Остров Тасос /Тема 10/

• 98 661
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
има водни таксита има и всеки ден еднодневни миникруизи до различни точки включително Мраморния , който пък не е чак нещо изключително , е може да му се отдели 1 ден.
По крайбрежните улици има агенти с рекламни табла , записват и продават билети.

# 691
Здравейте, обмисляме края на юли да отидем в Тасос. Проблемът е, че сме без кола. В такъв случай как да посетим Марбъл бийч? Чух, че имало някакви корабчета дотам, но не знам доколко е вярно.
Благодаря!

Може да си наемете АТВ или скутер .. За АТВ мисля че цената беше около 40 евро за деня може да посетите не само Мраморния плаж,, но и други. Имайте впредвид обаче че че пътя до Марбъл-а е черен т.е не асфалтиран и с бял прах .. затова и има опасност целите да станете бели, поне колата ни всеки път става доста прашна

# 692
Здравейте, някой има ли отзиви за Kaiti Studios? Има ли цивилизация на около?

# 693
  • ВАРНА
Оранжев код за екстремно опасно време 11 юли и 12 юли за Тасос - Кавала!

# 694
Какво ще рече това? Може ли линк?

# 695
Има гръмотевични бури и градушки от тази вечер, за северна Гърция предимно. Малко са разнопосочни прогнозите, та не знам. Тук даже червен го дават.

Ето и на националната метеорологична служба: http://www.emy.gr/emy/en/observation/sa_xartis_paron_kairos_peri … e&perioxi=GRE

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 00:12 от Параход

# 696
  • ВАРНА
Какво ще рече това? Може ли линк?

Значи че снощи над Халкидики към 21 часа се е развил ураганен вятър и поройни дъждове реки и резултат е шестима загинали  туристи и  100 ранени.
Нова тв. - Новините 08.00 ч. на 11 юли.

Опасното време в цяла Северна Гърция продължава до 15 юли. 
През този период ще бъде и необичайно студено - облачно и дъждовно.

# 697
Пост фактум прогнози не са полезни на никого.

# 698
Здравейте!
Бих искала да помоля,ако някой от вас е посещавал хотел Aeolis Thassos Palace , да сподели мнение.Търсих отзиви в интернет,но са много малко,а до няколко дни трябва да преведа капаро и честно казано се колебая.
Благодаря ви,предварително!

# 699
има водни таксита има и всеки ден еднодневни миникруизи до различни точки включително Мраморния , който пък не е чак нещо изключително , е може да му се отдели 1 ден.
По крайбрежните улици има агенти с рекламни табла , записват и продават билети.

Благодаря ви!
Тези водни таксита звучат доста добре Laughing Какво представляват?
А като цяло струва ли си да се посети острова? Кои плажове са хубави, ако не ви харесва Мраморния?

# 700
desire I did, бяхме в Аеолис преди 3 години. Хотелът като цяло ми хареса, чисто,  просторно, с невероятна гледка. Не ми хареса, че от хотела се слиза по стълби/баир до плажа, който е чакълест. Лично ние всеки ден пътувахме до по-хубав плаж, което не беше добре за нас.

# 701
Благодаря ти toncheva78.И мен това ме притеснява,от снимките на хотела забелязах ,че близкият плаж е много малък и каменист.До сега не сме почивали на Тасос и не знам кой плаж е хубав и подходящ за деца,за да търся хотел в близост до него.

# 702
  • Варна
Описанията тук са доста добри и точни, може да си харесате така плажове:
https://www.feelgreece.com/bg/thassos/destinations

# 703
Здравейте. Имам чуденка.
Тасос подходящо място ли е за почивка с малки деца(2 годинки)? Най-вече ме интересува достъпа до лекар и т.н. Притеснява ме това,че си зависим от ферибот. Благодаря.

# 704
Здравейте, има за атракциони и забавления на острова за дете на 5г? Търся хотел с мини аквапарк, има ли такъв?

Общи условия

Активация на акаунт