Йоркширски териер - тема 10

• 84 738
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Арино, един съсед миналата година си взе йорки от жена, която ги развъжда у дома си. Той ни свърза с нея. Цената е 500.

# 121
  • Tам през Атлантическия океан
Извинявам се придварително за посто, но отчаяно имам нужда от помощ и съвет.Тотално обърках храненето на кучето си- сменях гранули, уж да му хареса някой вид. Седмица стоя гладен- почнахме консерви яде един месец и сега и на тях се мръщи. Варя му пилешко месо- един път яде после се мръщи. Да не говорим, че от тези консерви започна да мирише и дъхът му и тай самият. Няма ли начин, лекарство което хем да го оставя гладен хем да не отслабва той е на 6месеца 1.200. моля ако някой се е справил с това приемам съвети

Моя е на 5 месеца
днес е посл. ваксина и ще го мерят (ще пиша после колко е )
Вече втора седмица , вдигнах ръце и го оставих на гранули (последните)
купата винаги му е пълна не я вдигам ,
като че ли почна яде повече ( ще видим днес)  яде когато си иска , чувам го как хрупа  Mr. Green жизнен е вс е ок  Grinning
Йоркито (3 годишно)  което гледахме преди него за 3 месеца също ядеше малко но ядеше , даже един ден не го забелязах да яде стопанката каза да не се шашкам , после пак си почна. Той също бе на този принцип купата винаги пълна и не се вдигаше.
По скоро малкото ядене / капризи са ми притеснителни от това че кученцата са още малки и все още растат , това е .

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 19:56 от Desss

# 122
  • Варна
Зори , благодаря ти ,може ли този вет да е толкова тъп в случая
значи дава един вид таблетка защото била по щадяща организма и не дава втори вид, защото видиш ли ти щом предната направи така , представи си тази.... newsm78 , освен да си я купя и да я дам на своя глава ,дали ще сгреша ?!
Моето диване което след няма месец ще стане на, 2 години ей така в един момент влезе в режим на неядене , то се почна една смяна на гранули , пастети , домашно приготвена за него храна , въобще търсех начин да не гладува и все удрях на камък .Докато един ден ми писна ,купих поредните гранули N&D и о чудо , прояде  Grinning

# 123
 Валети, трябва да е минал един месец от поставянето/приемането на последното външно обезпаразитяване, за да не се предозират препаратите. Винаги има опасност от алергична реакция, независимо дали от препарат или храна. Затова моето правило е да давам нов препарат в делничен ден, когато работят ветовете и сутрин /понеже съм си в къщи и мога да наблюдавам за реакция/  Grinning

# 124
Днес бяхме на ветеринар, всичко е окей 1,240 на 4 месеца Simple Smile обезпаразитяване вътрешно и външно( с хапчета) казаха ни, че поради честото къпане капките не са ефикасни Sad за ушите сте прави когато почнат да митишат тогава ви почистваме и то без да бъркаме на вътре, очите ги почистваме с лосион за очи на хери. Ресанеъонй харесва. Проблема с децата го нямаме защото те са страшно внимателни към нея. Играчки малки така или иначе зареди бебето не допускаме да имаме Grinning с пишането вече сама си ходи в банята и излизаме два пъти на ден така, че и на вънка си върши работата което ми е голямо улеснение Simple Smile за храната харесва й роял канин стартър пака ама сега ще минем от др месец на роял канин на малки йоркита ( дано да я яде) иначе давам й по 3 пъти на ден по 14гр.
Това е нашата златна малка Майра Simple Smile)

# 125
  • София
Супер сладка Майра!

За яденето - верно много се шашкате. Аз вече свикнах, оставила съм купата - ако ще да яде. Днес, примерно, май не е яла, ама хич не й се впрягам. И вчера май не е яла, не помня. Айде, от мен да мине, утре може да й взема един пауч, който го разделям на две и смесвам с гранулите.
Иначе не си е изгубила апетита - пържолите може и напряко да ги гълта. Mr. Green

# 126
Според докторите моят звяр няма липса на апетит, а знае че ще му предложа нещо друго. На като му дойде лечебната паста е храната ще му видя сметката. Ако ще да яде, не ми се вярва да се умори сам от глад. Аз поръчах genesis имате ли наблюдения дали е висок клас.

# 127
Ако си поръчала тази от линка, който ти пратих, тя се води супер премиум, без зърно и с 80% месо в състава - повече от отличен състав. Сега остава и да я яде малкият каприз  Laughing.   Другите варианти на genesis са суха гранула, така че внимателно да се чете преди да се поръчва.

# 128
# 129

Точно сухият вариант си поръчала. Ако имаш възможност отмени поръчката.

Това е полу мокрият вариант:

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/genesis-27182/genesis-pure-ca … ajna-907-gr-46126

Не се връзвай на - над 1 година, под 1 година. Кучето ти е на 6 месеца, което значи, че след месец-два ще се води пораснало куче. По-важното в момента е да се храни редовно и пълноценно.

# 130
Оле, много ти благодаря!!! Сега ще звъня да се опитам да я отменя.

# 131
На мен ми казаха за Applaws, но незнам дали наистина е толкова хубава Simple Smile ако имате опит с нея... защото май доста хора казват, че в крайна сметка роял канин не била толкова добра колкото казват Sad

# 132
Моят ядеше роял канин и, аз като започнах едно четене, едно купуване ту тази, ту онази и ето го резултата.Щом си яде с охота не си заслужава главоболията:close:

# 133
  • Варна
Зори
точно така ще направя , след месец ще дам хапче нексгард , има и едно друго симпарика , знаеш ли нещо за него , давала ли си го ?
И каква е разликата между нексгард и нексгард спектра ?
lil.vasileva Майра е на 4 месеца и вета й даде хапче за външно казваш , знаеш ли какво й даде ?

# 134
Зори
точно така ще направя , след месец ще дам хапче нексгард , има и едно друго симпарика , знаеш ли нещо за него , давала ли си го ?
И каква е разликата между нексгард и нексгард спектра ?
lil.vasileva Майра е на 4 месеца и вета й даде хапче за външно казваш , знаеш ли какво й даде ?

NexGard spectra 2-3,5кг

дадохме й 1/2 защото те са на кг. Нямала е никакви странични ефекти, яде си нормално супер игрива: общо взето добре й се отрази Simple Smile но ми казаха, че вариянтите са 2 или хапче или каишка за капки нямало никакъв смисъл зареди честото къпане.

Общи условия

Активация на акаунт