feeling__ , честито бойно кръщене, имаш ли поне няколко годинки търпение и гъвкавост
?Ако ги имаш, впрягай ги. Като ти млъкне, млъкни му и ти. Ще ти трябват многократни повторения на упражнението и много месеци без никакъв контакт, за да отучиш телето да ти прилага номера със студеното мълчание. Помежду - яка психо обработка на тоя жилав стек с подробни обяснения как поведението му граничи с пълно безразличие, което кара другия да се чувства напълно маловажен, ненужен, незначим, отблъснат и неоценен и да си тръгне накрая. Ама това само в момент на телешка слабост, не когато се е винатил
. Тогава нищо не му влиза в главата.Трябва да се научиш и на елегантно вдигане на телешката опашка с последващ добре прицелен силен шут
. Започвай тренировките или си облекчи живота отсега
. Прецени си много добре захваща ли ти се с това в дългосрочен план. Ще ти трябват качества като дебелокожие, издържливост, самодостатъчност, постоянство, кураж, идиотско търпение, твърда вяра в чудеса и слонски нерви. Това ми е шеговитият вариант. Човешкият момент с разбирането е друг. Не знам за какво сте се скарали, нито какъв е твоят дял от отговорността, но вероятно поводът е нещо в пълен разрез с разбиранията му и очакванията му от теб, за да млъкне така. Докато е в това състояние, няма да ти проговори, просто им е такава вътрешната реакция - затварят се и стават некомуникативни. Може да му отнеме дълго време да се успокои. Ако се опитваш да стигнеш до него, само ще влошиш нещата. Тук влизат в играта търпението и издържливостта. Преди да е готов, няма да направи нищо. Префокусирай се върху други неща.
Моят телец все пак проговори,но и аз бях настоятелна.Сега обаче се държи доста отвратително,сякаш аз имам вина за неговото мълчание.Държи се странно,вече не било същото..Адски странен човек е.Дори и да се опитам да го разбера,на моменти сякаш наистина не мога
.
. Всеки път се радвам на хора, които твърдят, че са над тези неща. Джулка пита "Докога ще се циркосвате?", Асен казва "Който ми погоди подобен номер, не му стоя и миг. Това е тотално мачкане на егото и т.н." - извинявам се, че не цитирам буквално. ellias пише ""След такова изказване няма да стоя и миг."