Остров Тасос /Тема 10/

• 99 347
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте! Ако не ни мине котка път, другия месец и ние ще ходим до Тасос. От Бургас кой е най-добрия маршрут?

# 571
  • Варна
Здравейте!
Ако не ни мине котка път, другия месец и ние ще ходим до Тасос. От Бургас кой е най-добрия маршрут?

Маказа

# 572
Здравейте!
Ако не ни мине котка път, другия месец и ние ще ходим до Тасос. От Бургас кой е най-добрия маршрут?

Маказа

И ние другата седмица тръгваме за Тасос по същия маршрут (през Маказа). Моят мъж се опитва да ме убеди, че през Свиленград пътят бил по-хубав. Като гледам картата, струва ми се, че ще се удължи пътя. Струва ли си и има ли смисъл изобщо да се минава от там, даже и ако пътя е по-хубав?

# 573
  • Варна
Моят мъж се опитва да ме убеди, че през Свиленград пътят бил по-хубав. Като гледам картата, струва ми се, че ще се удължи пътя. Струва ли си и има ли смисъл изобщо да се минава от там, даже и ако пътя е по-хубав?

МАКАЗА е най - новия , кратък и хубав път

# 574
  • Варна
Маказа е или по-скоро беше добър маршрут. След Кърджали и в гръцко е идеален, но вече има проблеми с участъка преди това. Положението е много зле между Хасково и Кърджали, пътя не е ремонтиран с години, а и преди Хасково е същата работа. Ако пътувате през деня бива, но нощно време е рисково да нацелите някоя дупка.

# 575
Не подкрепям горното мнение. При нормално шофиране няма опасност, дори и вечер(за Хасково - Кърджали). Виждали сме и много по-лоши пътни настилки.
Инфо от миналия уикенд Simple Smile

# 576
  • Варна
Маказа е или по-скоро беше добър маршрут

А кой друг ?

# 577
  • Варна
Ами ако се пътува от източна България няма особен избор, или Маказа, или Капитан Петко. Преди да направят Маказа, все през Капитан Петко се минаваше.

# 578
  • pomorie
Здравейте, снощи вечеряхме на Капитана, страхотно беше. Огромни порции, много вкусно и чудесно обслужване! Препоръчвам с две ръце! Храната е прясна, имаше и десертче... Hug

# 579
Пътувам често Хасково - Кърджали, пътя е в добро състояние за българските стандарти. Няма никакъв проблем да се пътува и през ноща. До Хасково също не може да се каже, че има нещо притеснително. Минавайте смело!

# 580
Привет,
Запазихме си място на Тасос за първата седмица на юли и исках да попитам няколко неща:
- https://www.ipsario.com/ това е хотела. Някой ходил ли е и ако може мнение?
- може ли да препоръчате добра таверна за морска храна около Хриси Амудия?
- и първата седмица на юли претъпкани ли са плажовете?

Благодаря предварително!

# 581
Някой да е в момента на острова? Утре пътуваме натам и ми се ще да знам как е времето, водата става ли за къпане или само за моржове Simple Smile Тази година много закъсня това лято. Дано все пак случим на време.

# 582
  • Бургас
Някой да е в момента на острова? Утре пътуваме натам и ми се ще да знам как е времето, водата става ли за къпане или само за моржове Simple Smile Тази година много закъсня това лято. Дано все пак случим на време.
От вчера сме тук, времето можеше да е една идея по - топло, но пак сме по цял ден на плажа. Водата е студена за мен, но     за детето и мм е ок.

# 583
Vilizarka , благодаря! Приятно прекарване!

# 584
  • Бургас
Снощи валя и гърмя  много. Днес е хладно и няма да става за плаж Confused

Слънцето изпече, на плажа сме BlushДано повече не вали.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 01:08 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт