Мъж Телец - 15

• 64 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Не знам в какво е влюбен, но още от онзи ден е започнал да увещава бившата си да се съберат пак ...евентуално какво биха могли да направят, предвид разстоянието между тях ....тя сега се прави на недостъпна (не искала да е заместител), но според мен няма да е прекалено дълго ...нека да са заедно, те винаги това са искали, не можаха да се раздеят дори и докато беше с мен ...

# 676
И това съм го пробвал. Повече не !!!

# 677
Аз съм Дева с Луна в Овен и Асцендент Близнаци и да ви кажа - мъжете Телци ми лазят в краката, което не е за хвалене. Обаче аз не търпя тяхното его и обвиняване и горките - се отказват от нещо повече. Имам един приятел Телец с Асцендент Скорпион, първи приятел ми е наистина, много добре се разбираме, но до там. С Телец нищо общо не искам да имам. Една приятелка в момента хвали нейния Телец, но като го видях през 5 минути да се оплаква, че не е с нея, направо полудях вътрешно. Бива обсебеност, но неговото минава всякакви граници. Но иначе ми разправя, че бил идеалното гадже. С такава ревност и следене - ще го пропусна. Аз пък съм избухлива и много чувствителна и като се ядосам ги редя едни. Телците хем ме обичат, хем не могат да ме приемат като равна.

# 678
  • София
Много сте антипатични необвързаните деви - дребнави, критични и вечно плюващи връзките на другите. Щото видиш ли - перфектни сте.

# 679
Аз нямам против връзките на другите, нито ги плюя. Просто видя ли мъж с черни точки, които са видни, най-прекрасия да ми обясняват, че е - няма да им повярвам. Любовта все пак е донякъде сляпа.

# 680
А девите виждате най-тъмните черти винаги😁

# 681
Те са ни достатъчни. Мразя да виждам само добрите черти на човека честно казано. Аз съм с Венера и Марс в Скорпион и искам да видя най-черното в човека пред мен. Колкото и ужасно и противно да е то, защото е истинско.  Ако наистина си заслужава, ще го обичам с тях, но само ако човека ме приеме също с вътрешното ми чудовище.

# 682
  • София
И като видиш най-черното в човека идваш в бгмама да се хвалиш, че те гонят, ама не ги искаш.

# 683
Предпочитам да намирам хубавото у човека, лошото сам ще си го покаже😀

# 684
Ха ха ха лазели са в краката й 😂 на по колко годинки са тия сукалчета 😂😂😂 пробвай на мен да редиш и ще се видиш в чудо аз какви ги редя 😀😀😀 ще си глътнеш граматиката. Еййй такива нахакани като тебе най ги обичам. Докато сте силните на деня и ви мълчат сте много мощни стига само да не опрете до някой от вашия ранг. Кръгом и изчезвате , защото видиш ли с нас не може да се спори и сме грубияни, идиоти и т.н. Мълчите като пукали след тва. Иначе не ви ли ревне човек ще го изядете с парцалите

# 685
  • Тра-ла-ла
Еййй такива нахакани като тебе най ги обичам.
Друго си е некоя сгодна женица...за да не бие по крехкото его и да не клати земята Grinning

# 686
В интерес на истината най-много са ме ядосвали мъж Козирог и мъж Телец. Козирогът е най-доминиращ, а Телеца е пасивния управител - управлява, но ти не знаеш за това. В един момент се усещаш нали, но е прекалено късно.
Мда, но аз го усещам. Grinning И не съм фен на мъже с голямо его , а телците са с много голямо такова. Да не ги бутнеш по раната, че ще стане лошо. Ако се появи някоя като мен съвсем с избухлив нрав да води парада, Телецът няма е никак щастлив, защото му вземам позицията.

# 687
Докато сте силните на деня и ви мълчат сте много мощни...
Обаче човек трябва да ти го признае... как ги навързваш тези думи, как ги съставяш тези изречения... Стигайки до това изречение, вече ме беше напушил смехът и като прочетох "мощни" в главата ми изплуваха прахосмукачките на Boschhhh: Joy
Скрит текст:
Предполагам, че идва от факта, че в астрологичния речник "Дева" се римува с "прахосмукачка".Joy

Цитат
...стига само да не опрете до някой от вашия ранг. Кръгом и изчезвате , защото видиш ли с нас не може да се спори и сме грубияни, идиоти и т.н.
Аха, току-що определи, че вие, Телците, сте на нашето ниво, или казано по заобиколно - ние, Девите, сме на Вашето (*нарочно с главна буква) ниво, което е предпоставка да спя спокойно поне още три нощи (макар вълнението да е голямо Joy).
😁

# 688
Това само в мечтите ви може да се случи "да сте на едно ниво с телец", ако по нещо приличате на телците то това е ината. Мога да ви определя като "плямпащи човечета" с много инат. Не ме разсмивайте с тия глупости дето пишете. Първо телеца и да те остави да командваш ще е единствено и само в началото на връзката. След това може само да си мечтаете че му взимате позицията или ще си мислите, че сте я взели. Второ до сега не съм виждал дева да води парада, защото няма такива 😂. Поне при връзка с телец няма как да се получат нещата. Дойде ли подобен момент вече си бивша. Няма как да си фен мъже с голямо его, защото твоето е още по голямо. Даже и тук се вижда какви сте мрънкала. Не че не мрънкаме всички, но при вас е ежедневие. Не сте попаднали на чистокръвен телец и за това се изявявате тук колко сте били избухливи и колко сте умели в командването. Искам да дойда и да видя как ги командвате тия телци.

# 689
  • София
Аз пък обожавам мъже с огромно его. Даже им го подхранвам. Един мъж няма ли его и самочувствие - удри с тигана да не се мъчи горкия.

Общи условия

Активация на акаунт