. Вместо да си формирам нагласи, както слабохарактерен човек може да направи от воле с видео като това на Taurus Barbie за "повредените телци", само защото тя звучи "авторитетно и убедително", аз намирам начина да се справя, стига да искам и не ми пука грам дали астрологията била на моя страна или не. А ако се издъня, изобщо няма да си го обясня с луната си в Рак и неговата в не знам какво
. Проучвала съм наталната му карта, чела съм и съм си припомняла всичко, което е казвал или правил, само за да намеря начина, начина, начина...Начинът се оказа супер простият - да спра да правя всички тези глупости и да приемам всичко, каквото дойде и както дойде
. 
?
. Или недей. Както предпочиташ
. Свобода, бейби.
. Всички искаме благоприятен развой на събитията с телеца, както и някаква застраховка от нараняване и болка по възможност. Не ги проучваме толкова усилено, щото видиш ли са толкова интересни обекти за наблюдение. Само че колкото по-задълбочено се проучва човекът от гледна точка на астрология или каквото и да е, толкова по-голям е рискът от дехуманизация на цялото занятие, както и да се постави на плоскостта на астрологията чисто човешка реакция, която се проявява при хора с най-различни астрологични характеристики.
. Иди, че разбери кое му е от натала, кое е усвоил от друг, а и да разбереш, пак ще трябва да се оправяш.
. Астрологията не действа, действат хората
. Иначе си я уважавам като някаква отправна точка.
. Астрологията не действа, действат хората
. Иначе си я уважавам като някаква отправна точка.
. Второто, Джулс.
?
.
. Второто, Джулс.
За малко да реша, че Овнето така се е било запънало за този Телец, че му е яло попарата 7 години
разнищили сте ги определено. Та по темата, назад някъде прочетох че се изказвате от позиция на жена във/или желание за връзка...Да се изкажа и аз от позицията на майка на теленце, не е мъничко момченце, ами си е мъж вече. Не съм съгласна с това, че зависи от възпитание и тн... и двете ми деца съм ги възпитавала по един и същ начин. Теленцето е направо на моменти въпреки голямата ми любов към него, меко казано - дразнещо. Ако може да отложи да свърши нещо, веднага го е отложил за неопределено време. Самочувствието е огромно, егото също. Човекът си мисли, че е крайна инстанция, никой нищо не разбира. Нещо като да се разбърза, о нееее- това е стресиращо. Може и да побърза за нещо, ама само което той си е решил че е важно. За всяко нещо отговора е - е има време де. Много често мисли за собственото си удобство, обича да си хапва нещо специално приготвено. Нещото което ме озадачи преди време беше, че уж се беше разделил с приятелка за доста време, в един момент - пак се оказа че има интерес и се среща с нея уж вече сериозно, след няколко месеца - ново двайсе - пак я няма на хоризонта и не предизвиква интерес. Както някой назад спомена, интуицията се пренебрегва и си мисли че интелекта е водещ, често някакви самозаблуди. За да е всичко ок и да има мир и любов с него се налага огромна дипломация, все пак "кръв от кръвта и плът от плътта" обичам си го безкрайно душицата мамина златна, ама на моменти ми идва в повече