"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Тоя па Кольо, намери едно хубаво момиче да му върже,па сега я не ще.Нали беше любовта на живота му?Аз ако имах такова гадже като Ани,щях да и простя тази издънка, честна пионерска Simple Smile

# 481
  • Варна/Филаделфия
Как я обичам леля Мария! Най- любимата ми! С глас се смея като епизодът е с нея! Дано по- често е на гости у леля ви ГинчИ Grinning
А на Митака бившата жена давали ли са я? Аз не съм я гледала сякаш

# 482
А на Митака бившата жена давали ли са я? Аз не съм я гледала сякаш
Да, давали са я преди .. Една с черна коса, мисля че беше.

# 483
Брей от Нова година много интересни епизоди взеха да дават  Peace  Добре,че героите  имат богати  роднини,да им дадат начален капитал от рода на 20-30 хил.лв.за бизнесче  Oha! Леля Мария и тя що пари и злата кътала в двора  animal085 Сега всички ще са доволни ,че няма да работят за тоя и оня за 500 лв.  Misc Ghost

# 484
Струва ми се, че изобщо няма да се стигне до отваряне на бара на Асен и Симона... Smiley

# 485

Голяма красавица е Ирина.

# 486
  • Варна/Филаделфия
Наистина е супер Ирина! Нормално леля Мария да вика руса маймуна на проскубаното Стефи Grinning

# 487
Kак пък изведнъж се сетиха че не искат да работят за някой, а да имат собствен бизнес.. Grinning - Симона и Асен, та сега и Митко.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 16:51 от DebSs

# 488
Дани и Михата да не се помайват,ами и те да врътнат едно бизнесче отново Mr. Green,че тяхното нали фалира след като Клемата ги заряза.Ама откъде пък ще вземат те пари  Thinking освен бащата на Миха да удари едно рамо Whistling .И така ,отново само Коко ще си е безработен  newsm62

# 489
На мен пък много ми беше смешен този от посолството дето разпитва Асен(преди няколко епизода) как говореше и се усмихваше само. Дали е реален служител от посолството или само играе ролята?

# 490
  • София
На мен пък много ми беше смешен този от посолството дето разпитва Асен(преди няколко епизода) как говореше и се усмихваше само. Дали е реален служител от посолството или само играе ролята?
Играе роля

# 491
Майката на Асен в "Съдби на кръстопът".

# 492
Майката на Асен в "Съдби на кръстопът".

тя ми мяза на алкохоличка, майката на Асен

# 493
  • Варна/Филаделфия
Остават вече 2 празни стаи в квартирата! Няма ли да има нови попълнения, да освежат нещата.

# 494
Остават вече 2 празни стаи в квартирата! Няма ли да има нови попълнения, да освежат нещата.
Ще останат 2, ако Аглика наистина си тръгне.. Дай Боже!

Общи условия

Активация на акаунт