Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро! Хайде на декемврийско кафе!

# 481
Добро утро!
Мария, благодаря за кафето!
Аз съм на работа, че тази седмица ще е и дълга - утре имаме концерт и присъствието е задължително, няма как. И изобщо декември се очертава интересен...добре поне, че между Коледа и Нова година излизаме ваканция, та ще си отдъхнем.
В личен план - ремонтът по къщата върви, аз обикалям по институции (а така да го мразя това упражнение!), търся да си купя кола, Дея е с варицела, мм ме ядосва. Толкоз. Рапорт даден!

# 482
  • при късмета
Добро утро!

Вио, леко да я изкара Дея. Поне знаеш, че сте приключили с шарката. Като приключи ремонта искаме снимки. А ТМ го заплаши с тиганя Grinning
Писе, много ми харесаха възглавниците, които си направила за благотворителната страница. Много.

Аз пак съм болна. Оставили са ме да спя сутринта, но следобед аз трябва да взема шефа, че няма да ходи на тренировки, защото е на рожден ден.
За неговия нищо не свърших тази седмица, 2 дни чаках една поръчка и куриера не дойде в  деня който трябваше.
И аз нямам търпение да дойде ваканцията.

Гушки на всички Hug

# 483
Момичета, влизам с хубава новина. Вече всички братовчеди са съгласни да ми продадат дяловете в селската ни къща.
Лейди, много силно съм си визуализирала нещата, та ми се получиха. Сега, ако може и парите да ми кихнат- няма да е лошо!

# 484
Привет, момичета! Днес тук е почивен ден - празнуват РД на пророка им. Отделно е началото на някакви ученически ваканции и коледни намаления и по моловете е някакъв ужас. И ние днес се навряхме барабар с целокупното местно население в един от големите молове до нас. Но се сдобих с необходими неща за предстоящото пътуване на мнооого добри цени. Аз - доволен! Stuck Out Tongue Winking Eye

Мариат - честита ви покупка! Да сте живи и здрави да се наслаждавате на къщата!

Да пожелая на Вио много щастие в новия дом, бързо да минава шарката при Дея и да не обръща много внимание на мъжа си. Hug

Ма ко - да оздравяваш и ти! Аз още се боря със стомаха ми. Добре съм, но все още ме боли от време на време.

Писе - да си настроиш телефона и да му се радваш!

Тити - кога беше операцията?

Стана посред нощите тук, ама ще гледаме сериал. Ми така де, като спахме днес до обяд, сега не ни се спи.

# 485
Мариат - честита ви покупка! Да сте живи и здрави да се наслаждавате на къщата!
О, Смърфи, покупката ще е около Великден.

# 486
О, че защо толкова далеч? Важното е, че сте разбрали и както се казва "сте си стиснали ръцете". Hug

# 487
Защото не са в България.

# 488
Това с къщите да не е заразно? Twisted Evil Да се поотъркам във Вио и Мари? Честити да са ви!
Честит празник на Тод на патерица, Лейди, да е здрав и послушен!
Стискам палци на Тити.
Нямам с какво да се похваля.  Чакам да ми стане празнично, но засега не става. Излъгах! Роди ми се вчера племеница, много чакана и изстрадана рожба. Щастлива съм.

# 489
Е, Хорти, това си е повод за солидно пиене! Наздраве за бебчето!

# 490
Добро утро от мен и моята работна събота. Декември едва започна, а до края ще е някаква лудницааааа. Ма така де - хубаво си починах миналия месец (в болницата, налЕ), сега имам да наваксвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Мария, честито!
Мушкат, честита ти племенница, да вие  жива и здрава! За къщите - пращам ти от моя късмет одма, няма проблем Hug
Славе, какво стана с твоя тийнейджър, мина ли изпита? Как е Мурка?
Смърфи, много благодаря!

# 491
  • при късмета
Добро утро!
Мария, честито! Да си я направите прекрасно място за почивка
Мушкатова, да ви е жива и здрава, много да ви радва!

Аз се понадигнах малко, но още кашлям. А още не бяха спряла от предишния вирус, като докторката ми каза, че поне месец ще кашлям след като се оправя.

След малко ще командировам шефа при баба му и излежаване до понеделник сутрин. Ако не изникне нещо

Хубав уикенд на всички, въпреки времето

# 492
Добър ден. Отглеждам един кашлящ и смъркащ, а и аз нещо съм леко запушена.....почна се!

# 493
Ами то не се е спряло, Мари. Ема я попиля тая шарка, премина в бронхит, спазъм, сега е шести ден на АБ. Давам мед, прополис, витамини, бъз, орехи, плодови сокове, белким вдигна малко имунитета й.
Днес беше ден на хайманосване, уморени, но доволни сме. Купих си най-после гумени ботушки, на каката боти, на дребата туфли. От един фирмен магазин взехме щърволинките за коледните пакетчета, седмичен пазар...Хапнахме пици на обяд, сега започвам великото готвене. Искам да има сготвено до сряда, че имам доста задачи и няма да ми остава време за кухнята.
Вио, как е Дея? Славчето да се отчете и тя за Иван и Мурка! Мако да оздравява и излиза от тая черна серия! Мари стягай се и ти с младежа! bouquet

# 494
  • София
Привет!
Мария, да оздравявате бързо! И честито за къщата! Наблизо ли е до града?
Хортензия, честито бебе във вашата рода!
И вие да оздравявате бързо!
Какво значи щърволинки?

Аз днес започвам да правя коледни сладки, започва лека-полека да ми идва коледното настроение. Ще украсим и елхата. Купихме от Икеа коледна джинджифилова къщичка, ще я сглобяваме и лепим утре.

Времето е гадно, но не ми пречи. Обаче ми пречи, че навсякъде е пълно с народ. Избягвам ходенето по магазини декември месец, обаче няма начин по някой път. В Икеа беше ад просто. Спирам с всякакво съботно неделно пазаруване, коледните подаръци за семейството са дребни неща, ще ги купувам през седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт