"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 654
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Филип ще плющи май танцьорката във вторник  typeuu

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 10:27 от elpi

# 376
Ммда,ама иначе нападна Аглика,че му държи сметка и иска отчети. 🙄 Чак започна да му се извинява,прекалила била. Колкото и да е смотана ми стана кофти за нея.
Хареса ми шегата с Коко. 😂
Стела пък колко нагло отиде да иска пари от бащата на Лазар. 🤐 Никога няма да ми стане симпатична.

# 377
  • Gotham City
Хич не ми е тъпо за Аглика, ако протичаше мисъл в тази главица нейната, щеше преди да си прави планове, да разбере, имат ли връзка или не, той според мен ясно и даде да се разбере.

И за Стела не съм съгласна, в крайна сметка онзи смотаняк е баща на Лазар и е редно да се погрижи за него

# 378
Добър ден ! Как се казва песента във вчеращния епизод където Филип и Аглика си говориха в дискотеката ?

# 379
Според мен офиса е един и същ, защото бащата на Лазар е някакъв в Американското посолство и най-вероятно ще завъртят нещата така, че Стела да помогне на Симона и Асен.

# 380
Според мен офиса е един и същ, защото бащата на Лазар е някакъв в Американското посолство и най-вероятно ще завъртят нещата така, че Стела да помогне на Симона и Асен.
Дали? Не знам дали сценаристите биха измислили нещо такова Grinning

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 14:47 от DebSs

# 381
  • София
С други думи Асен и Симина напускат сериала .... ако заминат !

# 382
За мен няма да е голяма загуба, ако ги махнат. Нещо започна да ми писва от истериите на всички в този филм. Интересно Ася в какъв образ ще я върнат?

# 383
  • Gotham City
Според мен си е чиста недосмислица, както много други неща, аз до колкото разбрах си има бизнес човека, та това изключва варианта да е някакъв там.

От малкото симпатични са ми Асен, Симона и компания, та предпочитм да не ги махат

# 384
  • София
За мен няма да е голяма загуба, ако ги махнат. Нещо започна да ми писва от истериите на всички в този филм. Интересно Ася в какъв образ ще я върнат?
Във фейсбук има клип и мисля че си е сложила силикон в устние ....

# 385
  • Gotham City
Силикон със сигурност не си е сложила, защото е забранено, хиалурон, ама тя отдавна има

# 386
Днес гледах стари епизоди и отново ми направи впечатление.Епизода в който Михаела каза на Дани за уговорката и с Вихра в промото той казва Как можеш да се занимаваш с тази пача с тази овца?  А във самият епизод Дани не казва изобшо такива думи.

# 387
  • София
Ммммм точно с тези устни не съм я виждала .... може и да греша ,не споря !

# 388
Днес гледах стари епизоди и отново ми направи впечатление.Епизода в който Михаела каза на Дани за уговорката и с Вихра в промото той казва Как можеш да се занимаваш с тази пача с тази овца?  А във самият епизод Дани не казва изобшо такива думи.
Да, и аз имах такъв спомен.. може би снимат по няколко сценки с различни развития на нещата , знам ли .. Или са изрязали тази част.

# 389
Силикон със сигурност не си е сложила, защото е забранено, хиалурон, ама тя отдавна има

И сега е още повече.... https://www.instagram.com/p/BcpB3WVHmLwdsXvnu6IVLJgr33hKnrU4gB5i … -by=kalinashopova
Имам чувството, че се опитва да заприлича на Михаела (Елизабет) Close

Общи условия

Активация на акаунт