Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ма ко - жив и здрав да е, много да се слушате!:hugs:

вио - ами красавици сте!:kissing_heart:

Ние след като в събота не правихме нищо, то вчера направихме и това за събота. Уикендът мина и замина без да го усетим, мда. Добре, че сряда е почивен ден - индийски национален празник е. Добре е да има почивни дни, а още по-хубавото е, че тук не се слива и не се отработва нищо.

Отивам да купувам подарък, че сме на рожден ден.

# 121
Добро утрооооо!
Вио  Heart Eyes
Ма ко мнооого здраве за тм и цялото семейство! Хубав празник!
При мен е още тъмно - такива тежки облаци....

# 122
  • гр.Варна
Ма ко честит ти пораснал мъж.Да е здрав и послушен  Laughing и да те обичаааааааааа много.
Вио - прекрасни сте. bouquet
И тук е непоносима жега.А тъкмо вчера прибрах летните и изкарах зимните дрехи.Всяка година така ми се получава. #2gunfire Ми сега ще ровим и в двата гардероба Laughing

# 123
  • при късмета
Благодаря ви!
Почти съм готова с поръчката за вечеря, то и не е с много претенции.
Пълненето на канала се отложи за петък.
Плами, тогава не изваждай изобщо летни дрехи Grinning Ако така ще е жега
Калинче, пописвай по-често, казаха, че страхотен ураган се е запътил към вас
Вио, племеницата е станала страхотна мацка, видях ви вече. За лелята няма да отварям дума

Ако взема да успея и да се подстрижа днес, никак няма да е лошо

# 124
Ма ко честито ти пораснало момче.Да е жив и здрав,все така да се обичате и слушате. Hug bouquet
Вио прекрасни сте.
Калинка да ти пращам слънце,тук наистина днес е жега.
Но винаги като е така времето на следващия ден вали. newsm78
Вале стискам палци всичко да мине благополучно  и много сили.
Плами аз за това не бързам да прибирам още дрехите,че нищо не се знае. Laughing
Четох ви тия дни ,ама нямам време за писане или пък блокира лаптопа нещо.
Ама не се и спряхме де.Събота от сутринта като излезнахме и се върнахме късно вечерта.Бяхме до Димитровград на пазар-ами нищо общо като едно време,цените  са като при нас.  Crossing Arms Бяхме и на гости,получихме подаръчета гривни и мартенички,напазарихме си и се прибрахме.Е кучето беше обърнало всичко ама така е като сме зооградина.Днес мм беше на зъболекар ,олекна му джоба и има още 3 малки кариеса за правене. Laughing После ходихме до Кауфланд и си накупих тави има кръгли и продълговати Смърфи. Wink Laughing Не че нямам,помело че много го обичаме и се прибрахме.Сега подхващам плетката и скоро не ме търсете . hahaha
Спорна седмица и да е слънчева и топла.

# 125
Ма ко за сега ирландците го отнасят - предупредени са да си стоят по къщите. При нас е спокойно - не се знае до кога де  Joy, но нямаме предупреждение.

# 126
Добро утро!

Смърфи, може ли да те потормозя на лични? Предварително ти се извинявам.

# 127
Добро утроооо!
Мария  Heart Eyes
При нас бурята лееекинко започна следобедната ни разходка, докато прибирам малкия от училище - като се прибрах що мравки унищожих по себе си дето вятъра ги е носил  Joy После се поразвихри по нощите - голямо огъване и скърцане на дърветата... сега излизам в градината - бурята си е отишла, но дърветата са без грам листо.... какво ринене на листа в градината ме чака  Shocked
Усмихнат ден ви желая  bouquet

# 128
  • София
Добро утро!
Днес си останах с детето вкъщи, нещо ме домързя. И бено з това отдавна съм и обещала возене на тролей до парка, ето идеалната възможност.
Ние сме без мъжко присъствие две седмици. ММ е отпуска и е на къщата, само стълбището му беше останало да ремонтира , но то покрай него доста работа има, даже една стена зида на стълбищната площадка. Ще правим нещо като дрешник, че мястото за друго е неизползваемо, но за това ще стане идеално.

Иначе нещата покрай нашия проблем вървят, чакаме резултатите и насрочване на операция. Някой дали има информация за ВМА- дали допускат придружители в по-тежките отделения?

Хайде хубав ден ви желая, момичета!

# 129
мариат - може, разбира се! Ако искаш мейл или фейсбук?

Добро утро от мен!

Днес няма нищо особено за правене. Утре е голям празник за индийците, както ви казах. Офисът на мм ги разпускат още от обяд, ама за по-горните етажи не важи. Имат си работа, разни телефонни конференции с Европа и го очаквам чак за вечеря. Утре ще трябва да излезем да му търсим обувки, не че няма, де.Stuck Out Tongue Winking Eye

Вале - ВМА са много добра болница, коремната им хирургия също. Аз съм лежала там в гастрото и бяха супер стриктни в режима, особено за визитации. В Токуда ми правиха операция, там мм беше с мен, като придружител, бях в самостоятелна стая. Така че най-добре питайте за придружител. Всяка болница си има различни правила.

Ей, Калинка, аз тъкмо прочетох, че идвала някаква силна буря при вас, а тя вече си била и заминала... Важното е, че няма други поразии, за листата изчакай следващата да ги отнесе. Grinning

Някой да има instant pot? Поредната супер-дупер тенджера за готвене, ама нещо я загледах.

Отивам да готвя - пълнени чушки. Отдавна не съм правила.

# 130
Смърфи това не е ли модернизирана тенджера под налягане  newsm78
Те листата днес ще почакат - вчера ми се разтрака пералнята - съответно е от новите евтини боклуци, които не подлежат на ремонт/те пък тези дето подлежат - ремонта излиза на цената на нова  Joy/ та вчера купихме нова и сега чакам да я донесат и да си отнесат старата - пералнята е на прИмоция, отбив от цената 20кинта за старата и съвсем съм на кирия  hahaha

# 131
Ей опасни сте ,кафе ,бури ... hahaha
Тук продължава да си е лято и топло.
Смърфи вземай тенджерата и това е ,дано намерите бързо обувки на тмм.
Калинка честита нова прислужница,да служи дълго и безотказно-чак до снахата. Wink
Вале видях снимките,браво на вас.А къщата май ще стане  удобна и нова.
Мария да не хуквате към Смърфи. newsm78
Ма ко как сте днес,да не препихте от снощи.
Аз днес се чудя дали фасулче да сготвя или макарони на фурна.
До сега сварих 5 л прясно мляко и повечето го подквасих.Подхващам пак плетката и чакам да напече от зад слънце та да сляза на двора.

# 132
Писе, ние сме (по- точно без мен)на пица-баница.
Няма да гостуваме на Смърфи. Тук на студено и на високи сметки за ток ще си откараме зимата.

# 133
  • Великобритания
Ох и аз искам на топло , ама само ще се топлим до парното хахха
А за Коледа ще си ходим при мама и другата мама , та пак ще има разнообразие
само с тоя път не знам как ще стане , че само ММ е шофира , ама и аз няма да спя , че да го ръчкам ако почне да се успива
Лейди - ще може ли да ми напишеш , ако не те затруднява вашия маршрут (не веднага естествено , когато имаш време ) , че да ги сравним с нашия
И вериги трябва да вземем , че не се знае кво ще бъде декември /януари ..Ох дано завали сняг , детето да види на живо , не само по телевизията
Много се вълнувам , още от сега  , нищо че има 2 месеца докато тръгнем ..

# 134
Ех, ама защо никой не иска да идва на гости... Ма ко я чакам още от Колумбия.

Калинка - гледам, че има много функции. Така или иначе, тук е има само онлайн и е 4 пъти по-скъпа. Ако я вземам, ще трябва да е от Европа и да мисля как да я мъкна по летища и самолети, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт