DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
Момичета сменят деня на филмчето ни но не зная от кога  Whistling вече ще е в неделя , ако съм разбрала правилно  Peace
https://www.instagram.com/p/BZ6lwXxgU21/

# 46
Момичета сменят деня на филмчето ни но не зная от кога  Whistling вече ще е в неделя , ако съм разбрала правилно  Peace
Иглика, и в контакта пише същото. А също, че "Светулката" приключва с 16 епизод.
Някой знае ли каква е конкуренцията в неделя?

П.П. Сега прочетох, че всъщност "Пълнолуние " ще заеме мястото на "Светулката" в неделя след приключването му на 22.10.2017 г.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 21:43 от * Дъга

# 47
  • Под звездите
Момичета сменят деня на филмчето ни но не зная от кога  Whistling вече ще е в неделя , ако съм разбрала правилно  Peace

Руснаците пишат, че на 24 октомври серия няма да има. Ще започва нов сериал. Е стига вече, писна ми от този канал. Така направиха и със "Звездите са ми свидетели" Не мога да разбера турския зрител само драми ли иска да гледа? И все пак рейтинга не е толкова нисък. Според мен скоро ще го приключат сериала, затова и толкова бързо започнаха да се разплитат нещата. Е, сега за една серия ще ги оженят, за още една ще приберат Булут при себе си и за още една могат и братче да му направят. Самбо, запази от бурканчетата и за собствениците на канала.

# 48
  • Варна
И това ,че сменят деня  на излъчване хубаво ли е или лошо?

# 49
  • Враца
Ето каква е конкуренцията  Peace слагам от рейта в неделя според raini   Peace
http://www.ranini.tv/reyting/2017-10-01
Според мен няма да го приключат толкова бързо.. вси пак е една от успешните продукции този сезон .. при все че толкова много приключиха и още ще приключват  Peace

# 50
И това ,че сменят деня  на излъчване хубаво ли е или лошо?
Еми не е хубаво, но пък от друга страна рейтинга не е толкова лош, че да се мисли за закриване. Не е висок, но е приличен като за летен сериал, който се е задържал и в есенния сезон. Конкуренцията с новите сериали е голяма. Ето сега на мястото на нашия слагат нов с популярни имена:"Малки престъпления". На мен ми се иска да си гледаме "Пълнолуние" поне до Нова година, повече може и да не го проточват, че да не става боза. Дано имаме късмет.
Някой знае ли какъв е рейтинга на "Светулката"?

# 51
  • Враца
Дъга , рейта на Светулкана е около 3 3 и нещо  Peace отвори линка на raini там е рейта за последната излъчена серия и озета е по-гледан от серията  ooooh! ooooh!
Аз пък си мисля че дори да го преместят ще спечелят и може и рейта да се повиши повече  Flutter
Да вярно е че повечето сериали ги местят заради нисък рейтинг, но това не винаги означава спиране на сериала  Whistling ще поживеем, ще погледаме пък ще видим  Hug

# 52
  • Варна
Мерси Дъга!

Значи ето това е за стар тв:
https://twitter.com/twitter/statuses/916359957074890752

# 53
"Светулка" много си го обичам, защо ще го спират?Cry Освен това, последния епизод беше на първо място по гледаемост в неделния ефир, бяха абсолютни първенци, шокирана съм. Бях останала с впечатлението, че туркините искат да гледат романтика, заради високия рейтинг на епизода, който си беше абсолютна любов и нежност. Язък...

Иначе сега като ви изчетох, ми се сформира друга мисъл в главата. Може би сте прави, че Хакан не е простил на Демет, но всички видяхме колко много я обича. Наистина я обича, пък влюбеното сърце какво ли не е готово да прости. Имам чувството, че сам ще поиска да си замаже очите по отношение на нейната "любов" към него, вместо да приеме факта, че тя не го обича. Поне временно, докато не реши проблема с Ферит и акциите.

А за сватбата, чакам с нетърпение да видя Ферит как ще го натъкми и скалъпи. То материалното е най-лесно, пари има бол, ама другото как ще стане, наистина се чудя. Единствените, които не знаят за проблемите между Ферит и Назлъ, и какво е причинило последствията върху Булут, са майка му и нейните родители.

# 54
Привет дружина  Hug аз търся тоалет за сватбата а то каква изненада ни устройват от стар тв  ooooh! леле чак почвам да се притеснявам . Tired Какви са тези рейтинги нищо не разбрах  Embarassed за добро ли е за лошо ли е  Tired newsm78

А това къде ли е ? newsm78

# 55
  • София
Принципно не е добре да местят деня на излъчване на сериал. Започнат ли да го местят, значи нещата не са ОК. Според мен искат да освободят място за проект на някой от известните актьори. Неделя не е лош ден, но не е и много добър. Истината е, че най-добри дни са понеделник-четвъртък и евентуално петък, но каквото-такова. Гледаме докато излъчват и толкова. Конкуренцията в ТР е много голяма, пазарът е пренаситен и борбата за рейтинг е голяма.

# 56
  • Варна
в tweeter ги подпалиха,че местят сериала и тез сега пуснаха една анкета.

# 57
  • София
Какъв е смисълът от тази анкета, в която фигурира сериал, за който е взето решение да бъде спрян?!

# 58
Аз не мога да разбера защо изобщо ще го спират?От неделните сериали винаги е на 1-3 място, а от седмичните има други сериали, които са доста под него и могат да бъдат спрени. Просто рейтингът му не е такъв, че да го спират, друга сигурно ще е причината, ама мълчат каква.

# 59
  • Варна
Кой ги знае - може да си променят решението

и бате Енгин май е подпалил:

Чуди се къде остават проучванията на рейтинга?

Нали чакаме сериали с Бурак, Баръш , Кадир - може да им търсят местенце.

Общи условия

Активация на акаунт