"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 719
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Да,з-то брадъра свършва в понеделник.
А днес няма да има серия,поради двучасов лайф

# 301
  • София
От другата седмица от вторник ,гледам вече че всяка вечер ще дават сериала  Hands Thumbsup
А по колко минути ?

# 302
По 1 час  ku-ku

# 303
  • София
Ураааа👏👏👏👏👏👏

# 304
Да,з-то брадъра свършва в понеделник.
А днес няма да има серия,поради двучасов лайф
Би трябвало да има в програмата пише че от 22.00 часа Софията.

# 305
Днес ще си има епизод

# 306
  • София
Аз мисля че ще завъртят нещо покрай Михаела ... ще я изнасилят и ще стане така че да се разделят с Дани

# 307
# 308
  • Варна/Филаделфия
Ее, чак пък да я изнасилят. По- скоро някой ще дойде и ще я спаси, а брат и ще свидетелства срещу тях.
Само на мен ли ми се струва, че на Филип приятелите са с години по- малки от него? Особено единият ми изглежда на 15 Grinning

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 22:32 от Mery D Eve

# 309
Май наистина ще се окаже, че Фани всъщност е Ани ..

# 310
Ще е доста интересно ако се окаже така. Каква ли е целта на Ани, ако е тя наистина, за да се занимава отново с Коки, че и да спи с него.

# 311
Ще е доста интересно ако се окаже така. Каква ли е целта на Ани, ако е тя наистина, за да се занимава отново с Коки, че и да спи с него.

Ако е така сценаристите ще ме изненадат приятно. Най-после нещо смислено да измислят. Но да не прибързваме със заключенията, нека видим какво са измислили.

# 312
Голяма тъпотия ще е ако се окаже, че Фани е Ани.Ани беше бременна, имаше мъж, какво ли трябва да се е случило, та да легне с плужека Коко и то на първа среща....
Отделно, начина по който се разделиха...хм, той и изневеряваше и тя много се разочарова.Абе,не ми се връзва изобщо.

# 313
Според мен просто и двете работят там и реално Кольо е бил с Фани, но след тъпотиите му са решили да му направят номер Rolling Eyes

# 314
Според мен просто и двете работят там и реално Кольо е бил с Фани, но след тъпотиите му са решили да му направят номер Rolling Eyes

Може и така да е. Не знам. Не мисля че е само Ани и Фани не съществува. Дори поеедението и в леглото, опитите за снимка, толкова да се прави че не го познава.. . Не знам. Първо мислех че си внушава нещо Коко,обаче и това е вариант да са двете и да му въртят номера.

Общи условия

Активация на акаунт