Мъж Телец - 15

• 64 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
   Изобщо не знам какво търпение сте имали, за да издържите вашия телец! Аз си мислих, че имам голямо търпение спрямо хората!

# 91
  • София
 Dragon8, страхотна изповед. Много човешка, истинска и емоционална. Нещата, които описваш трябва да влязат като образец за връзка между телец и овен - телецът се научава да бъде енергичен, а овенът да не бърза и препира, да изслушва. Същите неща забелязвам в обкръжението (семейството) и партньора ми. И трябва да ти кажа, че за всички земни знаци думите "облечи се, ще настинеш" значат много повече от "обичам те"! За физическия допир дума да не става - това е задължително! Допир, вкус, аромат - толкова земни и красиви неща, които винаги трябва да се споделят с любимия човек. Какво по-хубаво от това? А за възрастта - едва ли има значение, за мъжете (пак наклонявам към астро знаците) телец и козирог са важни други неща, не километража. Важна е хармонията и какво взимаме и даваме във връзката, важно е какво можем да си дадем, за да се развиваме като хора и да вървим напред!

# 92
   Изобщо не знам какво търпение сте имали, за да издържите вашия телец! Аз си мислих, че имам голямо търпение спрямо хората!
Сигурно си го обичам, знам ли Simple Smile? А и има много съществен момент при телето. Когато е труден, наистина си е труден. Когато е добър обаче, е голям буркан Нутела - пристрастяваааааащ Laughing!
Dragon8, страхотна изповед. Много човешка, истинска и емоционална. Нещата, които описваш трябва да влязат като образец за връзка между телец и овен - телецът се научава да бъде енергичен, а овенът да не бърза и препира, да изслушва. Същите неща забелязвам в обкръжението (семейството) и партньора ми. И трябва да ти кажа, че за всички земни знаци думите "облечи се, ще настинеш" значат много повече от "обичам те"! За физическия допир дума да не става - това е задължително! Допир, вкус, аромат - толкова земни и красиви неща, които винаги трябва да се споделят с любимия човек. Какво по-хубаво от това? А за възрастта - едва ли има значение, за мъжете (пак наклонявам към астро знаците) телец и козирог са важни други неща, не километража. Важна е хармонията и какво взимаме и даваме във връзката, важно е какво можем да си дадем, за да се развиваме като хора и да вървим напред!
Благодаря Simple Smile. Знаех си, че изпускам неща, които исках да напиша, ти ги споменаваш. За телето и вкуса. Постоянно ги обявяват за чревоугодници. За мен чревоугодникът си пада и лакомник. Телето не е лакомник. Обича хубавата храна, да, но не й се нахвърля, не му е целта да я изконсумира. Хапва бавно и с пълна наслада Simple Smile. Направо го виждам как прокарва всяка хапка през вкусовите си рецептори и изпада в пълно блаженство, ако е наистина по вкуса му. И обича храната да е малко изкуп в чинията, това разни гурме хапки, една лъжичка да се мъдри в центъра на гигантска чиния - моля ви се Stop! Вие бъзикате ли се Laughing!? Че и за куп пари Mr. Green. Това при телето не върви. Обича домашна, прясно приготвена, топла храна, по много и по вкуса му Simple Smile.
Също за телето и сантименталността. Много са сантиментални. Случвало се е да ходи на места, където сме били заедно, само за да изживее поне отчасти отново мига. И на мен ми е казвал да отида на място, където сме били, заради същото. Обича да се разхожда по улиците, пуска ми камерата на телефона си, за да видя къде е, показва забележителности и просто споделя изживяването с мен, въпреки че не съм там. Пази си спомени. Много ми е сладко това Simple Smile.

# 93
Скрит текст:
Сигурно си го обичам, знам ли Simple Smile? А и има много съществен момент при телето. Когато е труден, наистина си е труден. Когато е добър обаче, е голям буркан Нутела - пристрастяваааааащ Laughing!
Благодаря Simple Smile. Знаех си, че изпускам неща, които исках да напиша, ти ги споменаваш. За телето и вкуса. Постоянно ги обявяват за чревоугодници. За мен чревоугодникът си пада и лакомник. Телето не е лакомник. Обича хубавата храна, да, но не й се нахвърля, не му е целта да я изконсумира. Хапва бавно и с пълна наслада Simple Smile. Направо го виждам как прокарва всяка хапка през вкусовите си рецептори и изпада в пълно блаженство, ако е наистина по вкуса му. И обича храната да е малко изкуп в чинията, това разни гурме хапки, една лъжичка да се мъдри в центъра на гигантска чиния - моля ви се Stop! Вие бъзикате ли се Laughing!? Че и за куп пари Mr. Green. Това при телето не върви. Обича домашна, прясно приготвена, топла храна, по много и по вкуса му Simple Smile.
Също за телето и сантименталността. Много са сантиментални. Случвало се е да ходи на места, където сме били заедно, само за да изживее поне отчасти отново мига. И на мен ми е казвал да отида на място, където сме били, заради същото. Обича да се разхожда по улиците, пуска ми камерата на телефона си, за да видя къде е, показва забележителности и просто споделя изживяването с мен, въпреки че не съм там. Пази си спомени. Много ми е сладко това Simple Smile.
[/quote]
Много мило и вярно ..и телеца, който познавам аз е същия Relaxed

# 94
Имах връзка с телец ... но нещата приключиха по моя вина ... сега искам да си го върна .. виждахме се няколко пъти до сега но вече спря да дига тел и да отговаря на съобщенията .. имам ли шансове.. как мога отново да си го върна

# 95
  • Бургас
Имах връзка с телец ... но нещата приключиха по моя вина ... сега искам да си го върна .. виждахме се няколко пъти до сега но вече спря да дига тел и да отговаря на съобщенията .. имам ли шансове.. как мога отново да си го върна

Прочети в тези сайтове:

Това, което не харесвам в Телеца е, че трудно се променя, трудно се отказва, трудно се пуска, като, че ли държи отчет пред някого за издръжливостта си.

# 96
Голям проблем с "рогатия" имам.Скарахме се преди 3 дни, признавам,че от части по моя вина.Но от тогава той просто мълчи.В различни градове сме в момента.Писах му на няколко места,звънях...но без какъвто и да е отговор.Дали някога ще ми проговори изобщо...?Сякаш е изчезнал,не чете съобщенията ми,не се обажда..Не знам вече какво да направя,за да ми проговори...

# 97
  • София
Голям проблем с "рогатия" имам.Скарахме се преди 3 дни, признавам,че от части по моя вина.Но от тогава той просто мълчи.В различни градове сме в момента.Писах му на няколко места,звънях...но без какъвто и да е отговор.Дали някога ще ми проговори изобщо...?Сякаш е изчезнал,не чете съобщенията ми,не се обажда..Не знам вече какво да направя,за да ми проговори...

Лесно е. Не прави нищо. Писала си му, звъняла си - нямаш отговор. Съответно продължаваш живота с гордо вдигната глава и не чакаш вниманието му като някаква закъсала. Сам ще те потърси като реши, че си го превъзмогнала, цупенето си е негов проблем. Вчера и аз се скарах с моя - обявил ми е бойкот и не ми говори, нито ме търси (да видим колко време ще му продължи ината, 'щото мисля вече е време той да се запознае с моя).

# 98
...(да видим колко време ще му продължи ината, 'щото мисля вече е време той да се запознае с моя).
От личен опит - предвид диамантената твърдост на Козирога, Телецът няма шанс, освен да склони главица Wink. Затова и толкова много ги влече към Козирози - системните опити да подчинят Козирог за тях си е мега емоция. Laughing

# 99

feeling__ , честито бойно кръщене, имаш ли поне няколко годинки търпение и гъвкавост Simple Smile?
Ако ги имаш, впрягай ги. Като ти млъкне, млъкни му и ти. Ще ти трябват многократни повторения на упражнението и много месеци без никакъв контакт, за да отучиш телето да ти прилага номера със студеното мълчание. Помежду - яка психо обработка на тоя жилав стек с подробни обяснения как поведението му граничи с пълно безразличие, което кара другия да се чувства напълно маловажен, ненужен, незначим, отблъснат и неоценен и да си тръгне накрая. Ама това само в момент на телешка слабост, не когато се е винатил Naughty. Тогава нищо не му влиза в главата.
Трябва да се научиш и на елегантно вдигане на телешката опашка с последващ добре прицелен силен шут Mr. Green. Не вдяват отведнъж Simple Smile. Започвай тренировките или си облекчи живота отсега Wink. Прецени си много добре захваща ли ти се с това в дългосрочен план. Ще ти трябват качества като дебелокожие, издържливост, самодостатъчност, постоянство, кураж, идиотско търпение, твърда вяра в чудеса и слонски нерви.
Това ми е шеговитият вариант. Човешкият момент с разбирането е друг. Не знам за какво сте се скарали, нито какъв е твоят дял от отговорността, но вероятно поводът е нещо в пълен разрез с разбиранията му и очакванията му от теб, за да млъкне така. Докато е в това състояние, няма да ти проговори, просто им е такава вътрешната реакция - затварят се и стават некомуникативни. Може да му отнеме дълго време да се успокои. Ако се опитваш да стигнеш до него, само ще влошиш нещата. Тук влизат в играта търпението и издържливостта. Преди да е готов, няма да направи нищо. Префокусирай се върху други неща.

# 100
  • Тра-ла-ла
Какво ще кажете за Телец с такава карта? Ако може на прима виста плюсовете и минусите, кратка характеристика на въпросното добиче:
Скрит текст:

# 101
  • София
Какво ще кажете за Телец с такава карта? Ако може на прима виста плюсовете и минусите, кратка характеристика на въпросното добиче:
Скрит текст:

Луна в близнаци в четвърти дом може да даде повърхностен човек с неособено добре изградена ценностна система. Флиртаджия. Вероятно непостоянен с отношенията (бързо му омръзват жените). Склонност за бягство от всякакви проблеми.

Меркурий в овен дава агресивен изказ, груб. Венера в овен показва, че се вълнува от силни, независими и много цапнати в устата жени, на които да е подчинен.

Марс в козирог е силно сексуален, но с множество задръжки в кревата. Типичен изказ на такива хора е "Ти ще бъдеш моя, 'щото съм мъж с главно М".

Сатурн в телец би могъл да даде прекалено скъперничество, егоизъм и неспособност за боравене с парични средства. Често мъже с такова разположение са склонни да те канят на романтични разходки в парка (не щото са романтици, а защото вечер магазините не работят и няма опастност да се охарчат, за да ти купят ластик за коса).

Ако е над 30 години би могъл да бъде добър партньор, но има нужда от властна жена до себе си.

soul81 - те затова само козирог и овен ги оправят. Това са двата знака, за които телеца не е никакъв проблем. Точно заради твърдостта ни, телецът е длъжен да се раздвижи и да излезе извън кожата си - иначе знае, че е губещ. Все пак това е знак на притежанията, а когато иска да притежава, но вижда, че номерата не вървят - скланя глава.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 21:35 от asen_mihaylov

# 102
  • Тра-ла-ла
Ако е над 30 години би могъл да бъде добър партньор, но има нужда от властна жена до себе си.
Тенкс Hug
Скрит текст:
Това е бившият ми Телец. Никога не се бях вглеждала в картата му и сега ми призля като я разцъках...прекалено много земни - Козирог, Телец, Дева. И за да е още по-жилава картинката - Овен и Стрелец Laughing

# 103
  • София
И няма никаква вода - съответно много лоша проработка на емоционалност. Трудно емоционално свързване с партньорките. Липса на интуиция.

# 104
  • Тра-ла-ла
И няма никаква вода - съответно много лоша проработка на емоционалност. Трудно емоционално свързване с партньорките. Липса на интуиция.
Баш така си е. Като гледам картата и на бившия Козел - по планетите единствената вода са 2 Скорпиона и пак мощно и основно земно и малко огнено.

На какви типове съм се натрисвала Joy

Общи условия

Активация на акаунт