DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Слагам едно интервю с Озге - превод от рускините

Скрит текст:
Фотосессия и репортаж Озге для ранини, за перевод спасибо группе Love Is https://vk.com/vichnevuy_dom
Озге Гюрель: Лучше чем расстраиваться из за того что, что-то пошло не так, это брать с этого урок и мотивироваться.
Джансу Урас
Хоть я и хотела устроить репортаж с Озге Гюрель во время сериала "Звезды - мои свидетели", тогда не получилось так как сериал быстро закончился и пришлось отложить репортаж на "следующую осень". Но эта "осень" настала намного раньше чем я ожидала. Как только мы познакомились с Назлы из "Полнолуния", я сказала что время репортажа Озге настала. Поговорка "Тот кто умеет ждать, добьется своего" оправдала себя. Во всех репортажах Озге Гюрель, говорит о том насколько приятно с ней общаться. И, и вправду беседа с Озге была очень теплой и приятной. Настолько теплой, что не хотелось заканчивать беседу.
Когда начался фотосет и Озге позировала для фото, я быстро побежала в студию. Передо мной я не чувствовала актрису с которой буду делать репортаж. Такое ощущение было что передо мной моя одноклассница, с которой мы вместе сидим и я даже помню ее номер телефона. И можно сказать "Ты же та 248 Озге?" и вспомнить подростковые годы.
Впервые я ее увидела как девушку по имени Ада в сериале "Прилив" и сказала "какая она необычная (изменчивая)". Мы с ней поговорили даже об "Вишенках". И хотелось сказать ей "давай по чаще будем беседовать".
• Когда пришло приглашение в "Полнолуние" что ты почувствовала? Как ты отнеслась к Назлы? И что она добавила в твою жизнь?
– В первую очередь я заметила в сериале, то как он переходит из романтической комедии в драму. В тот момент я не хотела обычную романтическую комедию или тяжелую драму. У нее есть мечты, но она не смотрит на мир в розовом цвете. Она падает, но поднимается. И она добилась того чего хотела.
• Легко говорить другим что не стоит расстраиваться из за падений и нужно подниматься. Но когда деле идет о себе, трудно так же сказать себе. Я считаю что после провала сериала "Звезды - мои свидетели" трудно было сказать "да" другому проекту, и нужно иметь храбрость на это. Как ты согласилась к новому проекту?
– Конечно мне было плохо. Когда твой труд не оценивается это всегда делает больно. Но я не стала расстраиваться из за этого и бросать то чего я люблю. После финала сериала "Звезды - мои свидетели", я села и подумала: "Что в мою жизнь добавил или забрал у меня этот проект?" "Чему я научилась? А чему нет?". Я искала ответы на эти вопросы. После этого я снялась в фильме "Первый поцелуй" и в сериале "Полнолуние". Я люблю актерство и не хочу бросать это. Я хочу быть внутри этого. Поэтому я уже не хотела ждать.
• Назлы как амазонская женщина. Она падает, но поднимается.
– В сценарии Назлы была готовая услышать критику в ее сторону. В свою очередь я добавила в Назлы "счастливую женщину". Сейчас она падает, все к чему она стремилась . Но она сможет подняться. И я надеюсь что она будет счастлива, как я.
• Сериал добавил в твою жизнь Японию и кухню. Какое у тебя было отношение к ним до сериала?
– С Японией у меня ничего общего не было. Сериал добавил в мою жизнь японскую культуру. А про кухню, я всегда любила готовить.
• Если бы ты с Назлы увиделась в настоящей жизни, что бы ты от нее хотела? И во что она нуждается что есть у тебя?
– Назлы нуждается в "точности" Озге. а Озге же нуждается в "терпении" и "толерантности" Назлы.
• Кто бы смог бы сыграть Назлы в "Полнолунии" и кого бы ты могла сыграть?
– Неджип Мемели создал бы идеальную Назлы (смеется). И я бы хотела сыграть Хакана (Неджип Мемели) или Тарыка (Берк Яйгын).
• Ни как не могу не поговорить об сериале "Вишневый сезон", когда мы как раз встретились .Этот сериал в мире стал таким успешным, что даже твой новый сериал "Полнолуние", которое там еще не транслируется, но всегда в ТТ Италии. Итальянцы уже ждут начало трансляции "Полнолуния"
• в Италии. В прошлом году ты побывала в Италии. В чем ты чувствуешь успех "Вишневого сезона" в Италии?
– По моему причина успеха "Вишневого сезона" это его чистая история любви . Его история любви рассказывает об обычных происшествиях которые происходят везде в мире. И поэтому такой проект не мог бы не стать популярным. И поэтому он получил такую популярность в Италии.
Что бы было , если бы не было "Вишневого сезона"? В каком месте была бы твоя карьера?
– Я не знаю что бы было, если бы не было "Вишневого сезона", но хорошо что он есть
• Ты выросла в большой семье. Мать переселенка из Салоникки, отец черкес. Что ты получила в люкс жизни в которой жила, пока не стала актрисой?
– Как ты и сказала я выросла в веселой, большой семье (смеется). В детстве я была очень замкнутым ребенком. Этот мир казался для меня слишком быстрым. Но в том месте где я жила, я обнаружила в себе те черты характера которые вы видите сейчас. И я этому очень рада.
• Какое происшествие произошло в твоей карьере? Какой у тебя слоган в карьере?
– Самое большое падение у меня было за 2-3 месяца перед "Приливом". Я была готова бросить актерство. Был проект которую я очень хотела и получила главную роль. Но проект внезапно был отменен. Мне нужно было испробовать что то новое. Но жизнь не дала (смеется). Лучший слоган это несомненно "Наслаждайся". И я продолжаю держаться этого слогана (смеется).
• Любимый фильм?
– Café de Flore
• Фильм который ты можешь смотреть бесконечно?
– "Вор велосипеда" и серия фильмов "Назад в будущее"
• В мире какого фильма ты бы хотела жить?
– Spirited Away
• Сериалы которые ты смотришь?
– How to Get Away with a Murder?, Game of Thrones, Ozark, The Handmaid’s Tale.
• Самый большой спойлер которую ты говорила?
– То что дракон в игре престолов умрет. Случайно в инстаграме увидела и не сдержавшись рассказала всем
• Книга которую ты всем рекомендуешь?
– Herman Hesse – Siddhartha
• Книга которую ты сейчас читаешь?
– Ece Temelkuran – İyilik Güzellik
• В каком городе ты бы хотела жить?
– Флоренция
• Что бы ты изобрела? (из уже изобретенных)
– Лифт
Чему ты удивляешься? (из еще не изобретенных)
– Машина времени
• С кем бы из ученных ты бы хотела поговорить?
– Никола Тесла
• Любимая еда и еда которую ты ни за что не съешь?
– люблю Баурсак. Ни за что не съем капустный суп.
• И слова которым Озге Гюрель закончит сегодняшнее интервью?
– Смейся от души, расстраивайся от души.

# 106
Деси Hug,благодаря за интервюто с Йозге дадено за Ранини! bouquet

Тъй като гледам сериалите с Къванч,излезе инфо че снимките ще бъдат в Каш -за 1 месец,от 15.10. до 15.11.! Peace Да видим какво ще измислят за отсъствието на Булутчо! Peace
Цитат
Хочу поделиться кое-чем. Была 27 сентября в городе Каш. И правда очень красивый уютный город. Наверняка эти виды будут в кадрах нового проекта Киво, поэтому и захотела поделиться. Ну и ещё. Один житель этого города, с которым посчастливилось познакомиться, пишет, что съёмки будут с 15 октября по 15 ноября.
Тук има снимки от града! Peace
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_498382%2Fall

# 107
  • Враца
Момичета бате Енгин е писал че монтира фрага  Tired и серията, значи фрагче най-вероятно в късния следобяд или вечерта  Flutter, къде се затри озета ни се питам аз  newsm78

# 108
Деси Hug,благодаря за интервюто с Йозге дадено за Ранини! bouquet

Тъй като гледам сериалите с Къванч,излезе инфо че снимките ще бъдат в Каш -за 1 месец,от 15.10. до 15.11.! Peace Да видим какво ще измислят за отсъствието на Булутчо! Peace
Цитат
Хочу поделиться кое-чем. Была 27 сентября в городе Каш. И правда очень красивый уютный город. Наверняка эти виды будут в кадрах нового проекта Киво, поэтому и захотела поделиться. Ну и ещё. Один житель этого города, с которым посчастливилось познакомиться, пишет, что съёмки будут с 15 октября по 15 ноября.
Тук има снимки от града! Peace
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_498382%2Fall

Злати,  Hug! Това имах предвид... Разстоянието - Истанбул-Каш ....

# 109
Цитат
Злати,  Hug! Това имах предвид... Разстоянието - Истанбул-Каш ....
Деси Hug,от другите сериали,които сме гледали с теб  Wink,а и изобщо за ГГ обикновено измислят стрелба, раняване и по-дълго в болница! Peace Но за дете.... ! Thinking

Има превод на интервюто с Йозге на бълг. език!Благодаря! bouquet bouquet bouquet

🆕 Снимки и репортаж с Йозге за Ранини.

#DolunayBGfan
#Пълнолуние

Йозге Гюрел: По-добре, отколкото да се разтревожиш от факта, че нещо се обърка, е да вземеш от този урок и да бъдеш мотивиран.
Янсу Урас
Въпреки че исках да направя интервю с Йозге Гюрел по време на сериала "Звездите мои свидетели", не се получи, тъй като сериала завърши бързо и аз трябваше да отложа интервюто си за "следващата есен". Но тази "есен" дойде много по-рано, отколкото очаквах. Веднага след като се срещнахме с Назлъ от "Пълнолуние", казах, че е дошло времето на репортажа на Йозге. Поговорката "Който знае как да чака, ще постигне своето" се оправда. Във всички интервюта, Йозге Гюрел казва колко хубаво е да общуваме с нея. И наистина разговорът с Йозге беше много топъл и приятен. Толкова топло, че не исках да прекратя разговора.
Когато фотографите започнаха и Йозге позираха за снимките, бързо се затичах в студиото. Пред мен не чувствах актрисата, с която щях да разговарям. Усещането ми беше, че пред мен е съученичката ми, с която седяхме заедно и дори си спомням телефонния й номер. И можеш да кажеш: "Ти ли си Йозге?" и се припомняте тийнейджърските години.
За първи път я видях като момиче на име Ада в телевизионния сериал "Прилив" и тя каза: "Каква необичайна (променлива)". Разговаряхме с нея за "Черешите". И аз исках да й кажа "нека поговорим по-често". • Кога дойде поканата за "Пълнолуние", какво почувствахте? Как реагирахте на Назлъ? И какво добави в живота ви тя?
- На първо място, забелязах , как сериалът от романтичната комедия отива към драма. В този момент не исках обикновена романтична комедия или тежка драма. Назлъ има мечти, но тя не гледа на света в розово. Тя пада, но се издига. И постига това, което иска.
• Лесно е да кажете на другите, че не трябва да се разстроите поради падания и трябва да ставате. Но когато става дума теб, е трудно да се каже същото . Мисля, че след неуспеха на поредицата "Звездите - мои свидетели" беше трудно да се каже "да" на друг проект и трябва да имаш смелостта да го направиш. Как се съгласихте с новия проект?
- Разбира се, че беше лошо за мен. Когато твоята работа не се цени, винаги боли. Но не се разстроих заради това и хвърлих онова, което обичам. След финала на сериала "Звездите мои свидетели", седнах и си помислих: "Какво в живота ми добавих или взех от този проект?" "Какво научих и какво не ?". Търсех отговори на тези въпроси. След това взех решение да участвамвъв филма "Първата целувка" и в сериала "Пълнолуние". Обичам да играя и не искам да се отказвам. Искам да бъда вътре. Така че не исках да чакам повече.
• Наистина като амазонска жена. Тя пада, но се издига.
- В сценария Назлъ беше готова да чуе критика,която е градивна. На свой ред добавих "щастлива жена" за Назлъ. Сега тя пада, и всичко, към което се стреми. Но тя може да се изправи. И се надявам, че тя ще бъде щастлива, като мен.
Сериала добави към живота ви Япония и кухнята. Какво беше отношението ви към тях преди проекта? - Нямам нищо общо с Япония. Сериала добави японската култура към моя живот. И за кухнята винаги ми харесваше да готвя.
• Ако бяхте видели Назлъ в реалния живот, какво бихте искали от нея? И от какво се нуждае тя?
- Назлъ се нуждае от "точност". и Йозге също се нуждае от "търпение" и "търпимост" като Назлъ.
Кой би могъл да играе "Назлъ" в "Пълнолуние" и кой ще играеш?
- Неджип Мемели щеше да създаде идеално Назлъ (смее се). И бих искала да играя Хакан(Necip Memeli) или Taрък (Berk Yaygyn).
Италианците вече чакат началото на сериала "Пълнолуние"
• В Италия,миналата година посетихте Италия. Как се чувствате успехът на "Cезонът на черешите" в Италия?
- Според мен причината за успеха на "Cезонът на черешите"" е неговата чиста любовна история. Неговата любовна история разказва за обичайните инциденти, които се случват навсякъде по света. И така, такъв проект не би могъл да не стане популярен. И така той получава такава популярност в Италия.
Какво би станало, ако нямаше "Cезонът на черешите""? Къде щеше да бъде вашата кариера?
- Не знам какво би се случило, ако го нямаше "Cезонът на черешите"", но е добре, че се случи.
• Ти си израснала в голямо семейство. Майка ти е заселник от Солун, бащата ти е от черкезите. Какво постигнахте в лукса на живота, в който сте живели, докато не станете актриса?
- Както казахте, аз израснах в едно весело, голямо семейство (смее се). Като дете бях много затворено дете. Този свят изглеждаше твърде бърз за мен. Но на мястото, където живеех, открих в себе си тези характерни черти, които виждате сега. И аз съм много доволен от това.
• Какво се случи в кариерата ви? Какъв е вашият лозунг в кариерата ви? - Най-големият ми спад беше 2-3 месеца преди "Приливите". Бях готова да се откажа от актьорството. Имаше проект, който наистина исках и получих главната роля. Но проектът изведнъж беше отменен. Трябваше да опитам нещо ново .
#DolunayBGfan
#Пълнолуние

# 110
Злати, може пък да направят такъв график на снимките, че да осъвместят двата проекта.... Не се знае и какво ще е участието му във филма.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Един месец снимки само....

# 111
  • Враца
Много благодаря за интервюто  bouquet bouquet изчетох го с удоволствие  Crazy

# 112
Привет, дружина, в това гадно време!
Започнах да гледам "Мерием". Холдингът Саргун не е ли същият като на Пусула? Кабинетът на бащата на Саваш е май същият като на нашият красавец. Един и същ сет ли използват или съм се припознала? Знам, че някои от вас също следят сериала и реших да питам.

# 113
От официалната страница ....

# 114
Нова снимка....

Злати, писали сме по едно и също време... Joy Joy Joy Joy Joy

# 115
  • Враца
Злати, Деси  тъкмо и аз щях да я публикувам  Laughing
Каква красотаа  Heart Eyes Heart Eyes как са се усмихнали един на друг  Crazy няма никакво съмнение че се обичат до полуда  Blush Blush
Аз се чудя репетират ли , преструват ли се или са признали чувствата си един на друг  Whistling

# 116
  • София
Здравейте,

благодаря за превода на интервюто. Peace

Снимката също е много хубава.

Относно снимките на малкия, има вероятност сцените с него да са снимани предварително, за да може той един месец да отсъства. Peace

# 117
  • Враца

Вай бе  Party Party Party Party красивия ни младоженец  Crazy Crazy Crazy

# 118
  • при най-добрия мъж...
Охо,дамат бей какъв хубав са го спретнали Heart EyesМного ми е интересно тоалета на Назлъ какъв ще е.Залагам на красива сватбена рокля.Все пак никой не трябва да подозира,че се женят като сделка Grinning

# 119
Злати, Иглика, благодаря за красотите. В този дъжд ми оправяте настроението Hug откъс тази вечер ли очакваме? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт