Чакаме и последното ОКТОМВРИйско човече и се местим във родени вече! - Тема 13

• 40 962
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз май се отказвам. Но аз цедя 20. Sad

# 166
И на снаха ми водите бяха зелени, но лекарите са и казали че това се получава защото бебето се изпуска и от това ставали зелени водите от неговите фекалии. Но нищо му нямаше на малкия.и се роди 3 100.не е бил голям което доказва че.не ебил готов преди това.

# 167
  • София
Ами да, това също е вариант, но на малкият ЦРП-то беше с гранична стойност и имаше ниски тромбоцити, което било знак за инфекция.

# 168
Бебчо през деня е в люлката. Взехме на Graco от тези люлки, които все едно бебето го люшкаш на ръце (дано ме разбрахте) Simple Smile И му пускам белия шум и си спинка там Simple Smile

# 169
Бебчо през деня е в люлката. Взехме на Graco от тези люлки, които все едно бебето го люшкаш на ръце (дано ме разбрахте) Simple Smile И му пускам белия шум и си спинка там Simple Smile
Лизи, виждам че бебечо е добре и всичко лошо е преминало, много се радвам!

# 170
Ами водите са ми 16.5 при Горна граница 19. Плацентата е втора степен зрялостПросто ще стане голямо като размер и НЗ как ще излезе Simple Smile
Мериан слагаш на рамото бебето и потупваш я по гръбче я по фупето. Аз леко така и даже прикляках и го изпаравях  по рязко .ще мъ хванете ц аката.
Дай малко на мен Joy мойте води в петък бяха 7 и нещо, при долна граница 5, а плацентата е 3 та ст. от миналата година, както каза доки Simple Smile

# 171
И на мен днес ми е термина, на тоновете се виждат контракции, но не е достатъчно явно. И се притеснявам колко голям ще стане...изобщо няма намерение да излиза. Док каза всеки ден на тонове и това е!

# 172
Аз днес също бях на тонове. Всичко е наред, имам леки контракции, без болки, само стягане. Явно ще се чака, термина ми е на 23.10. На 18 пак съм на тонове, ако не родя до тогава.

# 173
  • София
Давам нема се стискам хич:)
Тони с теб ще си преносваме така да се каже . Аз тая дума я мразя и няма преносване реално , изчидлението на термина е ориентировъчно , но като си се настроил.

# 174
Ако не ме бяха настройвали, че ще раждам по-рано, сега щях много по-спокойно да си го чакам. 😡

# 175
  • София
Момичета, а кои бяха програмите за бял шум?

# 176
# 177
И аз съм със същото приложение за бял шум, но изобщо не представлява интерес за малкия, поне към момента. Simple Smile

# 178
  • София
Благодаря!

# 179
  • София
И ние за по- рано се настроихме ама сметки без кръчмар май най:)

Общи условия

Активация на акаунт