Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 720
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Добро утро!
Нека последната седмица на у-ще, започне сега!

# 586
Добро утро!
Имам си картичкииии Wink Смърфи, Плами, благодаря ви!
Последна работна седмица за мен за тази година, даже се надявам и в петък да си взема един ден компенсация. В събота ни идват гостите и ще останат до 27 - ми декември. На връх Нова година може би ще сме с голяма компания на вилата, демек - пак гости  Stuck Out Tongue Winking Eye Много обичам гости, много! Разбира се, ще ми се отели вола, ама...карай да е весело. Вие къде сте по празниците?

# 587
  • при късмета
Смърфи, честит имен ден! Да си жива и здрава, все така на пътешествие и все така творяща!

Ще сме на гости за НГ, чак на морето. Само не знам кога точно ще тръгваме

# 588
Ще сме на гости за НГ, чак на морето. Само не знам кога точно ще тръгваме
Къде наше село ще минавате ли? Да се видим някъде за по кафе? М? М? Kissing Heart

# 589
Ех, вече имате планове, а някои (като Смърфи), даже вече са отпускари и ..... празнуват.
Аз чинно ще си изчакам края на последната учебна седмица.
Утре съм на София на преглед. Да стискате палци и пращате положителна енергия!

# 590
  • при късмета
Мария, ще стискам всички палци
Плами, ще минаваме през ваше село или близо покрай него, но транзитно. На отиване не знам, но на връщане ще е бързане, как можаха да направят 02.01 работен ден.

# 591
Ма ко - много благодаря!

Смърфи може и да е отпускарка, ама й зъзне г*зеца от студ, бррр. А местните се разхождат по тениски и къси гащи и викат, че 15 градуса било лято. Луд народ, ние с мм сме се опаковали като зелки, нагиздени за неделен пазар, хаха. По едно време мм имаше 5 ката по себе си, аз като по ербап бях само с 3.

Вио - купон ти се очертава, ама така си е този месец. Дори при нас беше много интензивна програмата. А да ви кажа, че в Малайзия, която е основно мюсюлманска, има уникална коледна украса и навсякъде се чуват коледни песни. Тук няма никаква, а уж са християни.

Мариат - стискам ти палци!

Ще си лягаме, при нас вече е нощ!

Редактирам се - матракът е електрически и даже си го включихме. Хахаха

# 592
  • гр.Варна
Ма ко да се обадиш непременно за среща на по кафенце.Ние като никога ще сме си в къщи за Бъдни вечер и Коледа.Онзи ден се замислих ,че откак сме се оженили с моя не сме си били в къщи на Бъдни вечер. Имам предвид в нашият апартамент ,сами с децата.Все сме в моите или неговите родители.Еми писна ми, честно.Тази година ги отсвирих всички и ще сме си в къщи 4-та.Ако искам ще си лежа,чета ,спя, зяпам телевизия, ако искам ще прибера масата,ако не искам - няма.То иначе все се съобразяваш с някой.Само на Коледа на обяд ще прескочим до моите родители, че баща ми се казва Христо, и ще съчетаем и с Теди да се видят.Хапваме,наприказваме се и айде който от където е .Искам да  имам време да се видим с детето и да си поговори само двете по женски.Много ми липсват тези разговори и мигове между майка и дъщеря..
За Нова година сме с ММ и синчето в хотел Атлант на Дружба с компания.
Калинче,Калинче кръщелницата на Смърфи ,демек кучето Кара още е дива и щастлива.Това диване ми изяде къщата.Матрака вече е изхвърлен на боклука и беше придружен с жален поглед от нейна страна.Чехли се задържат по един ден.Кучешки легла вече се отказах да копувам ,че техния срок на годност е 1 седмица.После стават неузнаваеми парцали.Смених пердето в детската пак заради нея ,че като си качва лапите за да гледа през прозореца , клюкарката ми надра пердето през средата.Сега е ново , късо до перваза , и май по хубаво стана в стаята даже.И килима е смене с такъв който Кара е одобрила.Dizzy Face Направо е супер дизайнер животинчето.

# 593
Добър ден!
Аз съм отворила работилницата за сладки на Дядо Коледа Laughing От вчера до сега направени и раздадени 200еклерачета и още толкова руска салата в палачинка Cold Sweat  След обяд мятам последната партида от по 50 парчета, че тяхната експедиция е утре рано сутринта Laughing Утре трябва да приключа с всички предколедни посещения и най-накрая да се съсредоточа за празника у дома.
Смърфи и аз съм вече от лудите дето на 15гр са голи Smiley От край време обичам облекло "зелка", а тук си е направо задължително. Весело изкарване!
Вио важното е да е весело и щом не те натоварват големите компании си е супер! Лека последна седмица!
Мария стискам палци! Всичко ще е наред! Да ти минава и това от главата и да остава в старата година!
Ма ко дано имате време без вятър по морето!
Плами правилно си решила за празниците! Използвай пълноценно времето с децата, че броените дни бързо свършват... Леле мале - голям дзвер имаш Laughing Нашия от бебе до сега дъвче на сина ми джапанките - не ги къса, ами ги ползва за биберон Imp иначе краде....докато се обърна и ако съм го ядосала ми е лепнал запалката... пердето през деня му го оставям отворено, защото е точна като баба Пипина - цял ден зяпа какво се случва по улицата....
Ние по празниците сме си у дома - какао, бисквити, филми.... Мм си взема два почивни дни в годината - на Коледа и на Великден....
Усмихнат ден ви желая!

# 594
Ма ко, да се обадиш! Сериозно, ако имате време и възможност поне за по кафенце, ще е много, много хубаво Wink
Смърфи, къде е това "тук"? Явно аз съм пропуснала нещо, или както винаги - недоразбрала, но не знам накъде отпрашихте тоя път Blush
Плами, Лейдибърд, направо ми скрихте шапката с вашите кучовци. Ние мислим напролет да си вземем куче в новата къща, поне ще знам пердета да не слагам все още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
  • при късмета
Много ми се иска да пия кафе с който мога да видя по пътя, но нищо не мога да обещая. Не знам кога ще тръгваме, пътя не е малко и не знам какви ща се условията, не знам дали ще пътуваме сами, а ни чакат към 550км. И проблема е предимно в мен, станала съм голяма паника при пътуване зимно време.
Зави ми се свят от рязане. Нарязах големите катастрони, принтирах малките и големите шаблони и сега ги изрязвам.
Междувременно една братовчедка на баща ми така ме вбеси, че ако я видя в близките години ще я попилея. Малоумна бабиера, направо ми скъса нервите. Да се благодари, че няма къде да я видя в близко време

# 596
Вио много е хубаво да имаш куче, а още повече като си в къща. Нашия си е през деня в двора, но вечер се прибира. Прибирам го и когато вали обилно. Тук не е прието кучето да живее навън. На кучето не му пречи да е навън, но винаги има "добри" хора и може да ми почукат от дружеството Laughing Иначе като сме си в Бг на кучето му е кеф да си стои на двора - то верно е, че и лятото сме там. Смело вземай - изобщо не е задължително в Бг да живее кучето в къщи.
Ма ко зимата нали знаеш - тръгва се рано на път, вериги в багажника и с пълен резервоар! То зависи и дали ще преминавате планината. Лично аз най-харесвам котленския проход - минавала съм ги всички, при различни метеорологични условия....

# 597
  • Бургас
Момичета,последният месец беше кошмар за мен и не влизах,че да не ви натоварвам с отрицателна енергия.
Тази сутрин си отиде моята Мурка! Cry
Много ми липсва,не мога да опиша колко.Купичките стоят,имам чувството,че ще се появи да пие и яде.
Вдругиден тръгваме и ние,но без момчетата.Няма да видя големия си син,изобщо повече няма да се вързвам на ваканциите на ММ.Прави резервации през лятото,когато децата не знаят кога ще почиват.Поне ще си бъдат сами двамата братя,но без Мурка.
Казах на Крис истината,сигурно цял живот ще чувам писъците и.Ванко се разтресе и той да плаче,голямо момче се изкриви пред очите ми.След малко ще се обадя на студента,че не посмях да му кажа,когато е в болницата.Той сега е в Гинекология и Неонатология и не мога да му преча.

Имала съм две котки и куче преди това,но толкова силна връзка с животно,не съм имала.Все едно човек те гледа.Никога няма да те забравяы Маруся! Cry

Смърфи,не разбрах къде си,но завиждам за студа.

Гадно ми е,мъчно ми е и не мога два реда като хората да напиша.
Дано има нет в Шри Ланка.
Ще пиша оттам.Как не ми се ходи!Аз съм грешният човек на грешното място.

# 598
  • при късмета
Славе, Cry разбирам какво ви е. Дано бързо децата го превъзмогнат, пък и ти, не е лесно Hug

Ма ко зимата нали знаеш - тръгва се рано на път, вериги в багажника и с пълен резервоар! То зависи и дали ще преминавате планината. Лично аз най-харесвам котленския проход - минавала съм ги всички, при различни метеорологични условия....
И с одеяло и храна + заредени телефони. Знам всичките правила и мъжа ми е доста добър шофьор, все пак е карал пътна помощ и знае за какво може да закъса човек. По главни пътища ще пътуваме и дано чистят. Проблема е, че аз имам някаква паника при пътуване от как се е родил шефа. Голяма заслуга за това има работата на мъжа ми, гледам намачкани коли от преди да сме заедно. И правех голяма грешка да ходя на катастрофи с камиона да му правя компания, като нямам работа, а ако не са за камиона са му в сервиза, та накъдето и да се обърнех все намачкани ламарини.
Лятото как де а, пътува се повече и почти преодолях паниката, но отдавна не съм пътувала зимата на толкова дълъг път. Ще го преживея, де

# 599
Добро утро!

Вио - в Нова Зеландия сме, после в Сидни. Мисля, че бях казала, ама може и само с мисленето да съм останала.

Ма ко - не го мисли много, пътуването си е пътуване през всеки сезон. Подготви се с повечко вода, нещо за хапване и одеалце и готово. Всичко ще е наред!

Калинка - те тез тук нали са наследници на онези при вас и точно така си ходят. Най-разпространената храна е фиш анд чипс, при условие, че имат уникални червени меса, а сега през летния сезон и супер вкусни плодове и зеленчуци.

Славче - не знам какво да кажа... Минала съм по този път и знам какво е... Прегръщам те! Добре, че е ваканцията, повярвай ми, така ще се разсеете и за Криста ще бъде по-лесно. А като се върнете, ще си направиш още една ваканция до студента да го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт