DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Съгласна съм, че Ферит е по-отракан от Назлъ и си мисля, че те точно това ще направят и по точно Дениз  ooooh! тя му има доверие и не знае за психическите му отклонения  Tired като нищо ще предложи да я закара до мястото и нашата ще се съгласи и накрая ще правим сватба без булка  ooooh!
аз се надявам преди сватбата да подпишат само със свидетели а празника да е за обществото  Whistling

Laughing Викаш да си опече той работата предварително, пък после нека празнуват.
Абсолютно  Naughty с такива ненормални покрай него винаги трябва да е готов  Laughing Laughing а и нали е Ферит Аслан все пак  Joy
Слага ѝ пръстена и после ще си празнуват на воля като сем-во. Laughing Отделно Дениз ще издрънка нещо на китарата, Алия ще попее, а Демет ще поплаче след бурния смях в миналия епизод. Кой за каквото е учил. Mr. Green

# 91
  • На зелено
Здравейте момичета!

Благодаря за новата и тъй красиво оформена тема Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Момичета, аз се притеснявам защо местят сериала в Неделя. Някъде четох, че след подобни рокади, сериалите не оцеляват дълго време. Дано не е така. Някъде към средата на филма, не залагах особено големи надежди, но с последните две-три серии пооправиха положението. Има накъде да се развива, само трябва СЦ да се постараят. Това е вече пета тема на сериала тук и засега не съм попадала на толкова детайлно коментиран сериал в бгмама. Може и да има, но просто не съм видяла. Това означава, че има много Долунейки Two Hearts

А относно очакваната серия. Пуканките са купени, даже два пакета, много дълго продължава Wink
Смятам, че сватбата няма да бъде осуетена, защото това е единственият начин да върнат Булут. Ако разкрият престъпленията на Хакан се разкрива и др.възможност. Но въпреки това, според мен ще заложат на ГГ. Тоест сватба между тях, Булут си го връщат и се започва домашният цирк. Игра на куче и котка Grin
Като гледам украсата за сватбата, подготовката ще е голяма и всички ще бъдат поканени. Тоест г-жа Аслан няма да бъде изненада. Това е поне за Денис, но за Демет, не знам.

# 92
Аз си настоявам, че няма да мине спокойно сватбата, някой нещо ще направи. Звучи точно като за турски сериал. Демет я намирам за по-пресметлива, Дениз ми е бомбата, готова всеки момент да избухне, но очаквам нещо и от двамата.

# 93
  • София
Важното е да подпишат, а после да става каквото ще. Аз не се притеснявам, защото чакам да видя Ферит с халката, която Джан въртеше на пръста си зад кадър. Wink

# 94
  • при най-добрия мъж...
На мен ми се иска например,сватбата да мине страхотно без да разберат лудичките брат и сестра,и след това на новото заседание на съда да избухне новината.Ей,тогава да им видя муцуните на Дениз и Демет.Кой от двамата ще се смее от сърце???

# 95
Здравейте момичета.Благодаря за цветната къщичка.Боже докато ви догоня като фурий сте.Изгледах последнита 2 епизода/че бях малко назад/и да си кажа и аз мнението
-Ферит както винаги стабилен,честен и мнооого влюбен.Ще прости на Назлъ в името на щастието за Булут
-Назлъ ми се вижда малко по организирана/ако мога така да се изразя/отговорна и по -открита в чувствата си.Не ми допада че все още не е заявила на Дениз че го чувства само като приятел и нищо повече.Така само му подхранва болният мозък.
-Дениз ми е много карашък ,напорист колко ли пъти трябва да го попарят /имам предвит колко пъти изненада Ферит и Назлъ сами прегърнати или в опасна близост/В една от серийте когато каза че е сигурен в своите чувства Ферит го попита дали е сигурен че и другият изпитва такива чувства и въпреки че незнае каво изпитва Назлъ към него  Той не се отказва.Много е лесен за манипулация но да видим докога.Като бомба със закаснител е.Упорит и безумно уверен в чувствата си
-Асуманчето няма какво да е коментирам едно си баба знае едно си бае но си получи и тя заслуженото
-Фатош ми е точно за Тарък /дано го проумее че Енгин не е за нея/
-Демет еееее няма такава змия бе всичко накуп-зла,завистлива,ревнива,интригант направо са си лика прилика с Хакан
Лека вечер от мен

# 96
  • Враца
Индира и аз искам така .. да са поставени пред свършен факт  Twisted Evil но ако наистина се прави сватба няма шанс да не стигне до ушите им .. особено до Дениз къде през 2 минути пръква от нищото  ooooh!

# 97
Важното е да подпишат, а после да става каквото ще. Аз не се притеснявам, защото чакам да видя Ферит с халката, която Джан въртеше на пръста си зад кадър. Wink
Аз съм сигурна, че в крайна сметка ще успеят да се оженят, все пак женихът е Ферит Аслан.Smile Въпросът е дотогава какви може да ги свършат някои хора, пхм, пхм...

# 98
Вай бее, новата тема е чудесно оформена.
Браво на eidin!

# 99
Момичета много сте писали.Страхотни снимчици, мнения и предположения! smile3508 txtloves
Вили, страхотен колаж,поздравления! bouquet

# 100
Добро утро !

От Алихан
 Първата среща  на Алихан и  Къванч  за запознаване и четене на сценария на филма ,в който ще участват.Скоро ще започнат снимките .
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден!

# 101
Добро утро! Hug Hug Hug

Нямах време да пиша,но ви изчетох! Peace Благодаря ви за споделените емоции,снимки и колажи! newsm51
Алихан е голям сладур! newsm10

Дано днес ни пуснат очакваното! Peace

Приятна почивка на всички! bouquet

# 102

Здравейте в дъждовната неделя и от мен!
Предлагам нещо топло...
Скрит текст:

Притеснява ме факта, че скоро ще започнат снимките на този филм с Къвънч.... Това означава ли, че нашия сериал ще го финализират скоро?

# 103
Мисля, че това ще е игрален филм.

# 104
  • Враца
Добро утро  Hug тук е много ветровито а по балкана имаме даже сняг  #Crazy
До колкото знам, това ще е игрален филм,а Киво и сладура ще играят баща и син  Crazy
Хайде да видим какво са ни подготвили днес като информация, дано ни просветли малко  Blush
Желая ви един прекрасен почивен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт