"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
https://nova.bg/accents/view/2018/01/08/203418/%D0%BA%D0%BE%D1%8 … 0%BD%D0%BE%D1%89/
Някъде бях чела ,че епизодите на СДН са 483 ,а сега сме до 406

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 22:42 от elpi

# 541
Как така? 483 са снимани до сега? Simple Smile

# 542
Глупости. Нали скоро празнуваха 500 , когато им даваха и награди. Simple Smile

# 543
  • София
Тази седмица май ще е интересно .. Леля Мария ще намери годеница за Митко Grinning .. Също и някой стар приятел ще се появи в квартирата .. Хм, дали няма да е София, или пак Теодора 😐 .. За Рая не вярвам, за Поли също .. Само да не е онази досада Събина 😁 , не я понасям. Или кой друг ..
Теди е !

# 544
  • Варна/Филаделфия
Кой ли ще е приятелят от миналото? Дано не е лигавата Теодора

# 545
  • София
Гледах реклама ..... Коко отвори врата и каза ,,Теди ?!”

# 546
Сценаристите,  връщам си всички лоши думи за Ася. Върнете я! Тази новата е.... Без коментар.

# 547
  • В царството на игрите:)
Сценаристите,  връщам си всички лоши думи за Ася. Върнете я! Тази новата е.... Без коментар.
Новата е природно недоразумение. Изключително неприятна персона. А и връщат Теди - аман! Кифла до кифла...

# 548
Значи сега Теодора сигурно ще се върне при Найден или нещо с Марио - отново.

# 549
Новата на Боби е мега зле ... и визия , и говор ... изобщо удариха дъното с този персонаж.

Но по-тъпо е държанието на Боби. Не мислил , че е с него заради парите. Joy
Ами за какво? За невероятната му външност? Хайде стига!

Струваше ми се , че в началото на сериала той изглеждаше доста по-добре.
Сега е качил доста килограми и действително изглежда като застаряващ чичко.

# 550
Неможе да са празнували 500 епизод ,като гледам в нова плей даваха 407 епизод снощи  Shocked Не са заснети всичките 483 епизода все още -има време до края на третия им сезон

# 551
Неможе да са празнували 500 епизод ,като гледам в нова плей даваха 407 епизод снощи  Shocked Не са заснети всичките 483 епизода все още -има време до края на третия им сезон
Във звездичката пише 500 ..

или ако това е друго, сигурно съм се объркала..

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 15:24 от DebSs

# 552
Точно 500 епизода си празнуваха, че даже май беше и покрай Коледа, ако не се лъжа.

А аз давам мило и драго да върнат Лили, ако трябва, само да махнат това недоразумение!

# 553
  • Варна/Филаделфия
Гледах реклама ..... Коко отвори врата и каза ,,Теди ?!”
Неее Confused хич не я харесвам тази Теди! А се смляха да я връщат!
Миленита е много ужасна. Симона добре я нареди като я обясняваше на Асен Grinning Приятелката и как и каза "ние не се влюбваме" едва ли не "не може" Grinning
Иначе Боби е симпатяга. Само това шкембе... и уж фитнес държи пък с увиснали ръце. Преди беше по- готин определено.
И за предните си приятелки нищо особено не правеше, сега много се раздава. Странно

# 554
Точно 500 епизода си празнуваха, че даже май беше и покрай Коледа, ако не се лъжа.

А аз давам мило и драго да върнат Лили, ако трябва, само да махнат това недоразумение!
Дай ми линк за епизод 500 ,че не го намирам  Shocked Ето ти снощния https://play.nova.bg/programi/sofiya-den-i-nosht/907574?autostart=true 407 епизод.Без доказателства с линк не може

Общи условия

Активация на акаунт