Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 677
  • 778
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
Agent Provocateur, благодаря за насоките Simple Smile Не рядко - едно го мислиш, а друго става, та ще видим какво ще се получи. Въздържам се да правя проби предварително, защото после няма да ми се повтаря Simple Smile

Днес бях на такава вълна и правих Maleficent in Blue, зловещичко стана  Twisted Evil

Скрит текст:

# 31
  • София
Алена, много вамп и секси Wink
И като че ли , четвилото има омбре ефект

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 21:15 от Wind_

# 32
  • Бургас
Наистина е секси. Simple Smile

# 33
Здравейте!
За Хелоуин няма да се маскирам, но имам една уговорка да гримирам моя колежка. Ще видим какво ще се получи. Grinning

Споделям ви един ежедневен грим. Не е нищо особено, но все пак.. Laughing

# 34
Ния, толкова си красива, много ти отива този лек дневен грим!
И гримът на Алена много ми хареса, хич не ми се вижда страшен обаче, напротив, много е секси и провокативен.

# 35
  • в 1001-та нощ
Bright Crystal, Wind_, esmeralda23  Hug благодаря Ви  Blush

Алена, много вамп и секси Wink
И като че ли , четвилото има омбре ефект

Да, правилно забелязваш Simple Smile Червилото е Dew на МАС:

A по ръба е направен котур и е прелят в червилото с този водоустойчив молив на MUFE - Aqua XL M-22 Matte Majorelle Blue:

Ния, радвам се, е се престраши да покажеш цяло лице Simple Smile Много по-добре е така  Peace

# 36
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Аз лично няма да се гримирам за Хелоин,но детето трябва.  Simple Smile  Много е въодушевена от празника,а е едва на 6 години.

# 37
Благодаря ви! Heart

# 38
Така и не успях да свикна и приема този празник, отделно- съвпада с друга много важна дата в нашето семейство и обикновено я отбелязваме някъде нея...Но децата се радват, подготвят се... Ако няма да има с кого да обикалят квартала, ще е с мен и ще трябва да съм надлежно подготвена. И тъй като най- вероятно ще съм Африканска Принцеса, трябва да мисля и в насока подобен грим- поне няма да е нещо сложно.  Peace

# 39
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
В къщи не празнуваме Хелуин, но във фирмата където работя от няколко години правим сладкиши, украса и грим за Хелуин.

a.l.e.n.a, какъв продукт ползваш за веждите?

# 40
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, препоръчайте ми някакъв глас със стъклен ефект. Благодаря.

# 41
Мерси за новата тема Simple Smile

Хелоуин никога не сме празнували, така че не правя и такива гримове. Но като се замисля би ми било интересно да опитам за експеримента Simple Smile

Ивченцето, отново много красив грим! Най ми хареса първата визия, червилото ще го издиря Simple Smile

# 42
  • в 1001-та нощ
...
a.l.e.n.a, какъв продукт ползваш за веждите?

За веждите от много време ползвам молива за вежди на Seventeen, цвят 6,струва 10 лв  Blush :

Днес имах pin up тема Simple Smile Обаче се възползвах да вляза пак в образа на Злодеида - Maleficent in Red   Twisted Evil тренирам за Хелоуийн - възможно най-острото и сурово излъчване  Twisted Evil

Ето една нормална снимка:

Скрит текст:

И Злодеидата:

Скрит текст:

Много сериозно се замислих - една усмивка - колко много променя излъчването  Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 23:41 от a.l.e.n.a

# 43
Хич не си зла, Алена. Напротив, изглеждаш секси, като се опитваш да си лоша. Хаха как го казах само. Червилото е убиец. Кое е?

# 44
  • в 1001-та нощ
 Blush Червилото е на Шанел - 444 Gabielle:

А в средата (изпъкналата част на устните) леко нанесох от едно матово на МАС - Feels so Good:

Когато има някакво изсветляване в центъра на високата част - устните изглеждат по-обемни, по 3D. А матовото и фиксира цвета, без да става тебеширен ефект Simple Smile Понякога ползвам нeутрално (телесnо) матово, което изсветлява в центъра, размесва се с основния цвят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт