Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 42

• 39 636
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Д.р Савова.
Е да уж това щеше да покаже всичко но уви
Направете нужното изследване. Според мен чак след като имате яснота ще решите какво да правите. Д-р Савова преди да е излезнало изследването защо се е изказала така?

# 76
Защото отстрани е лесно....

# 77
Мисля да направя още една фетална но не там и да се приключва че вече нямам нито нерви нито сили
Значи новините са добри. Какво изследване на мозъка искат да правиш?
Бебето ти е най вероятно здраво.  Peace

# 78
За нещо в мозъка.
Като попитах какво представлава тя каза че кръв ще ми вземат.

# 79
За нещо в мозъка.
В коя седмица си? То се вижда на 4Д, както мозъка така и другите органи.

# 80
# 81
Ако на втората ФМ всичко е било наред, не разбирам какви кръвни изследвания още ще правят, освен пренатест но той се прави по рано...

# 82
Ами не беше.
Видя се че липсва мазолесто тяло в мозъка. Не се е развило

# 83
Margaritka, много хубаво, че новините са добри Simple Smile
Виждаш ли, че имаше смисъл от амниоцентезата, сега поне ще си по-спокойна, а не докрай да се чудиш.
Направете и допълнителното изследване, вярно, че са пари, но според мен спокойствието ти и информираността какво се случва реално нямат цена. Успех!

# 84
  • Пловдив
Ами не беше.
Видя се че лип4сва мазолесто тяло в мозъка. Не се е развило
Според мен иди на 4Д при друг специалист, там абсолютно всичко се вижда.. Всичко се вижда без проблем. Зависи кой ти го чете после обаче ... Защото при мен първоначално се видя полузатворен череп и така се паникьосах че не е истина, пък лекарят ме увери, че няма да се затвори черепа щом досега не е и ще си остане така..Съветът беше за махане. Разликата ни с теб е седмица .. Ходих на второ 4д при друг след няколко дни- еми бебчо е повече от норма (пу-пу!)

# 85
Благодаря ви за милите думи!! Всичко си струва. Като го гледам малкото във и си поплаквам чак. В същата болница, в която се разделих с най- ценното ми преди 6 години сега се роди нашият красив син Heart
За главоболие най- ми помогна парацетамол. Но аз търпях основно. Избягвах пиене на странични хапчета.
Радвам се, че не се разболях през тези месеци, че аз като се разболея е страшно Wink
Наслаждавайте се на бременността, минава толкова бързо.
Маргаритка, с теб съм!!

# 86
Разговарях с д.р Чавеева по тел.
Разбрахме се да правим ЯМР
Но се прави към 23 24 седмица.
Много ме е страх какво ще покаже

# 87
За нещо в мозъка.
Потърси 2 даже и 3 мнение тези от Щерев  ми се струва само гледат да ти вземат парите.
Желая ти успех и дано всичко с бебето е наред.

# 88
Момичета, от вчера ме мъчи една мисъл... Понеже ще сме в една стая с бебето и общо взето хол/спалня/всекидневна е на едно се чудих за сушилника за дрехите.Мога ли да простирам покрай дребосъка? Flushed Майката на мъжа ми вчера дойде и каза,че трябвало да се махне,а не ми идва на ум как ще си суша дрехите февруари месец без сушилника в топлата стая. ScreamScreamScream

# 89
Момичета, от вчера ме мъчи една мисъл... Понеже ще сме в една стая с бебето и общо взето хол/спалня/всекидневна е на едно се чудих за сушилника за дрехите.Мога ли да простирам покрай дребосъка? Flushed Майката на мъжа ми вчера дойде и каза,че трябвало да се махне,а не ми идва на ум как ще си суша дрехите февруари месец без сушилника в топлата стая. ScreamScreamScream
Както можеш, така ще е...Да, по добре е дрехите да са в друга стая, но като нямаш такава какво? Нас нас едно време , са ни сушили дрешките на парното, зимни бебета сме били и двамата с брат ми, сушилни е нямало а на вън кучи сруд...

Общи условия

Активация на акаунт