Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2017/2018 г.

• 159 079
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 375
  • München, Deutschland
Нови придобивки си имам и аз.
Изкуствени клонки със сняг и шишарки:

Предвидени да стоят в ей тези бутилки, които пак ги правих за Коледа, но са от миналата година:

Полар бял за следващи калъфчета за тоалетна, този път взех мерки и имам хартиена "кройка", няма да е на око. Simple Smile

От магазин Идея (един зад Халите за мъниста и т.н.) също пообрах, но ще показвам по-натам.

И се вдъхнових от коледната топка с котето на two_and_a_half
 а отдавна ми се рисуваше нещо и ето какво мацнах. Не съм одобено доволна от изработката, но би внася зимно настроение. Ще се радвам на забележки, а може би има и тема за рисунки, в която опитните дават съвети. Това ми е втората рисунка на платно, първата беше пълна трагедия... Снимана е мокра още, може би ще "поомекнат" цветовете като изсъхне напълно...

# 376
Аз ще си купувам филц и ще творя с него Коледни неща, купих си и силиконов пистолет.

Криси, много красива рисунка.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 21:32 от Анонимен

# 377
chrissy, заснежените клонки да прелест! А рисунката си изобщо не подлагай на критики  Naughty ако можех така да рисувам, щях да направя изложба  Laughing Сериозно!

# 378
Chrissi, чудна е картината! Ако е акрил ще изсветлеят леко цветовете. Ако не ти се занимава с рамкиране можеш да изрисуваш картината отстрани и пак ще бъде готова за закачане. На мен това ми хоби започна да се превръща в много сериозно занимание... Blush
А клонките откъде ги взе, изглеждат много истински?
Днес половинът изяви желание да пазаруваме за Коледа ( пък на мен толкова ми и трябваше да ме навие Grin ) и също имам нови придобивки, но утре ще снимам и ще показвам.

# 379
  • München, Deutschland
Момичета, благодаря ви за милите думи, трогната съм.

Клонките са от TEDI, по 2,50 евро всяка, наистина са като истински. Аз уж не купувам изкуствени цветя/клонки за вкъщи, но тези клонки така ми харесаха! Но в TEDI нещата (поне в наше село) свършват бързо и кой взел - взел, после не презареждат. Миналата година на 2-3 ден изчезваха хубавите неща и виждах само по някое счупено останало.

# 380
  • София
Украсите в джъмбо дали сега са по-евтини, отколкото ще са Декември към средата?

# 381
Украсите в джъмбо дали сега са по-евтини, отколкото ще са Декември към средата?
Не се променят цените

# 382
Само още 7 съботи до Коледа Grinning Искам да си направя коледно пано, от онези с надписите. Имам плоскост, имам бои.... само се назландисвам Flushed
Това са вчерашните придобивки.

# 383
Белите еленчета много ме грабнаха.

# 384
Всичко ме грабна мен Heart Eyes

# 385
  • UK
И аз си купих няколко неща, онзи ден ходихме до Лондон и си купих две разкошни топки от напукано червено стъкло от Хародс, много са тежки за елхата, та съм ги замислила да седят върху едни стъклени свещници. Купих си и още една сова и се оглеждам за разни неща втора употреба сега, че изхарчих много пари.

# 386
И на мен еленчетата много ми харесаха, поздравления за придобивките two_and_a_half Simple Smile

# 387
Може ли да помоля за помощ - откъде да си намеря шаблон за малко коледно чорапче? Да го принтирам и да го очертавам върху филц.
Срам ме е да си призная - не умея да рисувам, мъчих се да сътворя шаблонче, но уви, става ужасно грозно. А много искам за дечицата към подаръчето да има и чорапче с лакомства.

# 388
Не ми се получи с линк,но напиши в Гугъл - шаблон за коледен чорап и излизат и сайтове и изображения.
Това дали ще помогне? Hug

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 19:53 от denyil

# 389
  • Euskal Herria
Вече почнаха да зареждат за Коледа. Днес купих гирлянди за тазгодишната украса. Набелязах и още някои нещица, ама лека-полека ще се снабдя. Първо трябва да преровя какво имам налично и да реша какво още да взимам.

Общи условия

Активация на акаунт