Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 781
  • 778
  •   2
Отговори
# 300
 И аз съм забелязала, че дълготрайните червила много изсушават, което е ужасен ефект.

Малко съм предубедена към Голдън Роуз - това ли е въпросното червило - http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&product_id=588

Пише, че е обогатено с Витамин Е и авокадо, значи не би трябвало да изсушава.

# 301
  • София
Това е червилото, аз имам 3 вече 😂
Приятно е , наистина не изсушава.

# 302
  • София
Нямам никакъв проблем с изсушаването, нося матово червило почти всеки ден, но нанасям балсам всяка сутрин и вечер и както казах слагам базата на мак . За мен са много добри червилата

# 303
За мен това червило на Голдън роуз е отвратително. Изсушава доста, набива си в линиите на устните и се изтрива много грозно във вътрешната част на устните дори и само при говорене и пиене на вода. След час-два изглежда отвратително. Поне при мен е така.

# 304
Здравейте дами! Не съм писала тук много отдавна. Имам нужда да се посъветвам и да направя справка.😋😁 според вас на кафеви очи (топло кафяво ) какъв цвят сенки отиват най-много и подчертават най-добре и съответно какви цветове не са удачен избор. Винаги съм се чудила като някой ме каже" на мен такива сенки не ми отиват". Но пък от друга страна аз също съм забелязала, че някои цветове ми стоят като изпити и обезличават.

# 305
  • в 1001-та нощ
Не зависи само от цвета на очите, но и от цвета на кожата, косата ... Ти какви наблюдения имаш? Най-добре е да пробваш, ако имаш колебания Simple Smile

# 306
Момичета, кое е най-дълготрайното червило, от което сте доволни?
Римел, серията Кейт Мос.

# 307
Мис, подкрепям Алена, че си зависи от много фактори, но ако и кожата ти е топла (жълт подтон) към неутрална, ако и косата ти е в тъмни и топли нюанси в момента, то на топли тъмни очи стоят чудесно златисти, кафяви, оранжеви, червеникави (керемидени), бордо, виолетови, дадени сини, зелени (тъмно, мъхесто зелено) сенки и комбинациите с тях. Последната година са супер популярни "топлите" палитри и в тях е почти невъзможно да намериш цвят, който да не отива на топлокафяви очи. Най-общо казано - "есенните" цветове.
Примери:

# 308
Алена е права. Трябваше дя спомена, че съм с тъмна коса ( в момента червеникава, а иначе почти черна), много бяла кожа с лек жълт подтон.
Моите наблюдения са, са като тези на Агент ( топлите есенни цветове в златната и  гама).

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 19:30 от Мис Каролин Бингли

# 309
Не мога да намеря една кафявоока влогърка, а не се сещам и името и, та и тази ще свърщи работа като пример:

Упс, май я намерих, ако е тя:

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 17:57 от Agent Provocateur

# 310
Момичета, имам проблем...Имам опит доста със слагането на мигли, купих си от дм нямкакви не знам каква марка бяха..и лепило на fingrs.Е тея мигли не спряха да се отлепят във вътрешния ъгъл на окото
....Дали е от лепилото или...?

# 311
Ползвай лепило Дуо.

# 312
  • София
Момичета, ползвали ли сте единичните сенки на УД и как по точно? Вчера пробвах един цвят на ръката, подобен на Twilight, но е много прозрачен. И останалите цветове ми се сториха красиви, но не съм сигурна дали под тях се нанася друг цвят, не се ли променят с основа, много натрапчив ли е блясъка? newsm78

# 313
  • гр. София
С влажна четка и върху лепкава база.

# 314
  • в 1001-та нощ
Момичета, ползвали ли сте единичните сенки на УД и как по точно? Вчера пробвах един цвят на ръката, подобен на Twilight, но е много прозрачен. И останалите цветове ми се сториха красиви, но не съм сигурна дали под тях се нанася друг цвят, не се ли променят с основа, много натрапчив ли е блясъка? newsm78

От Moondust серията ли? Аз имам почти всички от тази серия, както и други единички. Ползвам ги с 24-часовата база на МАС и са ми ОК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт