"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 542
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Радвате ли се че Теди се върна в сериала? Ще има ли пак интрига с Марио или този път ще е с някой друг?
Сто процента нещо с Марио или Найден ще има ..
Леля Мария да не реши Теодора да е годеницата на МитИтУ 😀😀 (хаха, знам че е невъзможно)

# 571
Толкова се радвам, че Теодора се е появила, че няма да гледам докато не прочета тук, че си е заминала обратно в Бургас. Един от най- противните персонажи ми е.

# 572
  • Варна/Филаделфия
Много е анти Теда. Дано поне обраслия Найден се спретне малко покрай нея Grinning
Скучно ще е покрай тях.

# 573
Гледах някакъв стар епизод по кино нова. Толкова са различни, а не вярвам да е минало много време. Митко и Боби са доста различни. Симона също, с онези папагалски кичури и лудо влюбена в Дани. Софи липсва много, интересно беше.
Сега никой не харесвам, само Калина до някаква степен и онези в квартирата на Асен.. Но като цяло скука, вяло.

# 574
И аз хареасвам Калина вече. В началото беше ужасна, но бързо влезе в час и сега май е най-адекватно държаща се от всички.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 22:03 от Кристал

# 575
И аз ги гледам понякога старите епизоди. Скоро май писах точно за Боби, че видимо е остарял и напълнял за две години, но пък в началото нищо не му разбирах, сега е подобрил малко дикцията. Симона си в трагична с папагалските кичури. Само при оня галфон Коки няма никаква градация.

# 576
  • Варна/Филаделфия
И аз ги гледам понякога старите епизоди. Скоро май писах точно за Боби, че видимо е остарял и напълнял за две години, но пък в началото нищо не му разбирах, сега е подобрил малко дикцията. Симона си в трагична с папагалските кичури. Само при оня галфон Коки няма никаква градация.
Преди беше по- добре Коко. Сега е тлъст и с мазна голяма коса. 😆
Ето тук е готин даже!
https://webnews.bg/uploads/images/36/8536/248536/640x.jpg?_=1470911164

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 05:00 от Mery D Eve

# 577
По едно време гърдите на Галя не бяха ли по-големи ..  😐

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 21:16 от DebSs

# 578
  • Варна/Филаделфия
Кой бяха приятелките на Теодора, че не помня?

# 579
  • София
Теди не спомена ли преди 1—2 месеца във фейсбук ме окончателно напуска ,,Софията”за да се отдаде на модата ?!

# 580
  • Sofia
Теди и мода?!?!....УЖАССС

# 581
Е по добре е Теда от преди. Преди беше като карикатура, сега е доста обрана. Да не вземат да я гаджосат със Сашето Simple Smile

# 582
И аз за момент си представих Сашо с Теодора.

А Найден снощи изглеждаше сравнително добре.
Много по-добре отколкото с вълнената жилетка и огромната коса Joy

И сцената на ринга с Божидар и Марина ми хареса.

# 583
Аз пък си представих Теди с Юлиян, ама ми е невъзможно 😀 Тя вчера намери един флаер за нещо свързано с танци  .. Помня че Юлиян беше казвал на Стела , че преди е танцувал .. Хах, малко фантазии 😀
Но, като цяло си мисля че ще е с Найден пак.

# 584
Симона ми е много сладка, но отблъскващо слаба

Общи условия

Активация на акаунт