бяха наложили строга диета, която както се видя от снимките от първия учебен ден, той спазва Ласкин щеше да остане!
Shocked
Биляна, ти май си от малцината, които са повярвали в тази безобидна версия...  Wink

Иначе мога да ти кажа, че изобщо не  му пука на Иван дали се е изложил или какво е мнението на роси, на  боси, или на който и да е.......
ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт