"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 574
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА
Продължава си София Ден и Нощ до 30 юни минимум всеки делничен ден.
От 8 януари Дървото на живота и от 15 януари Черешката на тортата.  Средата на февреари и новото готварско шоу.   Общо взето убиват отвсякъде  конкуретната Босфор тв.

# 511
  • София
С какво точно?
Претоплени манджи...

# 512
От 8 януари Дървото на живота и от 15 януари Черешката на тортата.  Средата на февреари и новото готварско шоу.   Общо взето убиват отвсякъде  конкуретната Босфор тв.

Как така до 30 юни?  Не вярвам да свърши тогава.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 08:08 от Sashko Todorov

# 513
От 8 януари Дървото на живота и от 15 януари Черешката на тортата.  Средата на февреари и новото готварско шоу.   Общо взето убиват отвсякъде  конкуретната Босфор тв.

Как така до 30 юни?  Не вярвам да свърши тогава.

най-малко до 30 06 Simple Smile ще върви

# 514
  • Gotham City
Аз лично нищо хубаво не виждам в Аглика. Мазна косица, с кичурчета от преди има няма 18-19 години (тогава май носехме така?), в лице не ми харесва, грозновата ми е в тяло не ми се връзва за гимнастичка хич. Надявам се да не се връща. Леко се засмях като някой написа, че се е изчерпала, като тя реално с нищо не допринесе за цялото си мъчително участие в сериала, тя си дойде изчерпана.

# 515
  • В царството на игрите:)
Леко се засмях като някой написа, че се е изчерпала, като тя реално с нищо не допринесе за цялото си мъчително участие в сериала, тя си дойде изчерпана.
Има нещо вярно:laughing:
Проблема при този тип сериали, че участниците не са професионални актьори и едни изпъкват много на фона на други, които толкова си могат. Ако ролята на Аглика беше изиграна от някой по окомуш можеше и да не е толкова безцветна.  А пък може точно този ефект да е търсен - безлична и безинтересна.
Напоследък се чудя какво става със София. Много я харесвах. Не я виждам с тях по снимките, които споделяте и май няма шанс да се върне в сериала, а?

# 516
  • Варна/Филаделфия
Вярно, да Grinning скучна беше Аглика през цялото време. С Филип беше най- интересното около нея (и то пак не беше интересно), ама точно тогава почнах да не я харесвам. Преди ми беше все тая Grinning Иначе- чак пък грозновата! Хубавко си е момичето. Тъпа роля.

# 517
Вярно, да Grinning скучна беше Аглика през цялото време. С Филип беше най- интересното около нея (и то пак не беше интересно), ама точно тогава почнах да не я харесвам. Преди ми беше все тая Grinning Иначе- чак пък грозновата! Хубавко си е момичето. Тъпа роля.

Внучка е на Йосиф Сърчаджиев,явно затова са я взели.

# 518
Вече съвсем забравиха за Зара .. Нито я дават в магазина при Юлиян, нито с гаджето ѝ.. А, толкова я харесвам..
Иначе най-интересни са ми моментите с момичетата в апартамента на Галя .. когато се забавляват всички заедно, танцуват, шегуват се.. Simple Smile

# 519
Ей тоя Филип не дойде да изпрати Аглика .Ама пък Найден излезе пич и дойде   bye Мисля ,че Стефания ще се завърне при Митака  newsm12

# 520
Сакън.  Ако Стефания се върне леля Мария ще разтрогне договора си с Митко Simple Smile

# 521
Сакън.  Ако Стефания се върне леля Мария ще разтрогне договора си с Митко Simple Smile
Вярно бе,в никакъв случай Митака не трябва да приема Стефка ,че иначе му отиде бизнеса  newsm25

# 522
Еми, то коя друга .. Grinning 

# 523
  • Gotham City

Според мен точно така може да завъртят интрига Laughing

# 524

Според мен точно така може да завъртят интрига Laughing

Ако Стефка си направи пластична операция,да замяза на нещо,и да с промени провинциалния диалект,Леля Марийка мож да я хареса за снаха, че и двоен размер бизнесрамо да даде на Митака..
Поне на Иринчето да заприлича Simple Smile /Стефка  де/

Общи условия

Активация на акаунт