Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 42

• 39 673
  • 720
  •   2
Отговори
# 90
Да за сушенето какватиовъзможност имаш.
А който има претенции нека направи подарък сушилня най добре.

# 91
Аз се зачудих да не е вредно за бебето този влажен въздух, иначе претенциите не ме жегват изобщо Grin

# 92
  • София
assija_s, това което знам аз е че е много вредно, но ако се комбинира сушилката с един влагоабсорбатор и термометър, който мери влагата и поддържате определени стойности не мисля че ще има проблем. Все пак, когато дойде педиатъра на посещение може да попиташ и него.

# 93
  • Пловдив
Аз си мисля, че мокрите дрехи не е хубаво да са във вашата стая. И ние сме така една стая за всичко ама гледам да простирам в кухнята или банята. Винаги мирише едно неприятно когато в стаята има мокри дрехи и много влага. Въздуха става мн.тежък.

# 94
Климатика не балансира ли нещата някак си?

# 95
И аз не съм много за сушенето на дрехи в стая, където е бебо. Но ако нямаш друга възможност едва ли си единствената в тази ситуация

# 96
Преди няколко години изкарахме цялата зима със сушилка в хола. Вярно не е стаята, в която спим, а и детето беше на година и половина, но пък сме прекарвали целия ден в хола. Проветрявах често и не съм усетила голяма разлика. Иначе съм чувала и аз, че не е полезно. Но след като нямаш друга опция за един два месеца няма нищо.

# 97
Със сигурност е вредно даже и за голям човек, но нас вече не обръщаме такова внимание. Нашите дрехи през зимата няма да са в стаята на бебето, но ще се сушат в хола, където също бебето ще прекарва немалко време. Смятам и аз както вече са те посъветвали да си купя един термометър, който мери влагата и влагоабсорбатор, да простирам предимно вечерта, когато бебето не стои там и така. Климатикът не върши никаква работа по отношение на абсорбиране на влагата.

# 98
В софия е много сух въздуха. Като пуснем парното и става малък ад. Събуждам се с пресъхнала уста. Откакто почнах да отварям терасата към прането стана по-поносимо. С големия ми син бяхме на квартира и сушилнята беше в стаята на бебето.  Нищо му няма. Не ми се е разболявал. Ако ви е влажен въздуха и само сушилня ви липсва в стаята и бабата има претенции... да ви купи сушилня. На чужд гръб и сто тояги са малко.

# 99
assija_s, как така сте в такъв малък апартамент и не се притесняваш, че няма да има място за бебето? Ние сме в гарсониера, като хола ни си е доста голям и се чудя къде да сложим бебето, та май ще се местим в тристаен.. То всъщност при нас проблема е, че спалнята ни е малка, а в хола не мога да сложа креватчето, защото той е на едно с кухнята, и пералня, и хладилник там.. Мисля, че ще му е шумно там да спи. Дали преувеличавам с тези мисли?

# 100
Aми дa ви кaжa честно никогa не съм обръщaлa внимaние нa товa.Перaлнятa имa хубaвa центрофугa,кaто ги остaвя дa ги издухa вятърa зa 1-2 чaсa нa просторa и послв ги приберa вътре не съм усещaлa влaгa във въздухa.Но знaе ли човек нa бебето кaк ще му е...A бaбaтa е много готинa,не се е зaялa a ми го кaзa кaто съвет,че не е хубaво зa бебето щ.Aпaртaментa е толковa тесен,че сушилня нямa къде дa сложим...Ще сменяме,рaзбирa се,но товa ще е чaк другaтa есен,зa товa сегa мисля вaриaнти кaк дa зaкърпя тези пусти двa месецa докaто се постопли.

# 101
  • София
За съжаление не всеки има възможност да живее в тристаен апартамент, за сметка на това всеки който иска ще си отгледа бебечето и в половин стаичка Simple Smile Просто простирайте навън щом има къде, пък за две бодита на парното не вярвам чак толкова да се овлажни въздуха Simple Smile

# 102
Idccya, един от препоръчваните методи бебето да се научи да прави разлика между деня и нощта е точно през деня да не се изолира от обичайните битови шумове и да спи на телевизор (разбира се не твърде увеличен), човешки говор, хладилник, печка и т.н. А през нощта на тишина. Все повече се налага идеята, че не е добре постоянно да се трепери над бебето да е на тишина особено през деня. Разбира се, всеки си решава сам, а и много зависи от характера на малкото все пак.

# 103
Здравейте и ние сме в много малък апартамент, хол с малка спалня. Но не смея да суша дрехите при бебето, поради това, ще се запася с повече бодита, дрешки. Страх ме е от развитието на мухъл и педиатър ме посъветва да не суша вътре дрехи, ние също с мъжа сме с постоянни алергии от силна влага, от прах, от какво ли не.
Иначе моето решение през зимата до сега е било- простирам нещата на терасата, студът някак си ги поизсушава за ден- два , тогава ги внасям под климатика и за час- два са готови.

# 104
  • София
И на мен педиатърката ми забрани да суша дрехи в стаята на децата. Навън обаче като ги просна и всичко се омирисва на кюмюр.
Вчера и аз гледах линковете за ел. сушилни. От много време навивам моя мъж да вземем сушилня, ама все ми се дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт