"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 470
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Като откриват нов клуб целия персонал се мести в него. Кой работи в стария?🤔

# 91
То май местят самото заведение, тоест на старото място сигурно няма да има нищо или поне аз така разбрах Smile

А в крайна сметка казаха ли как Стефания е разбрала, че Митко е звънял или не? Че аз вършех 100 неща и може да съм изпуснала...

# 92
А в крайна сметка казаха ли как Стефания е разбрала, че Митко е звънял или не? Че аз вършех 100 неща и може да съм изпуснала...
Не са казали още.

# 93
Е, това заведение е съвсем различен тип от предишното. Но щом сценаристите така са решили.😉😁

# 94
Галя: "Вечерята мина доста добре, бих казала.. "  Joy Mr. Green

# 95
Аз мисля че или осиновителите са и казали (да кажем че все пак са се чули, примерно обадили са и се да и кажат, че повече няма да види детето и някакви такива неща ) или му е видяла телефона, макар че това последното не е доказателство.

# 96
Ето я Ана-Мария като участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт http://static.playboy.bg/playmates/123.jpg

# 97
  • Sofia
Отврат 😰
Нещо има отблъскващо в нея,не е грозна,но и никаква харизма,чар или поне малко обаяние няма,само вулгарност и пошлост излъчва...и тъпота

# 98
  • София
Случайно попаднах на един поп—фолк клип и ми се струва че в него участва Джулия

Вие какво мислите ? Дали е тя ?

# 99
  • Sofia
Тя е

# 100
Джулия е - тя участва и в още един клип на Галин - Парата, ако хвана

# 101
Тези обаче навсякъде се показват, къде има проява. Вчера гледах Анна-Мария в часът на Милен Цветков. Представи се добре спрямо други нейни конкурентки, които съм гледала.

# 102
  • София
Ето я Ана-Мария като участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт http://static.playboy.bg/playmates/123.jpg
Кога успя да се напомпа - кога и се кандидатира...  ooooh!

# 103
Много ми е неприятна като външен вид. Има пошло излъчване...

# 104
Някой знае ли в кой епизод Марио беше бесен на Джулия, и за малко не я удари, удряше по стената, бяха в хостела и Драго го спря. ?

Общи условия

Активация на акаунт