Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 103
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
Единствено, ако въпросите се теглят на момента, мога да помисля, че тази игра не е нагласена. И то ако първо се покаже на останалите участници набора от въпроси, от които ще се избират. Или пък всеки от останалите участници да сложи в торбата по един въпрос по собствено усмотрение и така да се избират. Варианти много. Иначе всичко е мижай да те лазим. Никаква прозрачност, което просто си вика, че играта е нагласена.

# 676
 art deco, а не предполагаш ли, че го познавам, а не изказвам мнение от това, което се представя, пише и какъвто е представен в медииното пространство и т. н... Ще ти отвърна със същото  ooooh! ooooh! ooooh!
В крайна сметка не съм му адвокат,  пишете си к'вото си искате.

То в тоя форум понякога се чудя как сте си направили децата, сите пуритани.

# 677
А ако въпросите бяха кой хан е управлявал през еди си коя година, през коя година е била битката при еди си къде, щеше да е малко не честно спрямо Владо. Все пак целта на тази игра е да прочетеш нещо от някъде и да го запомниш дали история, дали география, дали биология. Иван Г сам си каза че не му се чете алманаха и го сложи за 1т, можеше и Яни да го сложи за 1т.
Това че е завършил история или че е бил или е учител по история не означава, че знае какво е написано в алманаха. Преди 7г бях на матура по история, но и аз се затрудних на повечето въпроси от снощи.

# 678
А ако въпросите бяха кой хан е управлявал през еди си коя година, през коя година е била битката при еди си къде, щеше да е малко не честно спрямо Владо.
Не мога да се съглася с това. Ако го има в Алманаха, какво нечестно има?

Хареса ми предложението на Тарталета, дано и на екипа на формáта им хареса. Би било добре по някакъв подобен начин да се теглят въпросите.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 18:32 от Ензим

# 679
Да и на мен ми харесва предложението. Имах впредвид, че най- вероятно Яни не се е напънал да прочете алманаха и за това не можа да отговори на някои въпроси. По скоро е разчитал на това което знае.

# 680
  • Другата България
Не си разбрала понеже това е манипуларано шоу и продуцентите ти "проектират" мнението.Ти да си чула че Яне искал да направи 100 кошера и да си видяла да го дават ,че работи най-много ???
 Напротив, "прожектираха" ни че искал да краде яйца, с което си го подготвяха за отпадане.
Не че нещо, но аз съм видяла и чула това за Яни - и за кошерите, и че работи. Разбира се, не най-много, според мен най-много работи Гечо, но и Яни са го давали, и мнение за него такова съм чула. Самият Владо Н. му направи достатъчно комплименти за това.
Ако Елена наистина напълни главата на Валерия с бръмбари за Виолета, шапка ѝ свалям. Mr. Green Ето така се играе игра, тя самата Елена си каза на Владо, че не е във Фермата, за да работи, а за да играе.
За фермер според мен Иван Гинчев или Гечо, няма да е Ивона. И разбира се, женски дуел. Simple Smile

# 681
  • София
art deco, а не предполагаш ли, че го познавам, а не изказвам мнение от това, което се представя, пише и какъвто е представен в медииното пространство и т. н... Ще ти отвърна със същото  ooooh! ooooh! ooooh!
Има хора, които няма нужда да се представят от никого където и да било, те сами си вършат тази работа безпроблемно... Ласкин се справя отлично с тази си дейност /то аслъ друга няма  Wink/...

Апропо... ей, това:  ooooh! ooooh! ooooh! беше по повод грубостта ти към Роси...  Wink

В крайна сметка не съм му адвокат,  пишете си к'вото си искате.
Благодаря!  Heart Eyes

То в тоя форум понякога се чудя как сте си направили децата, сите пуритани.
Демек, ако не харесваш Ласкин си пуритан ли!?  Joy

# 682
Според тийзъра, който видях фермер ще е
Скрит текст:
Гечо
, защото само той не беше включен в игрите.

# 683
  • Другата България
Очаквано. Grinning
Ще видим дали ще си "върне" на Божидара - и с чистенето на фермерското жилище, и с юркането. Grinning

На Яни обаче му докривя от това, че Ивона беше в агитката на Владо. Поне така ми се стори.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 19:17 от Merri_An

# 684
Е, как Ивона няма да е в агитката на Владо, той също беше в нейната. А тя беше лепната за него през почти цялото време. Пък се е надявала и фермер на седмицата да я направи сигурно.😂

# 685
Единствено, ако въпросите се теглят на момента, мога да помисля, че тази игра не е нагласена. И то ако първо се покаже на останалите участници набора от въпроси, от които ще се избират. Или пък всеки от останалите участници да сложи в торбата по един въпрос по собствено усмотрение и така да се избират. Варианти много. Иначе всичко е мижай да те лазим. Никаква прозрачност, което просто си вика, че играта е нагласена.
Абсолютно подкрепям. Или само игри са на този принцип...и да се теглят непосредствено (ден-два) преди дуела.
Щото така лесно се наглася в полза на единия.
Аз още в началото на темата го бях казала - най-прозрачно ще е игрите за дуелите да се знаят предварително, примерно:
- дуел № 1 - доене на кози, дърпане на колични, алмахан и тн.;
- дуел № 2 - пренасяне на кал, алманах, стреляне с лък и тн.
дуел № 3 ....и така за всички дуели.
Единственото разграничение, което ще е удачно, е да са разделени на мъжки и женски.

# 686
  • Другата България
Пък се е надявала и фермер на седмицата да я направи сигурно.😂
Да, тя си го каза, така ми се стори от промото. Laughing

# 687
  • София
Щеше да си проличи, ако имаше пукнато ребро.Аз спуках преди месец и боли страшно много.Не можеш да си поемеш въздух като хората и не можеш да се изкашляш даже.Лошо падна Яни, но явно е имал късмет да не пострада сериозно.
Два пъти съм си натъртвала ребро и първите 1-2 дни боли само удареното място, след което започва зверска болка на целия гръден кош, която с всеки изминал ден става все по-силна... всяко дълбоко вдишване, рязко мръдване или кашлица е силно болезнено. Едва след 7-9 дни болката започва постепенно да отшумява... Така че дори и да е само натъртено, не виждам как Яни ще може да върши каквато и да е работа поне седмица, а за битки и дума не може да става...  newsm78

# 688
Ехааа!!! Ще оставят Яни и няма да връщат друг отпаднал! Много съм доволна.
Гечо е шеф, да.😀

# 689
  • София
И ааз! И че Гечо е фермер! Супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт