"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 463
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Варна/Филаделфия
Не беше облечена в стил момичетата от квартирите (тази на Боби и другата на Галя) по къси панталони и някакъв оскъден потник. Може би за това ти е изглеждала селско.
Но си беше симпатично момиче.

Нямах предвид лелченската блузка с къдрички, но и тя допринесе. По- скоро динозаврите, чантата, танци в пицарията.. Joy и накрая 'Храна не се хвърля!' Joy
На Митко огън му гори на главата, тя за мусаката да си каже.
Как няма да я харесва леля Мария

# 617
Аз снощи гледах епизода с Нидялчету. Много се посмях. 😂😂
Гледам че тая седмица не пише нищо за Тодорка, значи ще гледам.

# 618
А, тя ще си е там сигурно, нали се нанесе пак Smile Нидялчиту си беше симпатяга и според мен, но наистина не виждам общото им бъдеще с Митко Sweat Smile

# 619
Егати! Аз не съм разбрала, че се нанесла. Уж гледах снощи някакво повторение, не я видях и реших, че си е заминала. 😫

# 620
 За какво ли ще арестуват Асен? Дали ще е свързано с Наргиле бара и оня дето се появи там?

# 621
За какво ли ще арестуват Асен? Дали ще е свързано с Наргиле бара и оня дето се появи там?
100% онзи ще е направил нещо.

# 622
Сашо днес супер много ме забавлява .. JoyJoy -- Хапки с глухарчета и индрише..
- Ще им дам франзели, кренвирши и лютеница, да си мажат JoyJoyJoy

# 623
  • В царството на игрите:)
Сашо днес супер много ме забавлява .. JoyJoy -- Хапки с глухарчета и индрише..
- Ще им дам франзели, кренвирши и лютеница, да си мажат JoyJoyJoy
Разсмива ме този човек и това е...С тези реплики и начина, по който ги казва ми е много смешен. Сякаш цял живот това е правил - управител на бар.Smile

# 624
  • Варна/Филаделфия
Сашо е върха! Joy
Знаете ли нещо за него в реалния живот?

# 625
Сашо е върха! Joy
Знаете ли нещо за него в реалния живот?

Ти май се влюби в Сашо Wink

# 626

Споко,дядо му/Боби/ ще го оправи.Приятелите в сянка от полицията са на линия  Simple Smile

# 627
Да, Сашо има ресторант по принцип. Не му знам истинското име, но се въртяха едни реклами на Метро преди време и той беше в една от тях да обяснява как зареждал от този магазин Smile

Егати! Аз не съм разбрала, че се нанесла. Уж гледах снощи някакво повторение, не я видях и реших, че си е заминала. 😫

Там е, там е Smile Снощи си припомних колко абсурдно я карат да танцува на разни сцени, а тя всъщност е далеч по-добра....

# 628
Не беше облечена в стил момичетата от квартирите (тази на Боби и другата на Галя) по къси панталони и някакъв оскъден потник. Може би за това ти е изглеждала селско.
Но си беше симпатично момиче.

Нямах предвид лелченската блузка с къдрички, но и тя допринесе. По- скоро динозаврите, чантата, танци в пицарията.. Joy и накрая 'Храна не се хвърля!' Joy
На Митко огън му гори на главата, тя за мусаката да си каже.
Как няма да я харесва леля Мария

е как? според тебе хвърля ли се храна ,която не е ядена?че и ти е смешно...явно си много богата,че да хвърляш ядене ,отколкото да нахраниш някой... Безумница си ти и Безсърдечница...

# 629
"По- тъпо име нямаше ли, ма майко, Нидялчето, нямаше ли Гинка някоя.."
Joy паднах!
Песента накрая е Take Control на Lee Richardson & Thomas Ford. Simple Smile
Йееее, как се радвам, че Ася ще се появи! Надявам се и да остане Heart Exl (не ме убивайте с камъни Blush )

Mery D Eve, много ти благодаря за информацията за песента.HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт