"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
А, те пък Митко и леля Мария нямат провинциален акцент, нали... Smirk

# 526
Стела скоро да не стане дизайнерка .. Simple Smile

# 527
 Прави ми впечатление‚ че след нова година съкратиха рекламите преди бяха 7 8 минути сега май са по малко.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 22:36 от Sashko Todorov

# 528
  • Варна/Филаделфия
А, те пък Митко и леля Мария нямат провинциален акцент, нали... Smirk
Изобщо! Joy

# 529
Ама снощи са давали СДН,а в програмата пишеше ,че в петък няма да го излъчват.Подвеждат ме  smile3530

# 530
Ама снощи са давали СДН,а в програмата пишеше ,че в петък няма да го излъчват.Подвеждат ме  smile3530

То беше някаква тъпотия... Нищо май не стана интересно.

# 531
  • ВАРНА
Е как нищо?!  - Красивия баща на Асен го задърпаха две жени и не могат да го поделят.

# 532
Дали няма да стане нещо с Ани докато е в провинцията и да се разделят с Коко. Като например да не се прибере, защото баща ѝ е разбрал за Коко.

# 533
  • Sofia
Може би ще си вземе детето и Коко ще се прави на баща

# 534
Може би ще си вземе детето и Коко ще се прави на баща
Че Ани ще работи да издържа и Кольо и детенце ли? Я да идат тримата в квартирата да се гледат ,ама майка и на Ани няма да и даде детето  Laughing

# 535
  • Варна/Филаделфия
Е как нищо?!  - Красивия баща на Асен го задърпаха две жени и не могат да го поделят.
С глас ме разсмя Joy

# 536
  • В царството на игрите:)
Вчера на езерото в Дружба за кръста скачаха Асен, Митко и Филип.Много ми беше кеф да ги видя на живо. После дойдоха Галя, Симона и Мишето. Много са симпатични всички и учудващо на живо Михаела по ми хареса отколкото в сериала. Асен си е същия, а Митко и Филип са по - хубави на живо.

# 537
Тази седмица май ще е интересно .. Леля Мария ще намери годеница за Митко Grinning .. Също и някой стар приятел ще се появи в квартирата .. Хм, дали няма да е София, или пак Теодора 😐 .. За Рая не вярвам, за Поли също .. Само да не е онази досада Събина 😁 , не я понасям. Или кой друг ..

# 538
Сабина и Теодора скоро ги вкараха за малко във филма така, че може би няма да са те. Поли, София или Рая ще да са. Нали намесиха името на Рая в предните епизоди, та може да намине да види как върви работата на Дани.

# 539
Сабина и Теодора скоро ги вкараха за малко във филма така, че може би няма да са те. Поли, София или Рая ще да са. Нали намесиха името на Рая в предните епизоди, та може да намине да види как върви работата на Дани.
Да, ама Аглика вече я няма и може  сценаристите да са решиши Теодора пак да е с Найден, или нещо пак с Марио ..Няма да се учудя.
За Поли не вярвам, понеже нали напусна заради гаджето си (извън сериала) ..
Пък може и София .. Ако нещо е станало с майка и :/ ..и вероятно сценаристите ще я съберат с Боби 😁 (ако остане за дълго), понеже с по младите не му върви много.

Общи условия

Активация на акаунт