Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Вале, на 15 километра е. На границата с Гърция.
Щърволинки- звучи ми на нещо вкусно- бонбони, сухи пасички, вафлички, шоколади....

# 496
Бинго, Мари!

# 497
Добро утро момичета!
Мария започвай ударно лечение със солени бани на краката! Бързо да оздравявате  Praynig Много, много се радвам, че ти се наредиха нещата с къщата!  Визуализацията е голяма работа! Парите ще дойдат от където най-малко очакваш и когато най си забравила за тях...
Мушкат честито ти племенница! Страхотен Коледен подарък! Бързо възстановяване на Ема!
Писе честит ти нов телефон! Чорапчетата за украса на елха ли ги плете? Покажи ми възглавниците моля Praynig  Зазими ли всички китки? На мен сега започнаха да ми цъфтят мушкатата в градината....
Вио леко да доизкарате болестите и да започнете на „чисто” в новата къща  Леко преминаване през институциите! Мъжете са за това – да ни поядосват от време на време, да ни радват после – разнообразие да има... Каква кола си търсиш? Аз си мечтая за моята малка количка..., ама няма  Twisted Evil
Смърфи кой сериал гледаш?
Вале с кои сладки почваш? С меденките ли? Аз още не съм почнала със списъците.....Кога ще излязат резултатите от ТЕЛКа?
Ма ко кашлицата да не те притеснява! Има да се чистят нашите дробове.... До къде си с организацията за РД?
При мен също започва да се промъква Коледното настроение - слушат ми се Коледни песни, гледат ми се "блудкави" филми... На вън е студено, имаме си лед, че снега нещо хич го няма, но пък ми е кеф с кафе и цигара, със завити по бабешки крака да чета книга  hahaha Ако на някой му се чете книга  за добро настроение, пък накрая да не си спомня много, много какво е чел
https://chitanka.info/book/4188-hotel-riviera
Вчера мъжете бяха на гости във фермата на наши приятели - сина е много доволен - ринали на кравите, яздили конете, мили тракторите  hahaha това ми даде възможност да си изчистя къщата и да наготвя дори за днес  Mr. Green та плана е кафето да премине в какао, после в чай и накрая във вино  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 498
Ей, такива дълги поста обичам да чета!

# 499
 Хелоууу, пийпъл! При нас официално е открит Коледният сезон. Всички молове са украсени супер празнично, направо ми скриват шапката тези хора какви украси имат, а са официално мюсюлманска държава. А и са пуснали коледните намаления и народът пазарува като побъркан. Черпя ви с част от коледната украса вкъщи:

Скрит текст:

Калинка - гледаме Blindspot, Scandal, Madam Secretary, Homeland, House of cards, Quantico, Berlin station, The night of. Някои от тях ги гледаме в Нетфликс, когато се пресетим, други си ги сваляме от арена. Иначе само аз гледам Modern family, Chicago med, Chesapeake Shores и още един-два, пак когато ми остане време в нетфликса.

За вечеря правя баница за мм, за мен има супа от спанак. Ама баницата се е размирисала супер, та сега се чудя как да удържа фронта да не ям. Joy

# 500
Mnoго хубава украса, Смърфи.
У дома децата ще се вихрят на Никулден. С всяка година кичът става все по- осезаем, защото децата се опитват да закачат възможно повече играчки, без грам идея да имат как и къде е по-добре да сложат някоя от тях.

# 501
Смърфи прекрасно си украсила.А за баничката,ми хапни си де .
Калинка, ето ти ги възглавничките,те са за страничката.Ама аз оплетох лицето,друга жена ги сглоби и оплете гърба на машина.А чорапчетата са за елха, мънички около 10 см.

Ето това е страничката ни,дано се отваря.
https://www.facebook.com/%D0%A1-%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%B2- … -299910750218952/
Хортензия честито и се появявай често . bouquet
Ма ко хайде оправяй се вече че идват празници.
Вале нямам търпение да видя пак къщичката .
Мария вземай мерки и ги лекувай.
Аз хич не ми е коледно,времето беше супер вчера и на вън бяхме,с кучето естествено.Заваля към 17 ч и цяла нощ валя.Днес сутринта страшна мъгла ама пък топло,показа се после слънце и ми изсъхнаха дрехите и якетата.Обаче за капак като трябваше да готвя вечерята водата спря.Е сега дойде ама за какво ми е . hahaha Вярно направих си вкусна вечеря.
Успешна седмица ми желая и дано няма наводнения .

# 502
  • София
Писе, страхотни са! Вчера, когато ходихме до Икеа, на няколко маси там имаше жени, които плетяха,може би нещо като организирано плетене имаше, знам ли. Бяха поне десетина, може и повече.

Лейди, има да си почакам за ТЕЛКа! Още не са ми пратили писмо с дата, само подадох документи. Тази седмица сме по доктори и прегледи, за да съм готова. Надявам се до края на декември да минем.

Утре ще пътуваме, ще полагаме 20 на свекър ми. Още някак не мога да повярвам, че го няма...

# 503
Вале  Hug Лек път!
Писе много са хубави  bouquet Страничката е страхотна. Може ли да се пазарува онлайн? кога ще ви оправят водопровода - това не е нормално толкова време.....
Смърфи благодаря за сериалите - ще ги прослушам, че от всичките само House of cards следя, пък те ще го спират.... Много стилна украса, но не се връзва с температурите  Joy
Мария и ние на Никулден украсяваме, а още не съм купила украса...
Направих руска салата и печени ребра, че да ми подхождат на виното  Mr. Green
Лека вечер!

# 504
  • Великобритания
ММ е именник на Никулден , днес му викам да ходим до полския за шаран , той ме отряза , че нямало да ядем шаран , искал голямо филе сьомга с бял сос на фурна .. ем супер , за мен по лесно , и без тва не го обичам шарана толкова
изгледахме фермата , изпратих мъжо на работа, детето  в кошарата да спи и вече е времето на мама Simple Smile

# 505
Добро утро. Аз пък си признавам, че не обичам сьомга. Опитах се да я уважа веднъж- дваж, но и червения цвят в чинията ме отказва....
Ние ще сме на шаран.

# 506
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, страхотна украса.
Нашата остана за другата седмица

Днес вече отивам до залите за РД на шефа, че много се замотах.
И до лекарката ще мина, че пак не мога да дишам и се задъхвам от най-малкото усилие. Да ви кажа на какво писна, или ще се сетите?

Аз вече 2 години за Никулден взимам сьомгова пъстърва. Много ми е вкусна и може да я правиш каквото си искаш. Панирана, пържена, печена, във фолио, все става. Сигурно пак ще сме на нея.

При нас се очертава снежен понеделник, заваля. Хубава седмица на всички Hug

# 507
А при нас понеделникът е сух! Най- накрая!

# 508
Калинка ,изпращането в чужбина става трудно.Пазари се от страничката,но ако имаш познат в бг,защото покупката се изпраща за сметка на  купувача,а до чужбина .....идва много скъпо.
Ма ко дръжте си го снега там,тук слънчице има.
Аз си напазарих ,че набелязах доста неща и шаран си взехме,ще си го напълня.

# 509
  • при късмета
На още по-силен АБ съм от миналия път и даже на инхалатор. Пак не е пневмония, но са ми стеснени бронхите и не мога да дишам. За кашлицата да не споменавам, че и тази ще я влача доста време след като се оправя. Хремата и тя не помага, чудя се от кое да кашлям по-напред.
На всичко отгоре операцията на абцеса на д***то дето я правих януари, сега от едната страна разреза пак има топче. В петък докторката ме строи да отида, хем да ме види, хем доктора, който ме оперира идва в тази болница 2 дни в седмицата и тогава ще е там.

Поне залите за РД на шефа разгледах на място и реших коя ще е. Остава довечера с него да уточня за последно

Общи условия

Активация на акаунт