Първокласници 2017/2018 - 2 тема

• 76 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, знаете ли този обяд, който осигуряват в училище за всички ученици ли е или е до някой клас само?  newsm78

# 286
  • софия
При нас е от 1до 4 клас.Купони се купуват в петък за следващата седмица.

# 287
  • Варна
Здравейте, редовно ви следя и чета, но много рядко пиша.

Имам въпрос: в какви бутилки слагате вода на децата за училище?

Аз се замислям за бутилки от неръждаема стомана като тези: http://bezopakovka.com/produkt/eko-butilka-za-voda-ot-nerazhdaem … mana-gush-500-ml/

Някой знае ли магазин за такива бутилки във Варна? Иска ми се да ги видя и купя на място, а не по интернет.

# 288
На тръгване за училище купуваме по 2 шишета мин.вода. Не ползвам други шишета за сега.

# 289
Съвсем обикновено шише с минерална вода от Лидл. За мен толкова много пари за шише е неоправдан разход.

# 290
Купувам стек изворна вода от Лидл и всяка сутрин си взима в една малка чантичка за училище.

# 291
Аз съм и купила най-обикновенно шише за вода, но е от по-големите 700 мл. + малко сокче от време на време. Изпива се цялото, и след определено време го сменям с ново. Не мисля, че е необходимо да се дават толкова много средства ашише, което може още на втория ден да затрие някъде.

# 292

Имам въпрос: в какви бутилки слагате вода на децата за училище?

Аз се замислям за бутилки от неръждаема стомана като тези: http://bezopakovka.com/produkt/eko-butilka-za-voda-ot-nerazhdaem … mana-gush-500-ml/

А от къде ще я наливате?

Аз лично също купувам стек от по 500мл пвц (лидл/кауфланд) и сутрин слагам в раницата.

# 293
  • при моите любими
Децата ползват tupperware.
Скрит текст:
Не съм фен на бутилирана вода, особено за ежедневна употреба. Сипвам филтрирана вода. Ако я изпият си купуват разбира се.

# 294
  • София
https://www.amazon.de/Sistema-Twist-Sip-Trinkflasche-blau/dp/B01 … ;keywords=sistema

нашето е на Sistema , но моята не пие особено мн вода

# 295
Не съм фен на бутилирана вода, особено за ежедневна употреба. Сипвам филтрирана вода. Ако я изпият си купуват разбира се.

Но и филтрираната е в пластмасова кана...

# 296
Слагах до скоро бутилка трапезна вода, а в класа взехме решение да се купува стекове вода и при нужда да се дава на децата. Нашите не ги пускат да излизат от училище до магазини и лафки, а вътре нямаме. Моята обаче видяла от накакво момче в класа или занималнята да дупчи капачката с молив и да пиеу от дупките и да не остане назад започнала и тя. Говорих, обяснявах, хвърлях шишета - не и не. Няколко дена ходи без вода на училище, от утре пак ще й забраня да носи. Тя настоява да й купя шише с биберон (спортно), но аз съм против - пипа биберона с мръсни ръце и се лигави, а не пие вода. За мен е нехигиенично. Като не взема от дума да ходи да пие вода от чешмата.

# 297
Нашето е от Декатлон

На мен ми се вижда много постоянно да купувам еднократни шишета и после да ги хвърлям.

# 298
  • при моите любими

Но и филтрираната е в пластмасова кана...

Водата, която пием не се задържа повече от час в каната. Изобщо не може да се прави каквото и да било сравнение с нещо, което се е въргаляло къде ли не, а да не говорим лятото в какви камиони се превозва и къде се складира на слънце. Но тази тема е много дълга за разискване според мен. Нито искам да влизаме в спор. Всеки сам решава за себе си и семейството си. Hands Thumbsup

ПП Вече има и стъклени кани с филтър, не че моята е такава, но обмислям покупка.

# 299
Ние сме с автомат за вода/ изворна/ в стаята. Дежурните ученици носят еднократни чашки.
Не бих давала минерална вода всеки ден на дете, а бутилките си тежат допълнително в раницата

Общи условия

Активация на акаунт