DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
Момичетаа  Party Party Party сватбата се мести в дома на Ферит  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 646
Момичета, не ми се отваря серийката с руски субки и не само тя, ами и сайта, на който качват епизодите? Някой друг пробвал ли е да отвори вече и има ли такъв проблем?  newsm78

Пробвай пак  Hug  сега съм го пуснала в момента и върви  Hug

https://vk.com/topic-100681614_35552381?z=video-149512731_456240 … ce86c8c93133da24b

Иглика Simple Smile  bouquet Heart Eyes така го искам аз Ферит бей  Hug настоятелен и решителен  Hug може и по хубав да го издокарат  Whistling Whistling Whistling

# 647
Миме ,  благородно ти завиждам ако я гледаш

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, не ми се отваря серийката с руски субки и не само тя, ами и сайта, на който качват епизодите? Някой друг пробвал ли е да отвори вече и има ли такъв проблем?  newsm78
Аз токущо го изгледах там.

# 649
Момичета, не ми се отваря серийката с руски субки и не само тя, ами и сайта, на който качват епизодите? Някой друг пробвал ли е да отвори вече и има ли такъв проблем?  newsm78

Пробвай пак  Hug  сега съм го пуснала в момента и върви  Hug

https://vk.com/topic-100681614_35552381?z=video-149512731_456240 … ce86c8c93133da24b

Иглика Simple Smile  bouquet Heart Eyes така го искам аз Ферит бей  Hug настоятелен и решителен  Hug може и по хубав да го издокарат  Whistling Whistling Whistling

Може би тук ще ти се отвори страницата:

https://www.vbox7.com/user:gerisezoni?p=allvideos

15 серия с руски субтитри

# 650

Ако не можеш там да го гледаш,вече е  качен и във В Бокса! Peace

Пълнолуние еп.15 Руски суб.
https://www.vbox7.com/user:gerisezoni?p=allvideos

В социалната мрежа Пълнолуние е на 1-во място! newsm10

ПП Лу Hug,изпреварила си ме с линка,но няма да трия! WinkНещо сайта не ме пускаше и поста не излизаше! Thinking

# 651
Супер сте, благодаря! Hug

# 652
  • Плевен / София
Така....след гледането на серията с превод....разбрах, че Ферит и Назлъ наистина са родени един за друг....и двамата работят до последно в деня, в който ще се женят....а Назлъ наистина не се е уплашила от брака....разколебаването и ,  е защото родителите и не приемат бързото решение за брак....Булут в прав текст, заяви на Хакан и Демет, че не иска да живее с тях, но кой го слуша.....Демет както и съпруга и са готови да убиват, за да постигнат целите си....
надявам се Ферит да не се е ядосал много и да тръгне да търси Назлъ....

# 653
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря на Злати за руския превод!
Докато се наработя днес сте се развихрили, а аз с удоволствие ви изчетох.
Благодаря за всичко споделено!

Снощтата серия много, много ми хареса, отдавна не съм се кефила така на гледане онлайн. При нас в темата беше хем забавно, хем интересно. Аз изобщо не се ядосах на гадния завършек и провалената сватба. Очаквахме нещо такова, само не бяме сигурни откъде ще дойде. Без значение кой ще я спаси, булката ни ще е жива и здрава, младоженецът ще има възможност да се погрижи за нея и да й прости, а лошите рано ли късно ще си получат заслуженото. Важното е, че Ферит и Назлъ са безумно влюбени един в друг. Рейтингът също си го бива, така че няма за какво да се притесняваме. А ние пак ще се стягаме за сватба, кой като нас...  party006

В социалните медии нашето сериалче е на  1 място!

Скрит текст:

Аз отивам да подхвана епизода с превод, че умирам от нетърпение.

До скоро!

# 654
А фраг от петък по-рано няма да има, нали?

# 655
Привет  на всички!! Срахотна серия и невероятни коментарии. Мисля, че това беше края на свадбата по договор.  Ферит  ще бъде толкова притеснен за Назль, че чувствата които крие и потиска  ще изригват  и тези думи  които й каза при връчването на пръстена ще  ги повтори. Лошите в стремежа си да  присвоят фирмата и отстранят  Ферит сигурно  ще сгафят някъде  и ще се провалят и ...ще бъдем свидетели на истинска свадба....ох дано да е така... А тази  Демет ...толкова лоша  и злобна. Лика прилика са си с Хакан...
Много сполучливо разпределение на артисти и роли.  Всеки си пасва с персонажа . Страхотен актьорски състав...машалаа

# 656
  • Враца
Привет момичета  wavey wavey
Във вторник всички с роклите и премените , за да посрещнем новото семейство Аслан !  Party Party Crazy Crazy Crazy

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ферит не е ли със същия смокинг  newsm78 newsm78

# 657
  • По света и в нас.
А дано,че снощи много се нервирах.

# 658
  • София
А дано,че снощи много се нервирах.
Joy И аз.

Във вторник всички с роклите и премените , за да посрещнем новото семейство Аслан !  Party Party Crazy Crazy Crazy
......
Ние всеки вторник прически ще правим и рокли ще гладим. Crossing Arms Даваме им последен шанс в идния вторник. Laughing

Здравейте! wavey

# 659

Специално за вас, физиономиите на Демет и Дениз JoyJoyJoy
ПП: Икбал ханъм явно хареса снахата Joy

Общи условия

Активация на акаунт