Йоркширски териер - тема 10

• 84 720
  • 782
  •   2
Отговори
# 105
Дали мога да му давам този гел и да му предлагам само гранула?Прераръчайте ми висок клас. Тай просто ме манипулира, първият път омита всичко, после се мръщи. Каква гранула да му взема?

Изреди всичко, което си му предлагала до сега, за да не дублираме.

savina_33 , честито бебче  bouquet. Това за къдравината не го разбрах, на два месеца нямат кой знае колко дълга козина, за да се прецени чупливостта на косъма  newsm78.
За да се изправят по-бързо ушите трябва да се подстрижат с тримерче и да се поддържат без козина по тях. Другото е Божа работа.

# 106
  • Sofia
Ами има си достатъчно козинка, някъде към 2-3 см. По краищата са леко завити кичурчетата. Видяхме родителите, майката е много хубава, но таткото е леко къдрав и едричък. Мен лично не ме притеснява особено това, не възнамерявам да го водя по изложби.

# 107
Най-важното е да е здраво и правилно възпитано, за да ни носи радост, а не притеснения. Всичко друго е суета  bouquet

# 108
  • София
При нас майката е от развъдник, със съвсем права козина. Моята защо стана толкова къдрава, не знам!
Честито бебче!

# 109
natural, royal canin, hills, platinium, acana,  advance за други не мога да се сетя.Мислите ли че е възможно да прояде гранули? Ще му поръчам сега този гел и направо от този саит храна, дано има малки разфасовки. Очаквам съвет за храна, и много благодаря!

# 110
  • София
Пак казвам - Mac's . Това са полу-меки гранули, които се харесват от капризни кучета.

# 111
  • Sofia
Най-важното е да е здраво и правилно възпитано, за да ни носи радост, а не притеснения. Всичко друго е суета  bouquet
Така е.
Някакви идеи къде мога да намеря Acana във физически магазин (в София)?  newsm78 Удобни са ми югозападните квартали - Красно село, Красна поляна, мол Парадайз... но ако трябва ще ида и другаде.

# 112
POLI_88 , Агента е права. Пробвай полу сухите гранули, те се препоръчват за злояди кучета.

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/macs-26773
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/marpet-26854
http://shop.zoomania.org/kucheta/hrana-za-kucheta/suha-hrana-za- … i-poluvlajna.html
http://www.zooplus.bg/shop/kucheta/suha_hrana/lukullus

Някои имат и малки разфасовки за проба.

# 113
Благодаря ви много, поръчвам сега тази и гела и дано ми се получат нещата

# 114
natural, royal canin, hills, platinium, acana,  advance за други не мога да се сетя.Мислите ли че е възможно да прояде гранули? Ще му поръчам сега този гел и направо от този саит храна, дано има малки разфасовки. Очаквам съвет за храна, и много благодаря!

Есеншъл?

# 115
При нас майката е от развъдник, със съвсем права козина. Моята защо стана толкова къдрава, не знам!
Честито бебче!

Някой в рода е бил къдрав  Wink

# 116
И ние объркахме нещата с храненето. Аз не и давам нищо от масата и забранявам на другите, но те дават ...  Сега госпожица Кенди сериозно капризничи.  Sad  Трябва да я храня от ръка иначе не яде.

# 117
И Арис ядеше от ръка, но вече съм забранила.Правя последен отчаян опит така, и ако не стане не знам.Не може ли сутрин да му сложиш и да се наяде.То не е вдигане, слагане по 100пъти.Вие на колко сте?

# 118
Савина, честито и със здраве и удоволствиеее!

А каква цена е? И от фейсбук ли видя обява?

За ушичките нали се лепяха с едно хартиено тиксо, по-запознатите да кажат Simple Smile

Ако си вземе кученце, проблем ли ще жъде във възпитанието, че ще пътува напр като е на 5 месеца за към две седмици, дали мниого ще се развали дисциплината с пишкане и т.н.... или дотогава би следвало да са научени твърдо?

# 119
И Арис ядеше от ръка, но вече съм забранила.Правя последен отчаян опит така, и ако не стане не знам.Не може ли сутрин да му сложиш и да се наяде.То не е вдигане, слагане по 100пъти.Вие на колко сте?

Може вече да са Ви го дали като съвет...,но пробвали ли сте да накиснете гранулите с малко водичка?

Общи условия

Активация на акаунт