Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 96 773
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 556
Някой знае ли от къде мога да си купя златиста очна линия? От доста време търся по магазините за козметика, но не съм намерила до сега Sad

# 557
На щанда на голдън роуз съм виждала златисти и металик очни линии

# 558
  • гр. София
Мисля, че и Сефора имат такава.

# 559
  • София
В NYX ,нямаха ли такива ?

# 560
Мисля, че и Сефора имат такава.
Точно така е и е много хубава. Heart Eyes

# 561
Интересно, питала съм на GoldenRose по магазините дали имат златиста и точно тогава една жена ми каза, че не се предлага такъв нюанс от марката изобщо. А в интернет сайта им видях, че има такава. Малко off topic, но бихте ли казали според вас за кой сезон са тези сенки? Реших да пробвам комбинацията от лилаво и златисто, но сякаш не е много за зимата. Моля игнорирайте грозните ми вежди. Satisfied
Ето и снимките:

Бих си оправила веждите и бих добавила черен молив в горната и долната водна линия и спирала за миглите, но понеже нямаше да излизам не го направих. Мислите ли, че това става и за зимата?

# 562
Според мен такъв грим е подходящ за лятото.

# 563
За мен също е прекалено. И комбинацията ми е странна. Може би лятото на морето с някой подходяща ефирна рокличка в подобен цвят знам ли.😊

# 564
  • SF
Заради наситените тонове и златния шимър, гримът може да мине и за новогодишен. За мен това е повече вечерен грим, отколкото летен с рокличка на разходка около плажа.

# 565
Аз имах предвид за някое вечерно по-специално събитие,че става. За разходка ми идва тежък.

# 566
  • SF
Да, за вечерни партита става и през зимата, и през лятото. Със съответния златист тоалет или нещо в лилаво, е подходящ за парти за Нова година.

# 567
  • В полите на Пирин планина
На мен това лилаво с това златисто не ми се връзват като нюанси.

# 568
Интересно, питала съм на GoldenRose по магазините дали имат златиста и точно тогава една жена ми каза, че не се предлага такъв нюанс от марката изобщо. А в интернет сайта им видях, че има такава.

Провери на щандовете на Golden Rose. От металическата серия златното е 02. Писала съм за нея и кафявата от серията в блога:
http://silvenamakeup.blogspot.bg/2016/01/golden-rose-metallic-eyeliner-02-06.html

# 569
Аз много харесвам комбинацията синьо и златно.
А това съчетаване на цвета на сенките с дрехите не е ли демоде? Лилав грим с лилава рокля в случая, няма ли да е too much?

Общи условия

Активация на акаунт