DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Прекрасна гледка са  Heart Eyes Heart Eyes
Тук сигурно казват на Булут за това че ще се женят  Crazy

# 76
  • София
Здравейте в този дъждовен ден! umbrella

Снимките са страхотни, но аз мисля, че това е представата на Назлъ. Wink Дано греша, но и така да е, пак ни очаква хубав епизод. Peace

# 77
Здравейте  Hug Hug Hug Hug
Страхотни семейство Аслан  Heart Eyes

Триото е прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes леле с колко много красота ни заливат дано само това не е някакво подхлъзване и не ни попарят с някоя Денизово-Деметска  щуротия  Praynig

# 78
  • Враца
Ох.. Мими и мен това предчувствие не ме напуска и това е  Crossing Arms
Дано СЦ не ни попарят точно накрая на епизода с някоя изцепка на Дениз или Демет, че тогава  ooooh!
Надявам се утрешния фрагман да не ни хвърли в трета глуха  Thinking ама защо поне не ни пуснаха озета днес ето това не разбирам  #Cussing out

# 79
Ох.. Мими и мен това предчувствие не ме напуска и това е  Crossing Arms
Дано СЦ не ни попарят точно накрая на епизода с някоя изцепка на Дениз или Демет, че тогава  ooooh!
Надявам се утрешния фрагман да не ни хвърли в трета глуха  Thinking ама защо поне не ни пуснаха озета днес ето това не разбирам  #Cussing out

И аз искам фраг ама йок . Tired Сценаристки им  трикове да поддържат интереса  Hug само дано това местене на денят на излъчване не изиграе лоша услуга на сериалчето ни  Praynig Praynig

# 80
  • София
Втори фраг, откъс, озет пускат винаги в неделя и понеделник, ако не бъркам.

# 81
Мишенце не бъркаш просто ние нямаме необходимото  търпение  Joy Joy Joy Ходи ни се на сватба Heart Eyes

# 82
  • София
Аааа, то и на мен ми се ходи. Peace

Относно Демет и Дениз очаквам реакции, което е нормално. Едва ли ще им е приятно да гледат сватбата на хората, в които са влюбени.

# 83
И аз съм от тези с лошото предчувствие, и мен не ме напуска и толкова. Дениз и Демет и двамата са луди за връзване и наистина много, ама много се боя какво ще измислят заедно...

# 84
  • София
Е, той Ферит не е расъл в саксия. Не мисля, че няма да му дойде на акъл, че евентуално Демет и Дениз могат да измислят нещо.

# 85
Ферит знае, че всичко,което прави Демет е, че все още е влюбена в него.

# 86
  • Враца
Съгласна съм, че Ферит е по-отракан от Назлъ и си мисля, че те точно това ще направят и по точно Дениз  ooooh! тя му има доверие и не знае за психическите му отклонения  Tired като нищо ще предложи да я закара до мястото и нашата ще се съгласи и накрая ще правим сватба без булка  ooooh! аз се надявам преди сватбата да подпишат само със свидетели а празника да е за обществото  Whistling

# 87
  • София
Скрит текст:
Съгласна съм, че Ферит е по-отракан от Назлъ и си мисля, че те точно това ще направят и по точно Дениз  ooooh! тя му има доверие и не знае за психическите му отклонения  Tired като нищо ще предложи да я закара до мястото и нашата ще се съгласи и накрая ще правим сватба без булка  ooooh!
аз се надявам преди сватбата да подпишат само със свидетели а празника да е за обществото  Whistling

Laughing Викаш да си опече той работата предварително, пък после нека празнуват.

# 88
  • Враца
Скрит текст:
Съгласна съм, че Ферит е по-отракан от Назлъ и си мисля, че те точно това ще направят и по точно Дениз  ooooh! тя му има доверие и не знае за психическите му отклонения  Tired като нищо ще предложи да я закара до мястото и нашата ще се съгласи и накрая ще правим сватба без булка  ooooh!
аз се надявам преди сватбата да подпишат само със свидетели а празника да е за обществото  Whistling

Laughing Викаш да си опече той работата предварително, пък после нека празнуват.
Абсолютно  Naughty с такива ненормални покрай него винаги трябва да е готов  Laughing Laughing а и нали е Ферит Аслан все пак  Joy

# 89
Дениз ще я отвлече, ама знае,че повече и като приятелка няма да му е.

Общи условия

Активация на акаунт